Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διοργανωση βαφτισης απο το εξωτερικο

ΧΡΥΣΑ

Recommended Posts

Για σας, ειμαι καινουργια και μενω στο εξωτερικο. Παρολα αυτα ομως τον Ιουνιο ερχομαστε Ελλαδα για τη βαφτιση του γιου μας. Εχω κανονισει εκκλησια, προσκλητηρια και μπουμπουνιερες α! και φωτογραφο. Ειναι κατι αλλο απο την μερια μας που πρεπει να κανουμε?

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

Γεια σου Χρύσα!

Αν κάνετε τραπέζι μετά την βάφτιση πρέπει να βρεις κέντρο-ταβέρνα. Αν θες και στολισμό για τα τραπέζια.

Σ'εμας συνηθίζουν να κερνάνε τον κόσμο και γλυκό μετά το μυστήριο (το δίνουν μαζί με τις μπομπονιέρες)

Δώρο του κουμπάρου.

Αυτά θυμάμαι για αρχή.

Ευχαριστω Νεφελη.

Ο στολισμος της εκκλησιας ειναι απαραιτητος? Θελω να πω ειναι κατι που το κανουν συχνα? Οσο για το τραπεζι ποσο χρεωνουν περιπου το ατομο? (Μιλαμε για την περιοχη της Γλυφαδας αν παιζει ρολο αυτο)

Χρύσα ο στολισμός της εκκλησίας μέσα δεν επιτρέπεται, αν σε αφήσουν μονο να βάλεις κάποια μπαλόνια στο εξωτερικό της εκκλησίας, μέσα το μόνο που μπορεις να στολισεις είναι την κολυμπήθρα.

Ο στολισμόσ τησ εκκλησίασ ειναι θέμα του κουμπάρου. Ορισμένοι παπάδεσ δεν αφήνουν όμωσ να κάνουν τίποτα. πιστευω οτι τα μπαλονια κλπ. δεν θα φανούν στην εκκλησία , μαλλον δεν ταιριάζουν στην εκκλησία.

οσο για το τραπέζι ανάλογα... εγώ το οικονομικότερο που βρήκα στό Ηράκλειο ειναι 14-15 ευρώ. ειναι αναλογοσ το κέντρο. για Γλυφάδα δεν γνωρίζω.

Διαφημίσεις

γλυκα και τραπεζι αυτα απο μερους σου...τον στολισμο εξαρταται αν δεν το κανει ο νονος και θελουν οι γονεις το κανουν.εγω εκανα τον στολισμο και στα 2 μου παιδια.δεν ηθελα να υποχρωσω τους νονους και με αλλα εξοδα :D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Μηπως ξερει καμια σας αν τα μαγαζια με μπουμπουνιερες, βαφτιστικα κλπ μπορουν να μου διαθεσουν η και να τα πληρωσω ακομα τα καλαθια που βαζουν μεσα τις μπουμπουνιερες. Γιατι θα τις φτιαξω εδω και θα τις φερω οταν ερθω Ελλαδα αλλα για να μην κουβαλαω και καλαθια μαζι (λογο χωρου) λεω μηπως καποιο μαγαζι το κανει αυτο.

• 4 εβδομάδες μετά...
Μηπως ξερει καμια σας αν τα μαγαζια με μπουμπουνιερες, βαφτιστικα κλπ μπορουν να μου διαθεσουν η και να τα πληρωσω ακομα τα καλαθια που βαζουν μεσα τις μπουμπουνιερες. Γιατι θα τις φτιαξω εδω και θα τις φερω οταν ερθω Ελλαδα αλλα για να μην κουβαλαω και καλαθια μαζι (λογο χωρου) λεω μηπως καποιο μαγαζι το κανει αυτο.

ναι γίνεται

απλά πες στο νονό/νονά να το κανονίσει από εκεί που θα πάρει λαμπάδα και ρουχαλάκια να τα νοικιάσετε :wink:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...