Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΧΕΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ-ΠΕΘΕΡΟΥ

Tasia

Recommended Posts

Καλημέρα

έχετε νιώσει ποτέ ότι η σχέση του άντρα σας με τον πατέρα σας είναι ανταγωνιστική? ή κατα κάποιο τρόπο δεν βλέπει με τόσο καλό μάτι τον πατέρα σας? πως θα αντιδρούσατε αν σας κατηγορούσε συνέχεια τον πατέρα σας για πράγματα που πιστεύει ότι τον θίγουν αλλά τις περισσότερες φορές εκλαμβάνει εσφαλμένα??

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΕΜΑΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΤΡΑ -ΜΠΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΕΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ,ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΔΙΑΝΑ.

Kι εμενα ο αντρας μου εχει βρει το κουμπι του πατερα μου. Ο μπαμπας μου ειναι λιγακι αυστηρος και αυταρχικός αλλα τον κουμανταρει μια χαρα. Με τον τροπο του ο αντρας μου του βαζει φρενο οταν ξεπερναει τα ορια και πραγματικά του βγαζω το καπελο γιατι εγω δεν εχω παντα την ιδια ψυχραιμη αντιμετωπιση... Τον πατερα μου τον βλεπουμε 3 φορες το χρονο (ζει σε αλλη χωρα) και οποτε βρισκομαστε τσακωνομαστε για διαφορα (παντα βρισκει κατι στραβο να μουρμουραει, ειναι η φυση του τετοια) αλλα ο αντρας μου τον συγυριζει μια χαρα. Με τον τροπο ο αντρας μου του τον εχει κανει να τον σεβεται χωρις να τσακωθουν ποτε οι δυο τους. Φυσικα δεν ξερω αν θα ηταν ιδια η κατασταση αν τον ειχαμε κοντα μας...

Εμένα τα πάνε περίφημα (ακόμη κι όταν κάνει λάθη ο ένας, ο άλλος προσπαθεί να τα κάνει να φαίνονται πιο... "ανώδυνα"). Ταιριάζουν αρκετά... για την ώρα!!!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

και ο δικος μου αντρας εχασε τον πατερα του σε ηλικια 2 ετων.παντα ειχε την ελλειψη αυτη.Ο δικος μου πατερας τον αγκαλιασε σαν να ηταν δικο του παιδι απο την πρωτη ημερα ..τωρα παντου πανε μαζι ..οταν χειρουργηθηκε ο πατερας μου εμεινε στο πλαι του ολη νυχτα ενω εγω του ελεγα να φυγει.μου ειπε οτι δεν θα το αντεξει να χασει και 2 πατερα και μειναμε μαζι ολη νυχτα σε ενα σκαμπο.

τωρα ειναι αυτοκόλλητοι πραγματικα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη για αυτο.

Καλημέρα!

Ανάρτησα το ποστ για να βρω κάποιους με το ίδιο ΄΄πρόβλημα΄΄και να το συζητήσω μαζί τους, και μέχρι τώρα έχω δεχτεί απαντήσεις για το πόσο καλές είναι οι σχέσεις όλων με τους πεθερούς τους........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...