Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

SIMERA PIGE O ANTRAS MOU NA TAISI TIN MIKRI TIS EFTIAKSE TO GALA KAI TIN ORA POU TO PINE I MIKRI EIDE 2 MIGAKIA FISIKA TRELATHIKAME...PIRA TIN ETERIA KAI THA ERTHOUN NA TO PAROUN TI NA TO KANO AUTO AN TO MORO MOU EIXE KATAPIEI IDI KAPIO...AX KAI META SOU LEEI NOUNOU....EXE XAREI POU TO PINEI TO GALA ALIOS THA ALAZAME...DEN PROSEXOUN KATHOLOU EXOUN NA KANOUN ME MORA...APARADEKTOI...ENAS EVAGELLATOS TOUS XREIAZETAI

Διαφημίσεις

:evil: Να μην τους το δώσεις πίσω! Μπορείς να κινηθείς νομικά εναντίον της εταιρείας και αυτό είναι αποδεικτικό στοιχείο. Γι' αυτό το θέλουν πίσω! Τράβα και μερικές φωτογραφίες να υπάρχουν... :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να τα βαλεις με τετοιες κολοσσιαιες επιχειρησεις που εχουν 100 δικηγορους στη διαθεση τους..αν εξασφαλισεις κανα δωρεαν κουτακι και παλι καλα να λες..

MkhCp3.png

σε ενδιαφέρει πλέον να εξασφαλίσεις δωρεάν κουτάκι από το προϊόν τους? ή να προφυλάξεις και τους άλλους καταναλωτές από αυτό?

όσο για το πώς το αποδεικνύεις, δεν το γνωρίζω. σίγουρα όμως κάποιος τρόπος θα υπάρχει γι'αυτό έσπευσαν να πουν ότι θα περάσουν να το πάρουν!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

καθολου δεν με ενδιαφερουν τα κουτακια τους..προς θεου,δεν ηθελα να πω αυτο..επισης, πιστευω πως ενημερωσαν πως θα το παρουν το συντομοτερο δυνατο για να μην εκνευρισουν παραπανω εναν ηδη δυσπιστο ως προς την ποιοτητα των προιοντων που παρεχουν καταναλωτη, ωστε να αποφυγουν τη δυσφημιση..

MkhCp3.png

Εγω παντως δεν ειχα ποτε προβλημα με τα Νουλακ ή με προιοντα Νουνου.. Μηπως την ωρα που το εφτιαχνε επεσαν μεσα ή μηπως ειχαν μεινει υπολειματα γαλατος μεσα στο μπιμπερο κ μπηκαν πριν? Εμεις πχ στο εξοχικο βρηκαμε μια μερα στο μπιμπερο ενα μυρμυγκακι.. Οπως ειχα σηκωθει με την τσιμπλα στο ματι, θα μπορουσα καλιστα να μην το ειχα δει..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

SIMERA PIGE O ANTRAS MOU NA TAISI TIN MIKRI TIS EFTIAKSE TO GALA KAI TIN ORA POU TO PINE I MIKRI EIDE 2 MIGAKIA FISIKA TRELATHIKAME...PIRA TIN ETERIA KAI THA ERTHOUN NA TO PAROUN TI NA TO KANO AUTO AN TO MORO MOU EIXE KATAPIEI IDI KAPIO...AX KAI META SOU LEEI NOUNOU....EXE XAREI POU TO PINEI TO GALA ALIOS THA ALAZAME...DEN PROSEXOUN KATHOLOU EXOUN NA KANOUN ME MORA...APARADEKTOI...ENAS EVAGELLATOS TOUS XREIAZETAI

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! συμφωνώ!!! πρέπει να προσέχουν περισσότερο οι εταιρείες. είτε τα προιόντα είανι για παιδιά είτε για ενήλικες.

αλλά δεν θα παθει τίποτα με το να έχει καταπιεί η μικρή μυγάκια.

age.png

Μπορείς να πας δείγμα από το γάλα στον ΕΦΕΤ και να ζητήσεις να γίνει ανάλυση.Αν πράγματι διαπιστωθεί ότι τα μυγάκια υπάρχουν μέσα στο σκεύασμα θα κινηθεί ο ΕΦΕΤ ποινικά εναντίον της εταιρίας και εσύ μπορείς να καταθέσεις αγωγή και να ζητάς αποζημίωση για ηθική βλάβη για το γεγονός ότι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού σου.

Η μπεμούλα μου ταλαιπωρήθηκε πολύ για να φάει το γάλα της μαμάς της, αλλά τα καταφέραμε!!!!

Ρε κορίτσια είναι απαράδεκτοι. Ακούστε και το τραγικότερο. Φίλη γέννησε 20 μέρες μετά από μένα στο ίδιο μαιευτήριο με μένα.Εγώ κόντεψα να τους σκοτώσω εκεί μέσα για πολλούς και διάφορους λόφους που έχω αναφέρει σε άλλο θέμα παλιότερα. Λοιπόν, ο άνδρας μου βρέθεηκε με τον άνδρα της τις μέρες που ήταν στο μαιευτήριο η κοπέλα και με αφορμή τη δική μου ταλαιπωρία, τον ρώτησε πως τους φαίνεται αυτών και αν αντιμετώπισαν προβλήματα. Κια τι είπε ο άνθρωπος. Ηταν η ώρα του φαγητού. Πήραν μπουκάλι με γάλα από το ψυγείο του ορόφου για να ταίσουν το νεογέννητο. προσέξτε μιλάμε για νεογέννητο. Και βλέπουν μέσα 1 μύγα. Φων΄΄αζουν την υπευθυνη το δείχνουν και αυτή ατάραχη τους λέει εντάξει δεν είναι τίποτα θα σας ΄φερω άλλο. Και φέρνει άλλο και είχε κι αυτό μύγα μέσα. Δηλαδή έλεος. Έγινε ένας μικρός χαμός αλλά μέχρι εκεί. και τελικά σκέφτομαι ότι βρίσκουν και κάνουν. Κι εγώ δεν κινήθηκα νομικά εναντίον τους για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στη γιατρό μου με την οποία έμεινα κατευχαριστημένη. Κι η κοπέλα η άλλη με τις μύγες το ίδιο σκέφτηκε από τι συζητήσαμε. Τελικά όμως καταλήγω ότι λάθος πράξαμε. Γιατί έτσι βρίκσουν και κάνουν όλοι, είτε πρόκειται για νοσοκομεία, είτε για εταιρίες φαρμάκων, τροφίμων, καλλυντικών ή ο,τι άλλο. Έλεος πια. Και για του λόγου το αληθές εξ επαγγέλματος έχω χειριστεί υπόθεση με περίτπωση μύγας σε μαρμελάδα. Την είδα με τα μάτια μου ενσωματωμένη μέσα στο κουτί μια γαιδουρόμυγα να με το συμπάθειο. Ξερετε πως κατέληξε η υπόθεση. Με κρυφό ραντεβού, φοβούνται οι κύριοι να το ξέρετε, πήραν πίσω το κουτί με τη μύγα και έδωσαν 500 ευρώ αποζημίωση. Σε πολλά άλλα κράτη με αυστηρότερο νομικό πλαίσιο και νόμους που πραγματικα εφαμόζονται χωρίς μίζες και τα συναφή, ο άνθρωπος αυτός που του έτυχε το περιστατικό μπορεί και να μην ξαναπλήρωνε για την διατροφη του στο υπόλοιπο της ζωής του. Κρίμα πάντως κρίμα. Α και από επεξεργασία της μύγας ή οποίου αντικειμένου σε εργαστήριο μπορεί να προκύψει αν υπήρχε μέσα στο προιον ή έπεσε κατα λάθος από τον αερα τη στιγμή της κατανάλωσης.......

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις