Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έτοιμο γάλα για βρέφη μικρότερα του 1 έτους

Recommended Posts

Γεια σας!

είμαι μία νέα μητέρα που ζω στην Αγγλία. Έχουμε ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι που είναι 9 μηνών! Τις επόμενες ημέρες θα έρθουμε στην Ελλάδα για διακοπές και για τη βάφτιση της κόρης μας. Έχω μία ερώτηση

Υπάρχει στην Ελλάδα έτοιμο γάλα για βρέφη μικρότερα του 1 έτους; δηλαδή όχι σε σκόνη.

Ευχαριστώ πολύ

Ισαβέλλα

Διαφημίσεις

γεια σου τι μαρκα χρησιμοποιεις;sma η cow and gate? οπως υπαρχουν στην αγγλια δεν εχω δει εδω δοκιμασε ομως το λινκ που σου προτεινε και η κοπελα γιατι μπορει να ειναι ειδικη παραγγελια

οταν ερχομασταν εμεις ελλαδα (τωρα ζουμε εδω) στελναμε ενα πακετο μονο με sma με ταχυδρομειο γυρω στις 2 βδομαδες πριν ρθουμε και ειχαμε γαλα αρκετο βεβαια φερναμε και μαζι μας γιατι κανα δυο φορες ξεμειναμε....υποψιν ετσι μας ειχε βγει αρκετα ακριβο αλλα τι να καναμε?με την σκονη ειχαμε προβλημα......

To Nan 2 της Νεστλε σε υγρή μορφή, να ξέρεις ότι δεν το βρίσκεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ (υπάρχουν και κάποια μεγάλα που δεν το έχουν). Παρε τηλ στο τηλέφωνο που λέει στη συσκευασία να σου πουν που θα το βρεις στην περιοχή που θα μείνεις.

0b8bfa6eaf.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ισαβελλα , ναι υπαρχει ετοιμο γαλα για μωρακια οπως το δικο σου. Δες εδω αυτη την σελιδα http://www.nestlebaby.com/gr/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=1&pci=17 ειναι αυτο το γαλα της Νestle.

Για να το ψάξω και εγώ κυκλοφορεί περισσότερο σε φαρμακεία ή σε σούπερ μάρκετ?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Ψάχνοντας βρήκα και αυτή την είδηση http://eof1.eof.gr/html/press9921.html

Επομένως από τον ιούνη 2005 έχει διακοπεί η κυκλοφορία του ναν 2 υγρό από την ελληνική αγορά. Βέβαια δεν ξέρω εάν έχει επανακυκλοφορήσει.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Για να το ψάξω και εγώ κυκλοφορεί περισσότερο σε φαρμακεία ή σε σούπερ μάρκετ?

Εγώ το παίρνω από σούπερ μάρκετ, αλλά δεν το έχουν όλα (υπάρχουν και κάποια μεγάλα που δεν το έχουν, ενώ το έχω βρει σε μικρά της ίδιας αλυσίδας).Αν καλέσετε την εταιρεία θα σας πουν που θα το βρειτε στην περιοχή που θελετε. Ετσι έκανα πριν φύγω διακοπές για να ξέρω που θα το βρω και να μην ξεμείνω.

0b8bfa6eaf.png