Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

HOTEL ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ

xara52

Recommended Posts

γεια σας! θελω πληροφοριες απο οσες-οσους εχουν επισκεφθει το ξενοδοχειο της αγ.μαρινας hotel κατερινα! επειδη εχουμε μωρο 4 μηνων αν εχει παει και κανεις με το μωρακι του θα ηθελα να ξερω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ! ! !

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

τελικά δεν χρειάζεται γιατί αποφασίσαμε να μην πάμε διακοπές φέτος λόγω του ιού. καλές διακοπές σε όλους μας!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Γιατί ρε κοπελιά με την ίδια λογική να μη βγαίνουμε και από το σπίτι μας γιατί τόσος πανικός;Ότι είναι πολύ μωρό το καταλαβαίνω είναι ζόρι, αλλά για το άλλο θέμα γιατί πανικοβάλεσαι τόσο;

a63700a23b.png 87032dd023.png

Συμφωνώ με την Minnie, δηλαδή θα κάτσουμε μέσα καλοκαιριάτικα για να μην κολλήσουμε ??? Νομίζω ότι τόσος φόβος και πανικός που έχουν σπείρει τα ΜΜΕ είναι αδικαιολόγητος.

a40Vp3.pngGchMp2.png

Γιατί ρε κοπελιά με την ίδια λογική να μη βγαίνουμε και από το σπίτι μας γιατί τόσος πανικός;Ότι είναι πολύ μωρό το καταλαβαίνω είναι ζόρι, αλλά για το άλλο θέμα γιατί πανικοβάλεσαι τόσο;

:evil: αρχικά μην με λές κοπελιά. και ούτος η άλλος δεν καταλαβαίνω το ύφος. το τι θα κάνω εγώ και το τι είναι καλύτερο για το παιδί μου το ξέρω εγώ. πίστευω παρά είναι μικρός για να εκτεθεί σε τέτοια ασθένια. και δεν πανικοβάλλομαι, προστατεύω το παιδί μου. τώρα όσο για την σμαράγδα που συμφωνεί είναι δικιά σας επιλογή τι θα κάνετε δεν σας επιβάλλω τη δική μου γιαύτο μην απαντάτε σαν να σας το υπέβαλλα.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις δεν σε έθειξα και ούτε με νοιάζει το τι θα κάνεις εσύ και καταρχήν μεχρι στιγμής και άλλες έτσι τις εχω πει το ''κοπελιά''τι σε πειραξε;;;;;;μου έβαλες και το εικονίδιο αυτό για στάσου ένα λεπτό.

Μήπως με άγριες διαθέσεις μπήκες.......και εξάλλου την γνώμη μου είπα πρέπει να σεβόμαστε την γνώμη του καθενώς..........και να σου πω και κάτι τελευταίο δεν είχα κανένα ύφος αλλά τώρα μου την έδωσε που είπα κάτι αλλά εσυ το πήρες στραβά ΄..........και αφού πιστευεις πως είναι μικρός(δικά σου λόγια έτσι)πρόσεχε τα λόγια σου γιατί απαντάμε όπου θέλουμε και δεν έχουμε ύφος που λες καλά;Εξάλλου δεν είπα κάτι κακό είδες και η ''ΣΜΑΡΑΓΔΑ'' συμφώνησε αλλά εσύ αρπάχτηκες

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ

a63700a23b.png 87032dd023.png

αρχικά δεν μαρέσει να με λένε κοπελία και δε με νοιάζει πώς μιλάς. αν δεν σε νοιάζει τι θα κάνω εγώ τότε γιατί απαντάς? εδώ είμαστε για να βοηθάμε η μια την αλλή όχι να λέμε τι να κάνουν ούτε να τσακωνόμαστε. και αφού λες να σεβόμαστε την γνώμη του καθενός κάνε και συ το ίδιο λοιπόν. και αφού απαντάς όπου θες κάνω και εγώ το ίδιο.και τα εικονίδια τα έχουμε για αυτό το λόγο.:!::!::!: και επίσης δεν είπα οτι είπες κάτι κακό αλλά πρόσεχε το γραπτό σου λόγο γιατί τα λόγια αλλιώς λέγονται και αλλιώς διαβάζονται.

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!