Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικοί σταθμοί Γαλάτσι-Πατήσια

Recommended Posts

Γεια σας

Μέχρι σήμερα έπαιρνα το γιο μου μαζι μου στον Πειραιά (εκει εργάζομαι)σε γνωστό μου παιδικό σταθμό αλλα δυστυχώς κουράζεται αρκετά γιατι δεν θελει να κοιμάται καθόλου μέχρι τις 15.00 που τον παίρνω, με αποτέλεσμα να κοιμάται στη διαδρομή μέχρι τα Πατήσια και όταν φτάνουμε δεν θέλει να βγεί απο το αυτοκίνητο. Ετσι σκεφτόμαστε να τον γράψουμε απο Σεπτέμβριο σε κάποιον άλλο πιο κοντά μας, παρότι με βόλευε η λύση του Πειραια και ο σταθμός είναι πολύ καλός .Με προβληματίζει λοιπόν το γεγονός οτι θα αλλάξει σταθμό ξαφνικά πάνω που είχε συνηθίσει σε αυτον. Εχετε να μου προτείνετε καποιον που αξίζει να κάνω την αλλάγη αυτή όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για το μικρό μου? Είναι 3 1/2 χρονών.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλο καλοκαίρι σε όλες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα καταρχήν.

Νομίζω οτι μπορείς να βρεις πολυ καλούς παιδικούς σταθμούς στις περιοχές που αναφέρεις, είναι ένας στο Προμπονά και τουλάχιστον εμφανισιακά είναι σουπερ, δεν ξέρω όμως περισσότερα. Νομίζω οτι ούτως ή άλλως θα άλλαζε τάξη και στον παλιό σταθμό οπότε η προσαρμογή μπορεί να είναι πιο εύκολη αν βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Εγώ στέλνω τα παιδιά μου στο baby smile στην Κυψέλη(μένω κέντρο), αλλά ξέρω ότι οι ίδιοι έχουν στο Γαλάτσι τα Στρουμφάκια. Δεν ξέρω πολλά για το συγκεκριμένο, αλλά κάνουμε μαζί κάποιες δραστηριότητες (γιορτές και κολυμβητήριο) και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το δικό μου. Πιστεύω ότι επειδή η διεύθυνση είναι η ίδια, κάπως σαν το δικό μας θα είναι και τα Στρουμφάκια. Δες http://www.tastroumfakia.gr

• 4 weeks later...

Αυτο το καστρο που αναφερει ο ΝΙΚ-16 στου Προμπονα ειναι η Φωτεινη Ηλιαχτιδα...

Της δινω 10 με τονο!!

Εμεις εκει θα παμε...

Αξιζει να πας να τον δεις!

line_test_beg_minie_time_1170565200_text_546f205374656c6c696e616b69206d6f752065696e6169.gif

enCup3.png?InVDjopT

Διαφημίσεις