Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πιατάκια για πάρτυ με θέμα prince-στέμμα?

Recommended Posts

καλημερα!

σε ένα μήνα σχεδόν είναι τα πρώτα γενέθλια του γιου μου και το θέμα που έχουμε διαλέξει για το πάρτυ του είναι -τι άλλο...-πριγκιπικό!

Διακόσμηση με στέμματα κυρίως αλλά και συνδιασμός με τον αριθμό 1 (γιατι σκεφτομαι η τουρτα να είναι ο αριθμός 1)

εκει που κόλλησα είναι τα πιατακια και τα ποτηρακια.

Δεν έχω βρει κάτι που να έχει πάνω στέμμα ή κάτι τέτοιο....

μήπως έχει πάρει τίποτα το μάτι σας??????

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Προσωπικά, δεν έχω δει πουθενά (σε jumbo, μουστάκα, κ.λ.π.) να πουλάνε πιατάκια - ποτηράκια με τέτοιο θέμα. Αν θέλεις, μπορείς να παραγγείλεις από το εξωτερικό. Υπάρχουν εταιρείες που στέλνουν σε πολύ καλές τιμές.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google , βρήκα αυτό:

http://www.1stwishes.com/Lil-Prince-1st-Birthday-Party-Supplies/43995/PartyKitDetail.aspx?REF=AFC-cedatafeed&AID=10645155&PID=906963

Αλλιώς, μπορείς να βάλεις πιατάκια - ποτηράκια - χαρτοπετσέτες, στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης.

Με το καλό το πάρτυ σας!:wink:

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Αχ! Να δεις τι έπαθα...

αυτά που μου προτείνεις, τα είχα δει από το χειμώνα (που αρχισα να ψαχνομαι για το πάρτυ).

Είναι τέλεια και ακριβώς ότι χρειαζομουν γιατι "μπλεκει" το στέμμα με τον αριθμό 1...

είχα αποφασισει λοιπον ότι θα πάρω αυτα και δεν εψαχνα αλλου!

πάω προχτες να τα παραγγειλω και τι να δω...δεν τα στέλνουν Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και έτσι έμεινα ξεκρεμαστη....

ψάχνω λοιπόν, κάτι παρόμοιο.

Αλλιώς όπως λες και εσύ μας βλεπω με γαλαζια πιατακια από τα jumbo!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Τα εχω δει και αυτα...αλλα προτιμώ να βάλω απλα γαλαζια αν δεν βρω γιατι ήδη έχω 2 θέματα...μην το βαρυνω πολύ....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...