Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διλλημα...σπιτι με τον αντρα σου ή διακοπες με το παιδι σου???

yasemi

Recommended Posts

η μικρη εφυγε σημερα με τα πεθερικα μου και τη προγιαγια του αντρα μου για το χωριο...εκει τη περιμενει και η ξαδερφη της που εχει παει εδω και δεκα μερες...τη Πεμπτη θα κατεβει και η κουνιαδα μου και εγω βρισκομαι μπροστα στο εξης διλημμα:να κατεβω και εγω μαζι τους μεχρι τις 20 του μηνα να κανω κανα μπανιο και διακοπες ή να κατσω σπιτι με τον αντρα μου που θα δουλευει???

πηρε αδεια τελη Ιουνιου αλλα λογω πολυ κακης οικονομικης καταστασης δε κατεβηκαμε στο χωριο...τωρα θα παρει παλι μια βδομαδα αδεια τελη αυγουστου αλλα και παλι χλωμο το κοβουμε να κατεβουμε....

δε ξερω τι να κανω...θελω να δω και φετος τη κορη μου να κανει μπανια στη παραλια και να παιξουμε οσο γινεται βεβαια με τη κοιλια μου τουρλα ...να παμε να μαζεψουμε κοχυλια κλπ κλπ...απο την αλλη ξερω οτι οι περισσοτεροι φιλοι του αντρα μου θα λειπουνε οποτε στα ρεπο του και γενικοτερα θα ειναι και λιγο μονος.....

αυτος μου λεει οτι δεν εχει προβλημα να φυγω γιατι ξερει οτι θα κανει καλο και σε μενα και στη μικρη και στο μωρο που θα ερθει .....εγω ομως τι κανω???

και παρεπιπτοντως....απορουσαμε σημερα το πρωι οταν ξυπνησαμε και δεν ακουσαμε τη καλημερα της μικρης ..πως ζουσαμε πριν το παιδι???τι καναμε???ολη μερα σημερα την εχω βγαλει στο καναπε και βαριεμαι τρομερα..(δουλευει κιολας) ....απο την μια λες να εχω μια μερα ησυχιας και απο την αλλη οταν την εχεις νιωθεις καπως....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

το χωριό είναι πολύ μακριά; μπορείς να ταξιδέψεις; ο άντρας σου θα μπορεί να πεταχτεί κανα σ/κ;

εγώ λεω να πας για κάποιες μέρες, αφενός θα σου λείψει πολύ το παιδί σου και απ την άλλη καλό είναι να αλλάξεις παραστάσεις για λίγο.

όποτε το αισθανθείς γυρνάς πίσω στον αντρούλη σου.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

ειναι γυρω στα 350 χλμ απο αθηνα...και εγω δε μπορω να οδηγησω λογω εγκυμοσυνης τοσο δρομο μονη μου αν θα ηθελα να γυρισω πισω....και δυστυχως δε θα μπορει να πεταχτει εστω και για λιγο γιατι ακομη και αυτα τα ερμα τα εξοδα του πηγαινελα μετρανε πολυ ......ασε που τα ρεπο τωρα που λειπουν οι μονιμοι τα περνουνε σπαστα και οχι μαζεμενα για να ειχε κανα διημερο τριημερο να ερθει......

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγω την ασφαλεια που νιωθω διπλα στον αντρα μου δεν την νιωθω με κανεναν και εννοειται οτι ουτε το παιδι μου θα το αφηνα μονο του,σε καμια περιπτωσηηηηη

eQMGp2.png

και τοτε τι κανεις???θα πας με το παιδι ή θα μεινεις με τον αντρα σου???σκεφτομαι αυτο που κανανε και οι γονεις μας οταν δε συμπεφτανε οι αδειες τους που πηγαιναμε διακοπες με καποιον απο τους δυο και οχι και με τους δυο....και αυτο οταν θα ξαναπιασω και εγω δουλεια δεν αποκλειεται να γινει ....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Αφού το παιδί εφυγε τώρα, κάθισε λιγο με τον άντρα σου να του συμπαρασταθείς λιγάκι και όταν η νοσταλγία σου για το παιδί μεγαλώσει επικίνδυνα πήγαινε και εσύ στο χωριό. Μοίρασε τις μέρες σου. Εξάλλου συμφωνώ και εγώ ότι καλό θα ήταν να πας και εσυ για λίγες μέρες να αλλάξεις λίγο παραστάσεις. Ευκαιρία είναι γιατί μετά όταν γεννήσεις θα είναι πιο δύσκολο.

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

μια χαρά θα περάσει η μικρή σου με τους παππούδες μη σκέφτεσαι ότι θα πρέπει το παιδί να μείνει κλεισμένο καλοκαιριάτικα εξαιτίας της δουλειάς σας! και για σένα το ίδιο ισχύει, κάτσε τώρα σπιτάκι σου να ξεκουραστείς και να μείνεις με τον άντρα σου home alone (δεν είναι κακό) και πας αργότερα, με κανα τρένο γρήγορο ίσως και γυρνάς με κάποιον συγγενή.

κι εγώ έκανα ταξίδι στην εγκυμοσύνη με τρένο, εξαρτάται πώς είσαι και τι λέει και ο γιατρός σου.

αν είναι δυσπρόσιτο το μέρος και έχεις πρόβλημα μετακίνησης κάτσε καλύτερα Αθήνα μη συμβεί και κάτι και τρέχεις (χτυπάω πολλά ξύλα τώρα!)

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png