Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ?

Recommended Posts

Συνηθως λενε οτι αυτα που ακουνε οι γονεις ακουν και τα παιδια!!!

Μεχρι στιγμης και σε εμας κατι παρομοιο συμβαινει. Της βαζουμε και ακουει dance και χορευει ασταματητα :lol:

Με τα ελληνικα που δεν ακουμε εμεις ιδιαιτερα δεν χορευει!!! :?

Γραψτε τις προτιμησεις των ανερχομενων αστεριων μας!!!

Διαφημίσεις

Μέχρι τα 3 της ήξερε και της άρεσε ο Santana και ο Αλκίνοος!

Μετά τα 5 έπαψε να ακολουθεί τις προτιμήσεις της μαμάς!

Τρελαίνετε για Ελενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά (τελικά αυτός έγινε πολύ ωραίος άντρας) και θα γίνω και γω Ρουβίτσα τώρα στα γεράματα... και ξέρει πάρα πολλά τραγούδια απ'έξω μέχρι και τον Παρασκευά.....(τα μαθαίνουν στο σχολείο)

Πλακα-πλακα με το Σακη(οντως εγινε ωραιος αντρας :lol: ) ακουμε στο mad τραγουδια και οποτε τον δειχνει φωναζει "θααακηηη".

Αυτο το χορευουμε!!! 8)

Γεια σας κορίτσια!

Η Τόνια (η κορούλα μου), Χορεύει τα πάντα (και μάλιστα με διαφορετικές φιγούρες σε κάθε ρυθμό) :lol: .

Δεν κάνει διακρίσεις, άσχετα με το τι ακούω εγώ.

1eca.jpg1ecap3.png

ο γιος μου προς το παρον ακουει οτι και η μαμα του δηλαδη bjork,joy division ,anne klark, depeche mode, moby, nouvelle vague, koops islands, pj harvey, nick cave και πολλα αλλα

μανο λοιζο,αλκινοο ιωαννιδη,ελευθερια αρβανιτακη,γαλανη,πρωτοψαλτη,παπαζογλου...

τωρα αν θα συνεχισει να τα ακουει θα δειξει οπως τον παω παντως για εμο τον βλεπω!ωχ παναγια μου!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Ιοκαστη πλακα-πλακα μεχρι να μεγαλωσουν τα δικα μας "αθωα" παιδακια, οχι μονο emo θα υπαρχουν .... χειροτερα θα ειναι τα πραγματα!!!

• 7 months later...

Μήπως αυτή η σύμπνοια των μουσικών γούστων μωρών και γονέων αρχίζει σε μεγαλύτερη ηλικία;

Ο δικός μου, όταν πέφτω σε τσιφτετελοσκυλάδικο καθώς ψάχνω σταθμό στο ραδιόφωνο, αρχίζει να χοροπηδάει (όταν κάτι του αρέσει ή το χορεύει χοροπηδάει). Ολόκληρο τέτοιο κομμάτι δεν έχει ακούσει, δεν του βάζουμε. Οπότε την αγάπη του για το είδος σίγουρα δεν την πήρε από μας.