Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το "μετά" των στολισμών μπαλονιών

katerinaki75

Recommended Posts

Κορίτσια όσες βάλατε στολισμό με μπαλόνια στην εκκλησία κ

στο τραπέζι (εγώ θα βάλω μόνο στο τραπέζι) όταν τελείωσε η βάφτιση

τι τον κάνατε?

Μπορέσατε να πάρετε μαζί σας? και καλά τα λίγα μπαλόνια πάνω στα τραπέζια... αλλά οι κατασκευές???

θα ήθελα να τα πάρω όλα σπίτι μαζί μου... γίνεται?????????

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

εμενα παντως που ειναι στη ιδια περιοχη όλα (και το μαγαζι που τα εκλεισα, και το σπιτι μου, και η εκκλησια) ειπε οτι θα μου τα φερει σπιτι.

βεβαια πως και τι δεν ρωτησα αλλα ετσι ειπε...

εμενα παντως που ειναι στη ιδια περιοχη όλα (και το μαγαζι που τα εκλεισα, και το σπιτι μου, και η εκκλησια) ειπε οτι θα μου τα φερει σπιτι.

βεβαια πως και τι δεν ρωτησα αλλα ετσι ειπε...

εννοείς πως και θα τα πάει στο κέντρο/εκκλησία για να στολίσει και όταν

τελειώσει με το καλό η βάφτιση/τραπέζι θα τα ξεστήσει και θα σου τα φέρει σπίτι?? Καλό!!!!!!!!!!

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω που βαφτισα το σαββατο ειχα μπαλονια τα οποια επρεπε να τα μεταφερω μετα μονη μου στην διεξιωση και ηταν πολυ δυσκολο.. αν δεν εχεις εστω εναν ανθρωπο με φορτηγακι θα δυσκολευτης, εγω ειχα 2 μεγαλα winnie και αυτα ηταν που μας δυσκολεψαν στην μεταφορα,

το καλυτερο ειναι να συννενοηθεις απο πριν για την μεταφορα τους με το μαγαζι απο οπου τα αγοραζεις.εμενα λογο γνωστης μου και καλης τιμης οπου μου τα αφησε δεν μπορουσε να τα μεταφερει μετα ειχε γαμους και ηταν δυσκολο να διαθεσει φορτηγο.

bERvp2.png

στη βαπτιση του γιου μου ειχα κανει μια μικρη συνθεση ,ενα αγορακι που κρατουσε ενα μπαλονι και το ειχα βαλει κοντα στις μπομπονιερες.

στο κεντρο ειχα βαλει ενα μεγαλο αρκουδο και μια γλαστρα με μπαλονια στη πιστα και στα τραπεζια καποιες συνθεσεις.

δεν εμεινε τιποτα για να παρουμε στο σπιτι .μονο μια συνθεση που πηρε η μαμα μου και την εβαλε στο καροτσι του μικρου.

τις μεγαλες συνθεσεις τις γκρεμισαν τα παιδακια μεσα σε μια ωρα

εγω στολισα την εκκλησια κ μετα μου τα μετεφεραν στο μαγαζι οι ιδιοι.στο τελος τα πηρα εγω σπιτι μου λιγα λιγα.παντως ειναι λιγο πεταμενα λεφτα...