Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεχρι να τη παρει ο υπνος με φωναζει συνεχεια

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουργια στο forum και χρειαζομαι τα φωτα σας.Η κορη μου καθε βραδυ με φωναζει στο δωματιο απειρες φορες μεχρι να κοιμηθει και μου ζηταει απιστευτα πρσαγματα.Συνεχεια θελει να παει τουαλετα η να της ανοιξω το παραθυρο η να μου πει ενα μυστικο η οτι αλλο της ερθει στο κεφαλι.Ειναι 3,5 χρονων και αυτο το ξεκινησε εδω και ενα μηνα.Εχω αγανακτησει γιατι δεν ξερω πως να την αντιμετωπισω αφου οτι δοκιμασα εως τωρα απετυχε.Καθε βραδυ 45 λεπτα πηγαινοερχομαι στο δωματιο της γιατι αλλιως φαναζει και φοβαμαι μην ξυπνησει τον μικρο.

Εχετε καμμια καλη ιδεα:confused::confused::confused:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!Δεν μπορω να σου βρω τροπο για να το κοψει,αφου ουτε εγω τον βρηκα για τη δικια μου,απλα σου γραφω για να σε παρηγορησω οτι αυτο το εζησα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το περιγραφεις ολοκληρο τον χειμωνα που μας περασε και ημουν και εγκυος στο δευτερο παιδι.Σιγα σιγα το σταματησε απο μονη της λιγο πριν γεννησω τον Απριλιο,αλλα και παλι οχι τελειως με φωναζει 1 με 2 φορες κατι να μου πει πριν κοιμηθει.Πιστευω οτι ειναι μια φαση που περνανε,οπως περασανε τοσες και τοσες...κουραγιο!

U7Uip3.pngT7alp3.png