Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κομματακια στα κακα του??τι ειναι αυτο?


Recommended Posts


Διαφημίσεις


δε μπορώ να καταλάβω αλλά μην ανησυχείς. Πάρε τον παιδίατρο. Αφού δεν τρώει πώς είναι δυνατόν να έχει κομματάκια??? Δεν ξέρω γιατί δεν θήλασα κι όλας και δεν ξερω αν αυτό μπορεί να προκληθεί από αυτά που τρως εσύ.

Link to comment
Share on other sites

θηλαζω αποκλειστικα..και απο χθεσ βλεπω κομματια στα κακα του...μικρα μικρα...τι ειναι αυτο?

 

μπορουν να φταινε τα γλυκα?

 

ανυσηχω πολυ!

 

ημαστε 2 μηνων!

Εννοείς πως τα κακά μοιάζουν σαν κάτι μουστάρδες που δεν είναι σαν τις απλές αλλά έχουν μικρά σποράκια καφέ-κίτρινα? Αν είναι έτσι είναι φυσιολογικότατα..

4599150571.png6def44b14c.png

Link to comment
Share on other sites

Εννοείς πως τα κακά μοιάζουν σαν κάτι μουστάρδες που δεν είναι σαν τις απλές αλλά έχουν μικρά σποράκια καφέ-κίτρινα? Αν είναι έτσι είναι φυσιολογικότατα..

 

oxi σαν σπορακια αλλα σαν κομματια πιο πηχτα μουσταρδι..

 

και τον βλεπω και ζοριζεται περισσοτερο..

MZw9p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι, μην περιμένεις να είναι πάντα ομοιογενή. Οι παλιές λέγανε πως τα κακά είναι έτσι όταν το παιδί δεν έχει πέψει καλά το γάλα..δεν ξέρω αν ισχύει αυτό πάντως σε αυτή την ηλικία το εντεράκι τους είναι ακόμα πολύ ανώριμο και πράγματι δεν απορροφά σωστά..γι αυτό και οι κολικοί..Πάντως το σίγουρο είναι πως είναι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού.

4599150571.png6def44b14c.png

Link to comment
Share on other sites

Τα κακά του μωρού δεν είναι πάντα το ίδιο, ακόμα και όταν θηλάζει. Άλλοτε είναι πιο νερουλά και άλλοτε όχι. Εξαρτάται και από την ποσότητα νερού που χρειάζεται να αποβάλλει ο οργανισμός του. Δεν πιστεύω ο σίδηρος να παίζει ρόλο, καθώς γράφει ότι δεν περνάει στο μητρικό γάλα. Απλώς τον παίρνουν οι μητέρες για να έχουν απόθέματα.Κι εγώ έπαιρνα ώσπου να γίνει το μωρό 4 μηνών και δεν είχαμε ποτέ προβλημα με τα κόπρανά του. Άλλοτε έκανε σαν νερουλή κρέμα 6-7 φορές την ημέρα και άλλοτε 1φορά στις 2 ημέρες και πιο πηχτά, χωρίς όμως να τον ενοχλεί.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...