Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοσμητική κουνουπιέρα για παιδικό κρεβάτι

Recommended Posts

Η εξάχρονη κόρη μου έχει ξετρελαθεί με τα κρεβάτια που έχουν από πάνω κουνουπιέρες αλλά της έχουμε ήδη αγοράσει κρεβάτι χωρίς τέτοια κατασκευή.

Βρήκα στο internet αυτό: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=19587940 αλλά δεν πωλείται πλέον.

Έχετε υπόψη σας πού μπορώ να βρω εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, ή καμιά ιδέα πώς μπορώ να φτιάξω μόνη μου κάτι τέτοιο;

Το κύριο πρόβλημά μου είναι τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαν βάση για να κρεμάσω επάνω τα τούλια και να το στερεώσω με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία.

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

καλημερα.πολυ ομορφο αλλα δεν εχω ιδεα εγω προσωπικα...να ρωτησεις τη φιλιω αυτη κανει καταπληκτικα πραγματα.ισως ξερει τι πρεπει να κανεις...

εχει στο ικεα τετοιες κουνουπιερες

αν θες να το κανεις πιο πλουσιο προσθετεις κι αλλο τουλι και κορδελες

αλλιως μπορεις απλως να φτιαξεις ή να παραγγειλεις ενα στεφανακι απο ξυλο ή πλαστικο ή να παρεις ετοιμο, να στερεωσεις τουλια και να το κρεμασεις στο ταβανι περιπου οπως στερεωνουν τα φωτιστικα(οι αντρες ξερουν καλυτερα)

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

εμενα η γνωμη μου ειναι να μην το καλομαθαινεις και του κανεις τα χατηρια....

ποια ειναι δηλαδη,η μικρη βασιλοπουλα που σου ζηταει τουλια και μεταξωτες κορδελες..?

λιγο τα γκεμια κρατησε γιατι αλλιως θα ανεβουν στο σβερκο μας.

ΥΓ.ολα τα υπολοιπα παιδακια δηλαδη που κοιμουνται σε νορμαλ κρεβατακια,τι εχουνε..?

:roll::?::?::?::!::!::!::!::!::!:

σιγα καλε

ποια γκεμια????αλογο ειναι το παιδι????

jesus .......

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

εμενα μου φαινεται ευκολο να το κανεις και μονη σου...μπορεις και αντι τουλι να βαλεις ροζ γαζα απ ομαγαζι με υφασματα...

δεν ειναι και κακομαθημα μωρε να θελει ενα κοριτσακι να εχει πριγκιπικο δωματιακι!

και εμεις κοριτσακια ειμαισταν και αμα ειχαμε τετοιο δωματιο θα ειμασταν μες'στην καλη χαρα οχι κακομαθημενα..σιγα...

εγω αμα ειχα κοριτσι τετοιο θα της ειχα και στο αντρακι μου οταν κανω παιδικο δωματιο θα του το φτιαξω οπως θελει(οχι απαραιτητα ακριβο αλλα με το θεμα που θα θελει)

το βρεφικο οπως εχουμε εμεις ψωνιο, το παιδικο οπως θελει το παιδι! ετσι παει.....

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

ποια ειναι δηλαδη,η μικρη βασιλοπουλα που σου ζηταει τουλια και μεταξωτες κορδελες..?

ΥΓ.ολα τα υπολοιπα παιδακια δηλαδη που κοιμουνται σε νορμαλ κρεβατακια,τι εχουνε..?

Η κοπέλα δεν ρώτησε τη γνώμη μας αν πρέπει να το κάνει ή όχι, απλά που μπορεί να βρει τέτοια κατασκευή...

Η κοπέλα δεν ρώτησε τη γνώμη μας αν πρέπει να το κάνει ή όχι, απλά που μπορεί να βρει τέτοια κατασκευή...

σωστα

ηθελα να το προσθεσω και με προλαβες

μη βγουμε εκτος θεματος:rolleyes:

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

τα κοριτσάκια σε αυτη την ηλικία ζητάνε τα ίδια πράγματα τελικά!Και η δική μου με τα cartoon που βλέπει (barbie κτλ) μου ζήτησε ουρανό.Βρήκαμε έναν πολύ ωραίο στα Τζάμπο θα στον φωτογραφίσω να τον δεις.Του κάρφωσα επάνω και πεταλούδες και τωρα βλέπει ροζ όνειρα!!!

maria.jpg

πάντως αυτός που ζητάς είναι πολύ ευκολο να φτιαχτεί και απο σένα (και να βάλεις και την μικρή να βοηθήσει!) Βέργα βρίσκεις στο πράκτικερ, τούλια σε καταστήματα με υφάσματα,διακοσμητικά στα τζάμπο.

maria.jpg

Διαφημίσεις

Η εξάχρονη κόρη μου έχει ξετρελαθεί με τα κρεβάτια που έχουν από πάνω κουνουπιέρες αλλά της έχουμε ήδη αγοράσει κρεβάτι χωρίς τέτοια κατασκευή.

Βρήκα στο internet αυτό: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=19587940 αλλά δεν πωλείται πλέον.

Έχετε υπόψη σας πού μπορώ να βρω εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, ή καμιά ιδέα πώς μπορώ να φτιάξω μόνη μου κάτι τέτοιο;

Το κύριο πρόβλημά μου είναι τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαν βάση για να κρεμάσω επάνω τα τούλια και να το στερεώσω με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία.

Λοιπον τρελενομαι για κατασκευες! Εγω θα χρησιμοποιουσα η κουρτινοξυλο στογγυλο μπανιου ( για ντουζιερες), η απο μαραγγο μια στογγυλη πατεντα καρφωμενη στον τοιχο, η συρμα χοντρο θα του εδινα σχημα στρογγυλο και θα το στερεωνα απο το ταβανι με πετονιες....

4qhyp3.pngdGZ0p3.png

Καλά βρε zalk, μια κατασκευή με τούλια που θα κοστίσει 20,30 ευρώ είπα να κάνω, όχι να της αγοράσω το παλάτι του Buckingham!

Πάντως αν σε ευχαριστεί θα πάω τώρα να την κουρέψω, που έχει τέτοιες απαιτήσεις και θα της βγάλω και το κρεβάτι να κοιμάται σε κουρελού στο πάτωμα :cool:

.....δε νομίζω τάκη....

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες σας!

Θα κοιτάξω στο ΙΚΕΑ αλλά αν σας έλθει καμιά καλή ιδέα για να χρησιμοποιήσω για βάση, πείτε μου!!!

.....δε νομίζω τάκη....

Καλά βρε zalk, μια κατασκευή με τούλια που θα κοστίσει 20,30 ευρώ είπα να κάνω, όχι να της αγοράσω το παλάτι του Buckingham!

Πάντως αν σε ευχαριστεί θα πάω τώρα να την κουρέψω, που έχει τέτοιες απαιτήσεις και θα της βγάλω και το κρεβάτι να κοιμάται σε κουρελού στο πάτωμα :cool:

κουρελού?είσαι με τα καλά σου??κατάχαμα να τα βάζουμε να κοιμόνται και πολύ τους είναι που θα τα έχουμε σπίτι και δεν τα βγάζουμε για δουλειά απ τα 6(!)

άκου γκέμια..λές και είναι γαιδούρια τα παιδιά...Για όνομα του θεού το άλλο θα ακούσω.

maria.jpg

εχει στο ικεα σε λευκο στο jumbo εχει και σε ροζ , επισης εγω σκεφτομαι να παρω σε ασπρη και να ραψω πανω λουλουδακια ή πετελουδες . Μου εχουν πει οτι στα καταστηματα με σιδερικα εχει και γαντους που μπαινου στο ταβανι οποτε θα την κρεμασω απο εκει.

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να σαι καλα!!!

(εγω ομως πρωτη το ειπα για το ικεα εεε μη μου παιρνετε τη δοξα χιχιχι

κι εγω θα βαλω της κορης μου στο καινουριο δωματιο λες να μου ζηταει τιποτα μπατλερ μετα???:roll:)

Χ 6/9/2004 Μ 18/7/2006

κορίτσια πολύ ωραίες οι ιδέες σας.. εγώ έχω ήδη πάρει από το ΙΚΕΑ την κουνουπιέρα στο άσπρο χρώμα με διάφορα χαριτωμένα να κρέμονται αλλά με τις ιδέες σου θα την φορτώσω λίγο ακόμη... έχει και σε ροζ και γαλάζιο αν θυμάμαι καλά!!! αααα ......ξέχασα εγώ ενοικίασα για τον επόμενο χειμώνα και ένα τέλειο μπουντουάρ για τον καλλωπισμό της τετράχρονης κόρης μου!!! χαχαχαχα...

Φαίνεται τέλεια!

Έχεις καμιά εξτρά πληροφορία; Την έχεις δει από κοντά στο κατάστημα; Την έχουν εδώ στη Θεσσαλονίκη;

Σε ρωτώ γιατί έχω τρία παιδιά στο σπίτι και δεν μου είναι εύκολο αυτή την εποχή να πηγαίνω για ψάξιμο στην αγορά.

.....δε νομίζω τάκη....