Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σε σχέση με την ΠΗΤ πότε γεννήσατε;

naina

Recommended Posts

πητ 22/8...γεννησα 22/8 εγγλεζα η κυρια :D:D:D

για να δουμε τωρα...26/4 ...θα κανουμε ανασταση στο ιασω????

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 25-04-08 ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΙΔΥΜΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 εγκ ΠΗΤ 27-6 και γεννησα 12-6 (φυσιολογικα) 15 μερες νωριτερα

2 εγκ ΠΗΤ 11-8 και γεννησα 21-7 (διδυμα φυσιολογικα) 20 μερες νωριτερα αλλα για διδυμη κυηση οκ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΤ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΩΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 11/45.

line_flow_rose_beg_xbliz34_time_1208577600_text_cfc920c4c9c4d5cccfd5cbc5d320ccc1d320c5c9cdc1c9.gif

ΑΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

line_flow_rose_beg_xbliz34_time_1208577600_text_cfc920c4c9c4d5cccfd5cbc5d320ccc1d320c5c9cdc1c9.gif

Διαφημίσεις

ΑΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

37 εβδ δεν ειμαι καθολου φαινομενο..τα περισσοτερα διδυμα τοτε περιπου ερχονται και η φιλη μου και αυτη με διδυμα κοριτσακια 37 γεννησε(της σπασαν τα νερα).

Το να πας κοντρα για το ειδος του τοκετου δεν θα καταφερεις και πολλα(απ την στιγμη που στο εχει αποκλεισει απο τωρα) αλλα το μονο που να μην δεχτεις ειναι ενα ραντεβου να γεννησεις χωρις λογο

Αληθεια σε ποια εβδ εισαι?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ 29Η ΑΥΡΙΟ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΛΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...