Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑΣ ???

alexandra2009

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Η κορούλα μου είναι 6,5 μηνών και δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου και της μηνιγγίτιδας! Το ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι το κάνει αργότερα σε μια δόση.Δεν είναι πολύ επικίνδυνο που δεν το έχει κάνει ακόμα?Διάφορες φίλες μου που έχουν παιδάκια το έχουν κάνει ήδη.

Διαφημίσεις

Εμας η παιδιατρος μας του το εκανε οταν ηταν εναμιση χρονων, και μαλιστα το πληρωσαμε κιολας γιατι εδω στη Γερμανια αυτο το εμβολιο δεν το αναλαμβανει η

ασφαλεια.

εμεις καναμε την πρωτη δοση του prevenar τον ιουλιο δλδ η Ελενα ηταν10 μηνων και για την μηννιγγιτιδα θα το κανουμε μετα το ετος... ο παιδιατρος μας ειπε οτι λαμβανει καλυτερα αντισωματα πιο μεγαλο... και θα κρατησει περισσοτερο οταν θα το χρειαζεται... και εγω τον εμπιστευομαι... δυσκολο να κολλησει μηνιγγιτιδα ενα βρεφακι...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Κι εμεις τον πνευμονιοκοκκο το καναμε 9 μηνων, πριν λιγες μερες δηλαδη κι ο γιατρος μας ειπε πως προς το παρον ειμαστε καλυμενοι για τη γριπη που κυκλοφορει μεχρι να δουμε πως θα λειτουργησει το καινουριο εμβολιο.

το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου το κανεις το πρωτο ετος της ζωης σε 2 δοσεις...κ η τριτη δοση καπου 18-24 μηνων....αν δεν το εχει κανει ενα παιδι το κανει μια κ εξω 2 ετων σε μια δοση.σημερα μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε πως ακομα δεν εχει ξεκαθαρισει αυτο το ζητημα κ δεν εχει ακομα επιβεβαιωθει πως το πρεβεναρ εχει 100 τις 100 καλυψη...συζητουν για επαναληπτικη απο το νεο εμβολιο synflorix που ειναι εμπλουτισμενο με 3 στελεχη ακομα..αλλα ειναι ακομα στις μελετες κ δεν εχουν κυρηξει σταθερη γραμμη εμβολιασμου...ο γιος μου εμβολιαστηκε 10-12-16 μηνων απο το πρεβεναρ κ δεν ειναι εντελως καλυμενος καθως το σχημα εμβολιασμου ηταν λιγο ανορθοδοξο..παρολα αυτα θεωρητικα ειναι καλυμμενος...οχι κ ουσιαστικα...αλλα απο φοβο να κανω το καινουριο...θα κανω αλλο ενα πρεβεναρ...κ αργοτερα βλεπουμε....επισης να πω πως κατα μια εννοια τζαμπα τα πληρωσα 130 τη φορα τα πρεβεναρ...γιατι δεν μου φαινεται οτι παντα εχουν την δυνατοτητα να δημιουργουν αντισωματα...μετα απο 1-2 χρονια θα εχουμε πορισμα μελετης κ γιαυτο...

τελος η βαφτηστηρα μου ειναι 5 μηνων κ εχει κανει ηδη 2 πρεβεναρ...οτι θελει κανει ο καθε παιδιατρος....να σημειωσω τελειωτικα πως το νεο εμβολιο γινεται σε παιδια ως 2 ετων!!αρα δεν καταλαβα γιατι η παιδιατρος προτεινε να γινει αφου ο δικος μου ειναι 3 ετων..επικρατει ενα μπαχαλο..εγω αυτο ξερω να πω

Διαφημίσεις

Και εμείς που είμαστε 5,5 μηνών δεν το έχουμε κάνει και από ότι βλέπω ούτε πρόκειται να το κάνουμε τον επόμενο μήνα. Μάλλον θα ρωτήσω το γιατρό μας αλλά αυτοί δε ξέρουν καλύτερα?? Άλλωστε όπως είπε και η theni δυσκολα ένα μωράκι να κολλήσει τέτοιο μικρόβιο..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

• 4 weeks later...

Κορίτσια εμείς το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου θα το κάνουμε σε ένα μήνα που η μπουμπού θα είναι 3,5 μηνών. Το θεώρησε απαραίτητο η παιδίατρος για την γρίπη των χοίρων που κυκλοφορεί...

kEF5p3.png