Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NST στο Έλενα

Recommended Posts

Guest dinaki88

κοριτσια θα με βοηθήσετε πολύ όσες έχετε εμπειρία από το έλενα.στις 18 αυγούστου μπαίνω στο μήνα μου και η γιατρός μου(Γεωργιάδου)η οποία θα είναι σε άδεια από τότε μου είπε τι να κάνω μόλις μπω.λοιπόν πρέπει αρχικά να κάνω nst και υπέρηχο κύησης εκεί και μετά να δω κάποιον κύριο παπαδή στη β'κλινική.έχω όμως κάποιες απορίες.όσες από αυτές μου λύσετε θα με βοηθήσετε πολύ

-ποια είναι η διαδικασία για τους υπέρηχους εκεί γενικά.δεν έχω κάνει κανέναν.πού πάω και πού πληρώνω?

-που είναι η β'κλινική?

-ξέρει καμιά τον κ. Παπαδή και τι ακριβώς είναι αυτος?????

-γενικά η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα?

ευχαριστώ όσες μου δώσουν έστω και μια κατατοπιστική πληροφορία

όλες ξερουμε ότι αυτο το νοσοκομειο-δεν ξερω αν ισχύει για όλα-θέλει ειδικές πληροφορίες και πολλή υπομονή..γι'αυτο αλληλεγγύη!!!!! :))))

Διαφημίσεις

Guest dinaki88

δεν έχει κανει καμία υπερηχο εκει? :(

θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία:(

Λοιπον να σου πω εγώ 2 πράγματα που ξέρω. Μια φορά έκανα υπέρηχο ανάπτυξης στο Ελενα. Δεν κράτησε παραπάνω απο 2 λεπτα. Πας κοβεις εισιτήριο για τον υπέρηχο εκει πόυ κόβεις και για να δεις την Γεωργιάδου. Πληρώνεις ένα μικρό ποσό γύρω στα 10 ευρω. Μετα σε στέλνουν σε ένα διπλανό κτίριο και περιμένεις την σειρά σου, αφού δωσεις το χαρτάκι οτι πληρωσες.

Αυτά που σου λέω ισχύουν για έναν απλό υπέρηχο.

Για το Νστ που λες δεν έχω ιδέα, γιατί δεν το χω κάνει ακόμη.

Για τον Παπαδή, μου χει πει μια κοπέλα σε άλλο φορουμ οτι είναι σούπερ μαιευτήρας. Είναι νέος και πολύ καλός. Μου είπε αν πας σε αυτόν θα με θυμηθείς. Αλλά εγώ τελικά προτίμησα Γεωργιαδου, γιατί θα πήγαινα για καισαρική και ηθελα κάποιον με εμπειρία στο νυστέρι.

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο. :wink:

Κόβεις απόδειξη κανονικά στο ταμείο που είναι στο τελευταίο κτίριο που συναντάς όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο μετά απο εκεί που λέει παραλαβή επιτόκων, και η εξέταση γίνεται στο ίδιο κτίριο στο ισόγειο όπως βλέπουμε τα ταμεία στο αριστερό μας χέρι, δίπλα στο ασανσέρ. Έχω την εντύπωση πως τα γραφεία της β κλινικής είναι στο ισόγειο όπως πάμε για εκεί που σε δέχεται η γιατρός σου αλλά για σίγουρα ρώτα στο ταμείο. Το νστ κρατάει απο 30-60 λεπτά αν και νομίζω πως στο Έλενα με είχαν κρατήσει το πολύ 30 λεπτά.

4599150571.png6def44b14c.png

Διαφημίσεις

Guest dinaki88

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

filoudaki ελπίζω να μη μου κάνει ο παπαδής εντύπωση και αλλάξω γιατρό στον 9ο:DD

πω πω τι μου θυμίσατε τωρα...ειχα κάνει το NST 1-2 μέρες πριν γεννήσω και ήταν κάτι άσχετα γιατρουδάκια....ουτε να μου βάλουν το μαντζαφλάρι δεν ξέρανε!

• 4 weeks later...
  • 3 months later...

Από την στιγμή που μπήκα στον μήνα μου κάνουμε κάθε εβδομάδα NST sto Ελενα. Κρατάει μισή ώρα ξαπλώνεις και σου βάζουν στην κοιλιά ένα μηχανηματάκι και σου δίνουν να κρτάς ένα κουμπακι που πατάς κάθε φορά που κινείται το έμβρυο. Μετράνε στην ηρεμία τις κινήσεις του εμβρύου και την συσπάσεςι τις μήτρας. Δεν είναι κάτι φοβερό. Στο πρώτο παιδί δεν είχα ιδέα τι ήταν ούτε έκανα απλά όταν πήγα στις 39 εβδομάδες να με είδε δακτυλικά τον τ΄ραχηλο για να δεί εαν είχε μεπεδωθεί και πόσο σκληρός ήταν. Αποτέλεσμα το ίδιο βράδυ ήρθε αίμα και γέννησα (δεν ξέρω εαν έφταιγε η εξέταση). Με το NST πιστεύω ότι βλέπυν το ίδιο και αποφέυγεται η εξέταση με το χέρι αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

k4xS.jpg