Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνάντηση στο Ηράκλειο Κρήτης Νο2

ευδοκία

Recommended Posts

Ολα να πανε καλα!!!και απο συναντησεις καλα να μαστε θα κανουμε κιαλλες !

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ!

οπως θελεις κοπελα μου!Οταν νιωσει καλυτερα και ετοιμη εδω θα ειμαστε!

Κατα τα αλλα εχω την εξης απορια.Τελικα αμς βολευει αυτη η Κυριακη ή αν το παμε για την επομενη;

.png.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Loreen ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα.

τελικά ισχύει για αυτήν την Κυριακή 20/1 και μέχρι στιγμής είμαστε :

ευδοκία

Vicky

Ζαχαρένια

Αφροδίτη

Τζουτζα αν προλάβει

κατερίνα

έστειλα μηνυμα και στην Κάλλια αλλά δεν γνωρίζω ακόμα.

έχω ξεχάσει καμία;

ευδοκία

Vicky

Ζαχαρένια

Αφροδίτη

Τζουτζα αν προλάβει

κατερίνα

Κάλλια (τελικά θα έρθει)

έχω ξεχάσει καμία;

κοριτσακια σασ ζηλευω.αν τα καταφερω μπορει να περασω πριν τα γεννεθλια να γνωριστουμε τουλαχιστον.

σημερα το ελεγα στη κουνιαδα μου και ζηλεψε παρα πολυ για ολο αυτο το σκηνικο...εχει κι εκεινη ενα πανεμορφο 2 ετων κοριτσακι αλλα πριν λιγεσ μερες γεννησε και το δευτερο τησ επισης κοριτσακι και δυστυχωσ δε μπορει να ερθει παρεα.ομωσ μολισ μεγαλωσει λιγο το μωρουλινι τησ θελει πολυ να σασ συναντησει κι εκεινη.τελοσπαντων.τα λεμε παιδια.ελπιζω να τα καταφερω.πολλα φιλια

Διαφημίσεις

κοριτσια αν κανονισετε κατι για αποκριεσ ειμαι μεσα απο τωρα...βεβαια εμενα ειναι μωρακι ακομα...δεν περπαταμε...κτλ.αλλα θα ντυθουμε...θα ναι και στον 8ο μηνα.θα'ναι πολυ καλα μια αποκριατικη συναντηση.ελπιζω να το φτιαξουμε το θεμα...αν και λιγο νωρισ...οκ.τα λεμε συντομα.φιλακια :D:D:D

ευδοκία

Vicky

Ζαχαρένια

Αφροδίτη

Τζουτζα αν προλάβει

κατερίνα

Κάλλια (τελικά θα έρθει)

έχω ξεχάσει καμία;

ok τοτε μενει ως εχει.Απο μελη υπαρχουν κιαλλα οπως η katerina24 που δεν ειναι ακομη σιγουρη αν θα τα καταφερει,η rosi και 4 μελη που εχουν παρει το μηνυμα και αλλα 4 που δεν το εχουν παρει ακομη...μεσα στα 4 που δεν το εχουν παρει ακομη ειναι και η Καλια αλλα αποτι ειδα θα την εχουμε στην παρεα μας.

.png.png

κοριτσια εγω ειμαι μεσα καθως και η κουνιαδα μου ΕΥΑ που ειναι μελος δεν ελεγα τιποτα τοσες μερες γιατι περιμενα να δω το αποτελεσμα φιλια τα λεμε την κυριακη απο κοντα :D

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

τέλεια!!!!!!!!όποια πάει πρώτη ας πιάσει τραπεζι μπροστά στο τζάμι για να βλεπουμε τα παιδάκια.ή μάλλον ας πιάσει 3 τραπέζια γιατί θα είμαστε πολλές!! :D

κορίτσια γεια σας,

ευχαριστώ πολύ για την προσκληση, θέλω πολύ να σας γνωρισω.

Ελπίζω να τα καταφέρω! θέλω να ρωτήσω κάτι, το μωράκι μου ειναι μικρούλι, μπόρει να απασχοληθεί στον παιδότοπο ή θα πρέπει να το έχω συνέχεια μαζί μου? αυτό το λέω επειδή τέθηκε θέμα χώρου, καπνίζοντες και μη καπνίζοντες...εγώ πάντως δεν καπνίζω.

Εκτός απροόπτου θα ειμαστε εκει...

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια σας,

ευχαριστώ πολύ για την προσκληση, θέλω πολύ να σας γνωρισω.

Ελπίζω να τα καταφέρω! θέλω να ρωτήσω κάτι, το μωράκι μου ειναι μικρούλι, μπόρει να απασχοληθεί στον παιδότοπο ή θα πρέπει να το έχω συνέχεια μαζί μου? αυτό το λέω επειδή τέθηκε θέμα χώρου, καπνίζοντες και μη καπνίζοντες...εγώ πάντως δεν καπνίζω.

Εκτός απροόπτου θα ειμαστε εκει...

καταρχιν μακαρι αν τα καταφερεις!κατα δευτερον ο συγκεκριμενος παιδοτοπος εχει ενα τμημα γεματο απο παιχνιδια για παιδια μικρα(που δεν περπατανε)και υπαρχει και κοπελα(ή κοπελες)μαζι τους.

.png.png

κοριτσια, δυστυχως δε θα τα καταφερω!!!

επιασε το μικιο μου γαστρεντεριτιδα και χτες το ετρεχα στο γιατρο και εμενα ποναει ο λαιμος μου σημερα!!

δε νομιζω να ειμαι καλα μεχρι τη κυριακη!!

ο παιδοτοπος ειναι διπλα στο bowling center στη λεωφορο ικαρου!!!

κατι ασχετο :αν εγω κολλησω γριπη,μπορω να το θηλασω?

9a7bp2.pngIm47p2.png

:αν εγω κολλησω γριπη,μπορω να το θηλασω?

ναι κανονικοτατα...και μαλιστα θα του μεταφερεις και αντισωματα απο σενα...

εχω θηλασει με γαστρεντεριτιδα με γριπη με πυρετο με οτι και αν εχω περασει...

Περαστικα σας παντως και ελπιζω να τα καταφερουμε να συναντηθουμε...

.png.png

Διαφημίσεις

είναι σίγουρο το ραντεβού για κυριακή, ξέρεται ώρα?

το ραντεβού ισχύει και είναι καθορισμένο για τις 5 ώρα (πρώτα ο Θεός)

θα μου δώσετε διευθυνση του παιδότοπου, και οδηγίες, ειμαι άσχετη με το ηράκλειο...

όπως είπε και η Κατερίνα είναι στην λεωφόρο Ικάρου (αριθμό δεν ξέρω) δίπλα στο μπόουλινγκ σέντερ,είναι πολύ εύκολο.απέναντι έχει electronet,στην άλλη μεριά τα Mcdonalds.

:αν εγω κολλησω γριπη,μπορω να το θηλασω?

ναι κανονικοτατα...και μαλιστα θα του μεταφερεις και αντισωματα απο σενα...

εχω θηλασει με γαστρεντεριτιδα με γριπη με πυρετο με οτι και αν εχω περασει...

Περαστικα σας παντως και ελπιζω να τα καταφερουμε να συναντηθουμε...

σ'ευχαριστω πολυ Vicky μου!

πραγματικα ηθελα πολυ να ερθω να σας γνωρισω!

στην επομενη ομως συναντηση θα ειμαι εκει!

καλα να περασετε!!! :D:D:D:(:(:(

9a7bp2.pngIm47p2.png

Ελπιζω να αμστε ολες καλα και το απογευμα να απολαυσουμε κους κους...

Επισης οποια παει πρωτη ας κατσει καπου κοντα στις τζαμαριες για αν εχουμε επαφη με τα ζουζουνια!

.png.png

αχ ρε κορίτσια!!!!!εχθές ανέβασα πυρετό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα νεύρα μου!!!!!έχω να κάνω πυρετό από το 2001!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και συνέβη χθες!!!!!!

ήθελα πολύ να έρθω για να γνωρίσω και τα άλλα κορίτσια και να τα πούμε.

θέλωωωωωωω.....

καλά να περάσετε!

Καλησπέρα..

Στον παιδότοπο σήμερα το απόγευμα, στην συναντηση που είχαμε κανονίσει, ήρθε μόνο η κάλια, και εγώ.

Μέχρι να έρθει και η κάλια νόμιζα οτι είχα καταλάβει κάτι λάθος...

Ελπίζω στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.

Καλησπέρα..

Στον παιδότοπο σήμερα το απόγευμα, στην συναντηση που είχαμε κανονίσει, ήρθε μόνο η κάλια, και εγώ.

Μέχρι να έρθει και η κάλια νόμιζα οτι είχα καταλάβει κάτι λάθος...

Ελπίζω στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.

Δυστυχως ηρθα και γω αλλα μολις ειχατε φυγει.Μεχρι να βρω τηλεφωνο και αν εντοπισω την Καλια ηταν αργα...Ηρθα στις 6 γιατι ειχα απροσκλητους επισκεπτες στις 4 και διακριτικα καταφερα να τους διξω στις 5μιση.

Λυπαμαι που εκανες τοσο κοπο...ειλικρινα....

Ελπιζω να μην ηταν και καμια αλλη και να καθομασταν σε διαφορετικα τραπεζια!

.png.png

δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε..

Πιστέυω οτι θα πρέπει να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, για καλύτερη επικοινωνία..

Εχω να κάνω όμως μια παρατήρηση για τον παιδότοπο.

Είχε πολύ καπνό μια και στην ουσία δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ καπνιστών και μη, πράγμα απάραδεκτο. Και δευτέρων όταν ζήτησα να μου δείξουν το δώματιο θηλασμού με οδήγησαν σε ένα δώματιο/απόθηκη χωρίς καρέκλα, είπαν οτι θα έφερναν αν ήθελα!..

Εχω να κάνω όμως μια παρατήρηση για τον παιδότοπο.

Είχε πολύ καπνό μια και στην ουσία δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ καπνιστών και μη, πράγμα απάραδεκτο. Και δευτέρων όταν ζήτησα να μου δείξουν το δώματιο θηλασμού με οδήγησαν σε ένα δώματιο/απόθηκη χωρίς καρέκλα, είπαν οτι θα έφερναν αν ήθελα!..

Πραγματι αποψε που ειχε υπερβολικα πολυ κοσμο(εμεις περιμεναμε και 10 λεπτα ορθιοι μεχρι να βρεθει τραπεζι) ηταν εντονο το θεμα του καπνου.

Οσο για το δωματιο θηλασμου εγω μια φορα πηγα και ηταν σαν ιατρειο...υποθετω οτι επειδη καμια δεν το ζητουσε το εκμεταλευτηκαν σαν αποθηκη...κριμα!

Παντως αν ειναι ετσι θα του το επισυμανω τουλαχιστον να μην εχουν παραπλανιτικη πικακιδα.

.png.png

λίγο στεναχωρέθηκα έτσι που έγιναν τα πράγματα.ειδοποίησα εγκαίρως ότι θα λείπω και στη vicky έτυχε κάτι απρόοπτο!τώρα η Ζαχαρένια δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε.ελπίζω να είναι καλά.τί να πω...την άλλη φορά θα φροντίσουμε να είμαστε εκεί. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος! :D

!τώρα η Ζαχαρένια δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε.ελπίζω να είναι καλά.τ :D
αποτι μου ειπε η Καλλια ειχε πυρετο ο γιος της...ειναι τελικα δυσκολη περιοδος αυτη με τις ιωσεις!

Εγω παντως οταν χτυπησε το κουδουνι την ωρα που εκανα μπανιο παραλιγο αν το παθω το εγκεφαλικο!

.png.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...