Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να 'μαι και πάλι με ενα ομορφο αντράκι!!!

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλες τις μανούλες!

Έχω καιρό να γράψω καθώς ο νεώτερος άντρας της ζωής μου μου έχει πάρει τα μυαλά!

Η εμπειρία της εγκυμοσύνης ανταμείβεται με αυτα τα αγγελούδια!! Ο τοκετός του παιδιού μου δεν ήτανε και τόσο εύκολος αν και ξεκινήσαμε πολυ καλα. Είχανε συμπληρωθεί οι 40 εβδομάδες και ο γιατρος μου ήθελε να μπούμε με πρόκληση...εγώ όχι...γιατι ήξερα πως το παιδάκι μου ξέρει πότε θα βγει και επίσης αν είμασταν σε άλλη χώρα όπως Μ.Βρετανία θα είχα άλλες 2 εβδομάδες περιθώριο...Με πίεσε αρκετα και κατόπιν συνενόησης με τη μαία μου που σημειώνω οτι ειναι πολύ του φυσιολογικού τοκετού και συνεργάζεται με την "Ευτοκία" είπαμε να πάμε με πολύ χαλαρή πρόκληση χωρις να πιέσουμε τα πράγματα πολύ...θα το έλεγχε η ίδια...Δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη πρόκληση με πιάνει μια φοβερή αλλεργια σε όλο μουτο σώμα με φοβερή φαγουρα...Πήγα Σάββατο βράδυ στο Συγγρού όπου η διάγνωση των "ειδικών"....που μόνο ειδικοί δεν ήταν, ήταν τσίμπημα από έντομο...και μιλάμε για εξανθήματα με απόλυτη συμμετρια και στισ 2 πλευρες του σώματος...anyway έκανα εκει μια κορτιζονούχα ένεση αφου βεβαιώθηκα οτι δεν βλάπτει το μωρο αφου δεν μπορούσα να πάρω και αντισταμινικα ...μεγάλη ταλαιπωρια...με ξυδονερο να βρεχομαι για 3 μέρες...Δευτέρα πρωί που κανονικά ήταν το ραντεβού για την πρόκληση αποφασίζω να μην πάω και προτίμησα να πάω σε κάποιον καλό δερματολόγο για να μου πει τι είναι...όπου σαφώς διεγνωσε αλλεργια αλλα αγνωστο σε τι. Ο γυναικολόγος μου περιττο να σας πω ότι αγχώθηκε που πέρναγε ο καιρός και ακομα δεν πηγαινα για πρόκληση...Ώσπου Τρίτη πρωί ο μπεμπάκος αποφάσισε μόνος του να έρθει!!! Άρχισαν οι πόνοι από τη μέση και γυρω γυρω νωρίς το πρωι όπου και πήγαμε στο Μητέρα. Χαρήκαμε πολυ που δεν έγινε πρόκληση και ξεκνησαν όλα φυσιολογικα! Μπήκαμε στο Μητέρα στις 9 το πρωί και στη 13:00 έιχα τελεία διαστολή και πλήρως εξαλλημένο τράχηλο. Το μωρό όμως ακόμα πολύ ψηλά. Είχαμε εφοδιαστει και διάφορες λιχουδιές αι μουσική και στο δωμάτιο επικρατούσε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι ώρες περνούσαν και ενω με τη μαία μου προσπαθούσαμε σε όποια σταση μπορείτε να φανταστειτε να εξωθούμε, ο μικρός δεν κατεβινει καθόλου. Το πρόβλημα ήταν πως ερχοτανε με το κεφαλάκι του στραμενο αριστερα και επειδη ήτανε πολύ ψηλός δεν μπορούσε να τον γυρίσει η μαια σπρώχνοντάς τον αφού ήταν σφινωμένος...Τελικά έφτασε η ώρα 20:00 και ακομα ειμασταν εκει...οι γονεις είχανε τρελλαθεί έξω παρόλο που είχανε ενημέρωση γιατι απο το πρωί έβλεπαν τόσα γεννητούρια γυρω τους και εκείνοι τιποτα. Αυτο που μας παραπλανούσε σε όλη την κατασταση ηταν ο τελευταιος υπέρηχος που έδειχνε το μωρό 3300...οποτε λέγαμε πως δεν ειναι και τόσο μεγάλο και ξαναπροσπαθούσαμε. Ο γιατρος στις οχτώ ειπε πως δεν πάει άλλο και πως η μλητρα έχει ήδη κουραστει πολυ και πως πρεπει να παρουμε το μωρο. Η μαια μου είχε ενστασεις και φώναξε και δευτερο γιατρο που θεωρείται και κορυφη στο Μητέρα όπου και ο ίδιος επιβεβαιωσε την κατάσταση. Τελικά δεν το αποφυγαμε το μαχαιρι...εγω ταλαιπωρημένη από όλα με ψυχολογια πεσμένη και ο άντρας μου το ίδιο...Όμως κορίτσια όταν κρατας αυτο το ανθρωπάκι στη αγκαλια σου ολα τα ξεχνας!!! Ο μικρος γεννήθηκε 4210κ και 55π!!! Ένας παίδαρος!!! Απίστευτα τα συναισθήματα!!! Τώρα είμαστε 3 μηνών έχουμε μαγκεψει και γυρναμε και μπρούμυτα μόνοι μας, είναι πολυ καλούλης, πίνει μονο το γαλατάκι της μαμς του μετά από προσπάθεια και μάχη στο μαιευτήριο...αλλα όλα καλα!! Τον κοιτω και ακομ μου φαίνεται απίστευτο αυτο το θαύμα της ζωής!!! Ευχομαι σε όλες σας καλή συνέχεια και συντομα να κρατησετε στην αγκαλίτσα σας το μωράκι σας!!! Τώρα πιο πολύ συχνάζω σε άλλα θέματα!!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει ο γιόκας σου!! Χαλάλι ό,τι περνάμε για τα μπεμπάκια μας, αυτά τα μεγάλα θαύματα της ζωής!!

xxx

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Διαφημίσεις