Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποτε πρεπει να ανησυχησω;

Recommended Posts

νομιζω οτι η κοιλια μου πετρωνει,εχω πονακια στην κοιλια και στα νεφρα.ποτε οι συσπασεις ειναι ανησυχητικες;θα παρω φυσικα τον γιατρο μου αλλα ζηταω και την γνωμη σας.τωρα μπηκα στον 8ο μηνα

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

mariazante καθε φορα που νιωθεις ετσι νομιζω οτι θα πρεπει να ανυσηχεις ,οχι υπερβολικα ομως.καλα ειναι να παρεις τον γιατρο σου.εγω συνηθως το παθαινα αυτο οταν κουραζομουν αλλα απο δω κ περα θα εχεις συχνα αυτα τα συμπτωματα.

να ξεκουραζεσαι κ μην αγχωνεσαι.φιλια

νομιζω οτι η κοιλια μου πετρωνει,εχω πονακια στην κοιλια και στα νεφρα.ποτε οι συσπασεις ειναι ανησυχητικες;θα παρω φυσικα τον γιατρο μου αλλα ζηταω και την γνωμη σας.τωρα μπηκα στον 8ο μηνα

Kαλημέρα!

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ανησυχούμε όταν επαναλαμβάνονται (πάνω από 5 συσπάσεις σε 1 ώρα) κι όταν είναι όλο και πιο δυνατές σε ένταση και διάρκεια.

Πάντως καμιά φορά η κοιλιά μας πετρώνει επειδή το μωράκι μας είναι πολύ δραστήριο εκείνη την ώρα.

Όπως και να χει πάρε το γιατρό σου που ξέρει την περίπτωση σου καλύτερα!

Φιλάκια.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη μου έιχα πονάκια και συσπασούλες. Νομίζω ότι είναι από τα αναμενόμενα ειδικά ύστερα από κούραση! Αν δεις ότι εντείνονται τότε ζήτα τη συμβουλή του γιατρού σου. Θα δεις ότι θα σε καθυσηχάσει! Και το βασικό..χαλάρωσε!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

πηγα χθες στον γιατρο μου.με εβαλε στο μηχανημα αλλα δεν εχω καθολου συσπασεις.η μπουμπου μου δεν βιαζεται καθολου.ευτυχως που πηγα γιατι ηταν μια ευκαιρια να δω την φατσουλα της.νομιζω οτι μου μποιαζει......χαχαχαχαχα.........θελω να την παρω αγκαλιτσα.......αχαχαχαχαχαχ.

dev081pp___.png

Όταν οι συσπάσεις είναι ανά τακτά διαστήματα και μαζί είναι και επώδυνες. Και φυσικά καλά κάνεις και ενημερώνεις αμέσως το γιατρό σου. Όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες θα τα έχεις πιο συχνά αυτά από εδώ και στο εξής.

Με το καλό η μπουμπού σου!

[URL="http://ticker.7910.org/eng"][/URL][URL="http://ticker.7910.org/eng"][IMG]http://ticker.7910.org/an1cCDC0g410010MzU4NzIzZGp8NDMyOTdkYXxvdXIgcHJlY2lvdXMgR2VvcmdpYSBpcw.gif[/IMG][/URL]