Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Κοριτσαρες γεια σας....θελω τη βοηθειά σας....

Πρεπει να κάνω υστεροσκόπηση για να δουμε για συμφήσεις και δεν έχω ιδέα....

Ξέρει καμια σας που μπορω να την κάνω πόσο στοιχίζει ?

Ξερατε άν πονάει?

Σας ευχαριστω εκ τον προτέρων...φιλακια

NNbMp2.png

Διαφημίσεις

georgia.g τι είδους υστεροσκόπηση θα κάνεις;Διαγνωστική ή επεμβατική;Εγώ έκανα το Πάσχα στο Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα διαγνωστική και δεν πόνεσε καθόλου!σε πέντε λεπτάκια είχα τελειώσει!Αν κάνεις επεμβατική επειδή έτυχε να κάνει η αδερφή μου από ότι ξέρω πήρε νάρκωση!

Εγώ έκανα διαγνωστική γιατί ο γιατρός υποψιαζόταν πολύποδες στην μήτρα και αν όντως έβρισκε θα τους αφαιρούσε επιτόπου, παρόλαυτα πήρα νάρκωση, μέθη την λένε αυτοί, αλλά στην ουσία κοιμάσαι, δεν πόνεσα καθόλου εννοείται στη διάρκεια της επέμβασης ούτε όμως και μετά. Το κόστος εξαρτάται από το γιατρό σου, εγώ έδωσα όλα μαζί (γιατρός και ιασώ ) 1500 Ευρώ .

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

georgia.g τι είδους υστεροσκόπηση θα κάνεις;Διαγνωστική ή επεμβατική;Εγώ έκανα το Πάσχα στο Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα διαγνωστική και δεν πόνεσε καθόλου!σε πέντε λεπτάκια είχα τελειώσει!Αν κάνεις επεμβατική επειδή έτυχε να κάνει η αδερφή μου από ότι ξέρω πήρε νάρκωση!

ANIRETAK σε ευχαριστω για την απάντηση σου..Η γιατρος που μου ειπε να την κανω ειναι στα Γιαννενα στο Πανεπιστημιακο..ειμασταν διακοπες εκει γιατι ο αντρας μου ειναι απο εκει...αλλα λογω του οτι πρεπει να γινει συγκεκριμενη μερα μετα την περιοδο δεν μπορεσα να την κανω επάνω και τωρα ψάχνω να βγαλω ακρη εδω Αθηνα....

Αυτη που θα κανω ειναι διαγνωστικη...δεν ξερουμε αν εχω συμφυσεις αυτο θελουμε να δουμε..επειδη ειχα δυο παλλινρομες πρεπει να εξετάσουμε και αυτο το ενδεχόμενο....

NNbMp2.png

Εγώ έκανα διαγνωστική γιατί ο γιατρός υποψιαζόταν πολύποδες στην μήτρα και αν όντως έβρισκε θα τους αφαιρούσε επιτόπου, παρόλαυτα πήρα νάρκωση, μέθη την λένε αυτοί, αλλά στην ουσία κοιμάσαι, δεν πόνεσα καθόλου εννοείται στη διάρκεια της επέμβασης ούτε όμως και μετά. Το κόστος εξαρτάται από το γιατρό σου, εγώ έδωσα όλα μαζί (γιατρός και ιασώ ) 1500 Ευρώ .

Ανια μου ευχαριστω για την απαντηση σου...σου ευχομαι το καλυτερο για σενα και το μωράκι σου..

NNbMp2.png

Διαφημίσεις

Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία εκτός του να είσαι νυστική. Δεν πονάς καθόλου και μετά πας στο σπιτακι σου. Αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης 500 Ευρώ. Την ξαναέκανα άνετα.

συγνώμη να κάνω μια ερώτηση η άσχετη;πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε υστεροσκόπηση για να δείτε συμφήσεις ή πολύποδες κτλ;δεν φαίνονται με τον υπέρηχο;:rolleyes:

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία εκτός του να είσαι νυστική. Δεν πονάς καθόλου και μετά πας στο σπιτακι σου. Αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης 500 Ευρώ. Την ξαναέκανα άνετα.

Αχ μακαρι να πληρωνα και εδω τοσα....Σε ευχαριστω κουκλι...

συγνώμη να κάνω μια ερώτηση η άσχετη;πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε υστεροσκόπηση για να δείτε συμφήσεις ή πολύποδες κτλ;δεν φαίνονται με τον υπέρηχο;:rolleyes:

Τιτη μου δεν ξέρω για να μου το λέει ο γιατρος μαλλον δεν φαίνεται στον υπέρηχο...και η αλήθεια έιναι ότι έχω διαβάσει από πολλες κοπέλες εδω στο φορουμ το ίδιο....Τι να σου πω και εγω...

NNbMp2.png

Απλά με την υστεροσκόπηση αν δει κάτι το αφαιρεί αμέσως. Να σου πω την αλήθεια εγω πριν κάνω την υστεροσκόπηση για πολύποδες ρώτησα και άλλους γιατρούς και μου είπαν πως δεν χρειάζεται ότι με έναν υπέρηχο στο νοσοκομείο (όχι αυτούς που έχουν στο ιατρείο ) θα φαινόταν. Όμως όταν σου λέει ο άλλος ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την σύλληψη κάνεις ότι φαίνεται πιο δραστικό ίσως και άσκοπα, εκ των υστέρων κατάλαβα πόσα άσκοπα πράγματα είχα κάνει... τι να κάνουμε πέφτει πολύ εκμετάλλευση:evil:

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

να σας πώ την αλήθεια μου έκανε εντύπωση γιατι πριν 5 χρόνια σε απλό υπέρυχο ανακαλύψαμε με τον γιατρό μου οτι είχα πολύποδες έκανα σαλπιγγογραφία το επιβεβαιώσαμε και τότε έκανα λαμπαροσκόπηση για να τους αφαιρέσουμε και μάλιστα είχα και ενα μικρό ινωμίομα που δεν είχε φανεί.και αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να έκανα απο την αρχή υστεροσκόπηση.ευχαριστώ για τις απαντησης σας

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...