Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλινδρομη κυηση και καφε εκκρισεις

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

περυσι ειχα παλινδρομη κυηση και τοτε περιπου απο την πεμπτη εβδομαδα ειχα καφε εκκρισεις .

τωρα ειμαι παλι εγκυος στις 5,5 ευδομαδες και παλι εχω αυτα τα καφε απο τις 4,5 σχεδον ευδομαδες.

εχω τρελαθει απο την αγωνια μου φοβαμαι πως ειναι παλι παλινδρομη.

αυτα τα καφε ειναι οπως ηταν και την πρωτη φορα στην οψη, πολυ περιεργα-- βλεννες σε μικρα σκουρα καφε σβολακια .(συγνωμη για την περιγραφη)

ειχε ποτε καμια σας τετοια καφε υγρα στην εγκυμοσυνη?και αν ναι ,ποια ηταν η εκβαση της εγκυμοσυνης?

και οποιες κοπελες ειχαν δυστυχως παλινδρομη ειχατε τοτε τετοια υγρα ???

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σου εύχομαι πάντως από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά. Πάρε το γιατρό σου για να ησυχάσεις. Αυτός θα ξέρει να σου πει

αυγη εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη που πηγε πολυ καλα ειχα στη αρχη καφε εκκρισεις που αντιμετωπιστηκαν με ουτροτζεσταν..

στη δευτερη εγκυμοσυνη μου που κατεληξε σε παλλινδρομη δεν ειχα απολυτως τιποτα...ρωτα τον γιατρο σου, ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε να κανω μια ενεση prolution depot (επιπλεον απο τα 8 ουτρογεσταν την ημερα που ηδη παιρνω μετα την εμβρυομεταφορα (εκανα εξωσωματικη))

και για αυτην την ενεση διαβαζω στα ξενα σαιτ οτι μπορει να προκαλεσει ανωμαλιες στα εμβρυα και πρεπει να χρησιμοποιητε μονο αν ειναι ακρως απαραιτητο.(στην Αγγλια δε σταματησαν να την δινουν σε αντιστοιχες περιπτωσεις απο το 2000!)ο γιατρος βεβαια λεει οτι ειναι αντιδιαφημιστικα κολπα ολα αυτα αλλα εγω δεν ξερω ,φοβαμαι να την κανω φοβαμαι και να μην την κανω....

τουλαχιστων να περασει η ευδομαδα ,να τελειωσει το μαρτυριο το να μην ξερω.....

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Αυγή μου γεια σου.Και γω απο την 6η εβδομαδα εβλεπα που και που μια καφε και μια ροζ υγρα.Πολύ λίγα.Ο γιατρός μου ειπε οτι είναι πολύ συνηθεισμένο.Τοτε μου είχε δωσει και μενα να κανω μια ενεση.Σε όλα τα φαρμακα αμα διαβασεις τις ανεπιθυμητες ενεργειες θα τρελαθείς.Γι'αυτό σου προτείνω να ακους τι σου λέει ο γιατρός σου και να την κάνεις την ενεση.Περιμενω νέα σου!

YUfSp2.png

Διαφημίσεις

ΑΥΓΗ

καλημέρα,

καταρχήν να σου πω ότι κα γω είχα καφέ και αίμα μέχρι την 19 εβδομάδα.Η εγκυμοσύνη πήγε θαυμάσια και τώρα έχω ένα γιο 15,5 μηνών!!!!!

ακόμα και τα ουτροτσεστραν που παίρνεις αν διαβάσεις την εσώκλειστη οδηγία λέει ότι απαγορεύεται στο 1 τρίμηνο της ΄κύησης λόγω ανωμαλιών στο έμβρυο....Αρα μην αγχώνεσαι.......Με το αίμα που είχα πάντως εγώ ο γιατρός μου δεν μου έδωσε κάτι να πάρω παρά μόνο βιταμίνες.Και επειδή ήμουνα έτοιμη να τα πάρω από μόνη μου, μου εξήγησε ότι αν η φύση έχει επίλέξει αλλίως εμείς δεν παρεμβαίνουμε.....Λίγο μοιρολατρικό αλλά όλα πήγαν καλά.....

Αντίθετα 1 χρόνο πριν το γίο μου έμεινα πάλι έγκυος και από την 5 εβδομάδα είχα καφέ.Τότε είχα άλλο γιατρό που μου έδωσε όλο το πακέτο που πήρες και συ.Την 7 εβδομάδα όμως το μωρό παλινδρόμησε και ουσία καμιά.ισως γιαυτό την δευτερη φορά να μη ήθελα πολύ να πάρω τα χάπια δεν.Αφού και την πρώτη τίποτα δεν έγινε.

Δεν ξέρω άν σε διαφώτισα λίγο.Να δεις ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Περιμένω νέα σου

Ρέα

Aυγή γειά σου.

Και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη απο της 5 εβδομάδες και για ένα μήνα είχα αρκετά καφέ δεν πήρα τίποτα μόνο ξάπλα και όλα πήγαν καλά. Έυχομαι να είναι όλα καλά και να έχεις πολύ υπομονή.

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Aygi mou na pane ola kala sou euxome, min anxonese katarxas.Egw eimoun 2.5 minwn kai prin 2 bdobades exasa to sporaki mou.Den eixa oute aima oute tipota apla aisthanthika oti xefouskwse i koilia mou kai to stithos mou, piga sto giatro kai mou eipe palindromi kuisi,akoma den mporw na to pistepsw itan to prwto mas blepeis, einai poli diskola.To mono pou thelw na sou pw einai na eisai xalari kai na akous ton giatro sou an bebaia tou exeis empistosini, ola kala tha pane arkei na to pisteueis kai esy.Oso gia tis parenergeies twn farmakwn ase min tin psaxneis ola exoun kai polles...Kali sinexeia sou euxome me tin egkimosini sou kai panw ap ola na min exeis anxos.

Fphzp3.png

ΑΥΓΗ

καλημέρα,

καταρχήν να σου πω ότι κα γω είχα καφέ και αίμα μέχρι την 19 εβδομάδα.Η εγκυμοσύνη πήγε θαυμάσια και τώρα έχω ένα γιο 15,5 μηνών!!!!!

ακόμα και τα ουτροτσεστραν που παίρνεις αν διαβάσεις την εσώκλειστη οδηγία λέει ότι απαγορεύεται στο 1 τρίμηνο της ΄κύησης λόγω ανωμαλιών στο έμβρυο....Αρα μην αγχώνεσαι.......Με το αίμα που είχα πάντως εγώ ο γιατρός μου δεν μου έδωσε κάτι να πάρω παρά μόνο βιταμίνες.Και επειδή ήμουνα έτοιμη να τα πάρω από μόνη μου, μου εξήγησε ότι αν η φύση έχει επίλέξει αλλίως εμείς δεν παρεμβαίνουμε.....Λίγο μοιρολατρικό αλλά όλα πήγαν καλά.....

Αντίθετα 1 χρόνο πριν το γίο μου έμεινα πάλι έγκυος και από την 5 εβδομάδα είχα καφέ.Τότε είχα άλλο γιατρό που μου έδωσε όλο το πακέτο που πήρες και συ.Την 7 εβδομάδα όμως το μωρό παλινδρόμησε και ουσία καμιά.ισως γιαυτό την δευτερη φορά να μη ήθελα πολύ να πάρω τα χάπια δεν.Αφού και την πρώτη τίποτα δεν έγινε.

Δεν ξέρω άν σε διαφώτισα λίγο.Να δεις ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Περιμένω νέα σου

Ρέα

Pεα να χαιρεσαι το αγορακι σου!

και εγω την πρωτη φορα (που ηταν παλινδρομη) πηρα ενα βουνο χαπια και το αποτελεσμα ηταν απλα οτι δεν απεβαλλα (γιατι τα χαπια σταματησαν την αποβολη) αλλα το εμβρυακι ετσι και αλλιως δεν ζουσε πια και πηγα για αποξεση.αρα δικιο εχει μαλλων ο γιατρος σου .

βεβαια η καθε περιπτωση διαφερει .το δικο μας εμβρυο παλινδρομησε τοτε λογο της χρωμοσωμικης ανωμαλιας. αν ομως το αιμα προερχεται απο καμια αποκολλησουλα η οταν επιπεδο προγεστερονης ειναι χαμηλο βοηθανε γενικως τα προγεσταγονα , απλα επειδη οι γιατροι δεν ξερουν και παντα απο που προερχεται το αιμα δινουν τα χαπια η ενεσεις αυτες καλου κακου για ολες τις περιπτωσεις.

κοριτσακια σας ευχαριστω ολες ευχαριστω και για τις ευχες σας !

σημερα εκανα τον πρωτο υπερηχο και ειδαμε το σακουλακι μας με τα εμβρυακα στοιχεια μεσα.αποκολληση δεν ειδαμε ,ουτε και κανενα αιματωμα ,αρα δεν ξερουμε απο που ειναι τα καφε ο γιατρος ειπε πως μπορει απλα να καθαριζει η μητρα η να εσπασε καποιο αγγειο η μπορει μπορει......ο καιρος θα δειξει αν ειναι τιποτα η κατι κακο.

ηταν νωρις να δουμε καρδια(ειμαι 6 εβδ.) και θα παω σε μια εβδομαδα για δευτερο υπερηχο και ευχομαι αυτην την φορα να ακουσω την καρδουλα να χτυπα δυνατα....

Αυγή καλημέρα και απο μένα και εύχομαι πραγματικά να μην είναι απολύτως τίποτα τα καφέ που βλέπεις!!!

Δυστηχώς στην δική μου περίπτωση άρχισα να βλέπω καφέ την 6η εβδομάδα έτσι ακριβως όπως μου τα περιέγραψες. Στην αρχή ήταν απλώς για 2 ώρες μετά πέρασε. Πάνω που ηρέμησα μετά απο λίγες μερες επέστρεψαν οι καφέ εκκρίσεις και αυτή την φορά δεν έφυγαν ποτέ. Την 8ην πλέον εβδομάδα πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι αντί να μεγαλώσει μίκρυνε όπως καταλαβαίνεις παλινδρόμησε..και ήταν και το πρώτο μας.. Τέλοσπαντων τώρα προσπαθώ να δώ με αισιοδοξία στο μέλλον και νομίζω ότι τα πάω καλά!!

Διαφημίσεις

ΒΙΚΟΥΛΑ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ λυπαμαι πολυ κοριτσια για τις απωλειες σας και ευχομαι απο ολη μου την καρδια οι επομενες σας εγκυμοσυνες μονο χαρες να σας φερουν και στο τελος τους να κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!

εγω εκανα ολες τις εξετασεις μετα την παλινδρομη που ειχα ολο το πακετο των καθ εξιν δεν βρηκαμε τιποτα απολυτως αλλα ξερω τουλαχιστων οτι εκανα οτι μπορουσα...

ΒΙΚΟΥΛΑ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ λυπαμαι πολυ κοριτσια για την απωλειες σας και ευχομαι απο ολη μου την καρδια η επομενες σας εγκυμοσυνες μονο χαρες να σας φερνουν και στο τελος τους να κρατατε τα μωρακια σας αγκαλια!

εγω εκανα ολες τις εξετασεις μετα την παλινδρομη που ειχα ολο το πακετο των καθ εξιν δεν βρηκαμε τιποτα απολυτως αλλα ξερω τουλαχιστων οτι εκανα οτι μπορουσα...

Αυγή μου ειλικρινά εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε απλώς τέλεια και πιστέυω ότι έτσι θα γίνει!!!Οσο για μένα μώλις μίλησα με τον γιατρό μου , βγήκαν τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Ενώ δεν ηταν πολύ ανήσυχος μου είπε να κάνω τις εξής εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι:

πρωτείνη C

πρωτείνη S

acpr

και αντιθρομβίνη 3

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αυγή μου ειλικρινά εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε απλώς τέλεια και πιστέυω ότι έτσι θα γίνει!!!Οσο για μένα μώλις μίλησα με τον γιατρό μου , βγήκαν τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Ενώ δεν ηταν πολύ ανήσυχος μου είπε να κάνω τις εξής εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι:

πρωτείνη C

πρωτείνη S

acpr

και αντιθρομβίνη 3

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αγγελικη ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

οι εξετασεις που αναφερεις ειναι για θρομβοφιλια, εγω εκανα αυτες + αντιπηκτικο λυκου + ομοκυστεινη + ινωδογονο και καποιες αλλες για θυρεοειδη στο ΕΛΕΝΑ .

αυτες για θρομβοφιλια ειναι πολυ σημαντικες καν τες οποσδηποτε αλλα και τον θυρεοειδη σου τσεκαρε τον, γιατι πολυ συχνα ευθυνεται για τις παλινδρομες αν εχει προβλημα (Τ3,Τ4,ΤSH+ 2 αντισωματα θυρεοειδη )

σου ευχομαι τα καλυτερα !

Αγγελικη ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

οι εξετασεις που αναφερεις ειναι για θρομβοφιλια, εγω εκανα αυτες + αντιπηκτικο λυκου + ομοκυστεινη + ινωδογονο και καποιες αλλες για θυρεοειδη στο ΕΛΕΝΑ .

αυτες για θρομβοφιλια ειναι πολυ σημαντικες καν τες οποσδηποτε αλλα και τον θυρεοειδη σου τσεκαρε τον, γιατι πολυ συχνα ευθυνεται για τις παλινδρομες αν εχει προβλημα (Τ3,Τ4,ΤSH+ 2 αντισωματα θυρεοειδη )

σου ευχομαι τα καλυτερα !

Αυγή μου σ'ευχαριστώ πολύ που βρήκες τον χρόνο και μου απάντησες!! Να είσαι καλά!! Θα πάω σήμερα να της κάνω στο Ιασώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό μου για το θέμα του θυροειδή γιατί ενώ δεν έχω έχει η μητέρα μου επίσης πέρσι μου είχαν βρέι ένα όζο άνευ σημασίας όμως ποιος ξέρει.. θα το ψάξω πάντως ευχαριστώ!!!

Μήπως έχεις ακούσει για κάποια κυρία Τζανάτου απο το Ιασώ?

Αυγή μου σ'ευχαριστώ πολύ που βρήκες τον χρόνο και μου απάντησες!! Να είσαι καλά!! Θα πάω σήμερα να της κάνω στο Ιασώ και θα μιλήσω και με τον γιατρό μου για το θέμα του θυροειδή γιατί ενώ δεν έχω έχει η μητέρα μου επίσης πέρσι μου είχαν βρέι ένα όζο άνευ σημασίας όμως ποιος ξέρει.. θα το ψάξω πάντως ευχαριστώ!!!

Μήπως έχεις ακούσει για κάποια κυρία Τζανάτου απο το Ιασώ?

να εισαι καλα !

NAI εχω ακουσει παλια! θυμαμαι μονο πως καποια σχολια ηταν πολυ καλα και καποια αλλα οχι και τοσο !

νομιζω καπου σε αυτο το φορουμ εχω διαβασει για αυτην την κυρια αλλα με τιποτα δεν μπορω να το βρω τωρα που ειναι και ποιο ειναι το θεμα .

γιατι δεν βαζεις ενα θεμα και ρωτας για αυτην την κυρια να σου απαντησουν τα κοριτσια μηπως ξερουν????Σιγουρα θα εχουν παει πολλες γιατι γνωστο ειναι το ονομα.

οσο για το θυρεοειδη αν εχεις οζο να το κοιταξεις οποσδηποτε !!!και αντισωματα .

εγω ειχα να φανταστεις tsh 3,6 (δηλαδη μεσα στα ορια) και μου ειπε ενας εξωσωματιστης -ενδοκρινολογος αναπαραγωγης να παρω χαπακι euthyrox 50 για να παει η tsh στο 2,γιατι πανω απο δυο μου ειπε δεν ειναι και τοσο καλο να το εχει κανεις αν θελει να συλλαβει!

ειναι παρα πολυ σημαντικο οργανο στην αναπαραγωγη ο θυρεοειδης!

ολα καλα να σου πανε!!!

Διαφημίσεις

να εισαι καλα !

NAI εχω ακουσει παλια! θυμαμαι μονο πως καποια σχολια ηταν πολυ καλα και καποια αλλα οχι και τοσο !

νομιζω καπου σε αυτο το φορουμ εχω διαβασει για αυτην την κυρια αλλα με τιποτα δεν μπορω να το βρω τωρα που ειναι και ποιο ειναι το θεμα .

γιατι δεν βαζεις ενα θεμα και ρωτας για αυτην την κυρια να σου απαντησουν τα κοριτσια μηπως ξερουν????Σιγουρα θα εχουν παει πολλες γιατι γνωστο ειναι το ονομα.

οσο για το θυρεοειδη αν εχεις οζο να το κοιταξεις οποσδηποτε !!!και αντισωματα .

εγω ειχα να φανταστεις tsh 3,6 (δηλαδη μεσα στα ορια) και μου ειπε ενας εξωσωματιστης -ενδοκρινολογος αναπαραγωγης να παρω χαπακι euthyrox 50 για να παει η tsh στο 2,γιατι πανω απο δυο μου ειπε δεν ειναι και τοσο καλο να το εχει κανεις αν θελει να συλλαβει!

ειναι παρα πολυ σημαντικο οργανο στην αναπαραγωγη ο θυρεοειδης!

Εισαι θησαυρός!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :) θα τα ψάξω λιγάκι τα πράγματα γενικώς και εύχομαι να σου πάνε και σένα όλα ύπερρρρρρρρρρρρ

Μάκια πολλά!!

ολα καλα να σου πανε!!!