Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εφαγα κατά λάθος μουχλιασμένο ψωμί

Recommended Posts

Το είχα που το είχα λειψό, τώρα το έχασα και τελείως το μυαλό μου.

Να μη μπω σε λεπτομέρειες και σας κουράζω, απ' τη μια είχα το μωρό στο καροτσάκι του έπαιζε με τα παιχνιδάκια του, απ' την άλλη έριχνα καμιά κλεφτή ματιά στις "Σαββατογεννημένες" στην TV... στο φαγητό μου δε βρήκα χρόνο να ρίξω μια ματιά. Εξάλλου αβγά τηγάνισα, τα είδα πώς ήταν πριν τα βάλω στο πιάτο. Το ψωμί δεν κοίταξα, ούτε και κατάλαβα περίεργη γεύση, μέχρι που κάποια στιγμή μου φάνηκε περίεργη η υφη, το κοίταξα και είδα... βρύα και λειχήνες... Την επίδραση στο γαστρεντερικό μου τη νιώθω ήδη, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι τι να κάνω με το θηλασμό. Επηρεάζει το γάλα? Να ταίσω τον μικρό μου κανονικά? 'Η θα ήταν καλύτερα να βγάλω γάλα που έχω στην κατάψυξη και να του δώσω? Να βγάλω με θήλαστρο και να το πετάξω? Υπάρχει λόγος? Υπερβάλλω? Τα έχω χάσει? (Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Γεία σου Ζουζουνέλ,

Καταρχίν μου αρέσει πολύ το ψευδώνυμο σου,έτσι με φώναζαν όταν ήμουν μικρότερη!

Στα σοβαρά τώρα.

Θεωρώ πως η ανησυχία σου είναι υπερβολική.Η μούχλα,δηλαδή οι μύκητες που δημιουργούνται στα τρόφιμα δεν είναι συνήθως επικίνδυνοι,άλλωστε χρησιμοποιούνται ευρέως στην τεχνολογία τροφίμων για την παραγωγή τυριών όπως το ροκφόρ ή το καμαμπέρ.

Δεν πιστεύω ότι στην δική σου περίπτωση το ψωμί θα ήταν παραπάνω από 7-8 μέρες και δεν νομίζω να έφαγες και ένα καρβέλι!

Πιστεύω πως αν δεν συνεχιστούν οι ενοχλήσεις,τάσεις για εμετό,διάροιες και πυρετό(αυτό το θεωρώ απίθανο,αλλά λέμε) δεν έχεις κανένα λόγο να μην ταίσεις το μικρούλι σου.

Αυτή είναι η γνώμη μου αλλά στην θέση σου θα συμβουλευόμουν και ένα παιδίατρο για να είμαι σίγουρη και γιατί πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω..:)

Καλή συνέχεια..!

Το επαθα με μουχλιασμενο γλυκο οταν ηταν μιας βδομαδας ο γιος μου......

Θα σου πω τι ειπε η παιδιατρος τοτε........να τον θηλασω αμεσα κι να αφησω να περασει ενα διωρο και να βγαλω το γαλα εκεινο.....δεν ξερω αν ειναι βλακεια αυτο, εγω το εκανα τοτε καλου κακου κι εδωσα κατεψυγμενο. Παντως δεν επαθα κατι.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Κορίτσια ευχαριστώ.

Πράγματι δεν έφαγα πολύ, μια φέτα μόνο, το ψωμί το αγόρασα το Σάββατο, ούτε και κατάλαβα ότι σήμερα ήταν Πέμπτη :$ (μα δε σκληραίνουν ποτέ αυτά τα ψωμιά? τι συντηρητικά έχουν μέσα αναρωτιέμαι!). Το ξέρω ότι μύκητες προκαλούν τη ζύμωση και στα τυριά, αλλά σκέφτομαι ότι αυτό γίνεται με συγκεκριμένες ποικιλίες και υπό ελεγχόμενες συνθηκες.

Τον παιδίατρο τον ψάχνω, αλλά ως συνήθως είναι δύσκολο να τον πετύχω.

Είδωμεν

EXXQp3.pngAIzKp2.png