Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς να στολίσω το δώρο της κουμπάρας?

bourboulithra

Recommended Posts

Έχουμε αγοράσει σαν δώρο για την κουμπάρα ένα πανέμορφο δαχτυλίδι. Δεν ξέρω όμως πώς να το στολίσω. Να το βάλω σε κουτί? Να της το περάσω στο χέρι όταν θα μου δίνει το παιδί? Θέλω κάτι πρωτότυπο.

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Κάπου στο φορουμ είχα δει της εξής ιδέα, δεν θυμάμαι ποια το είχε κάνει:

Να βάλεις με το κουτάκι του ανοιχτό μέσα σε ένα φαναράκι και να το στολίσεις με κορδέλες κτλ από έξω..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

στην βαπτιση του γιου μου ειχα παρει ενα κλουβι λευκο και εκει μεσα ειχα βαλει το δωρο του νονου του.

μπορεις να το βαλεις και σε ενα ωραιο ξυλινο κουτακι

εμας η βαφτιση ειναι την αλλη κυριακη..

τους καλεσαμε χαλαρα πριν 3 μερες και δωσαμε τα δωρα τους.. (εγω εχω παρει δαχτυλιδι για τη μαμα-νονά, σκουλαρικια για την κορη που θα ειναι κι αυτη νονά, ενα πουκαμισο στον μπαμπα και ενα τζιπ στον γιο). Ετσι απλά.. αναμεσα στα σουβλακια και στα club πηρανε και τα δωρα τους..

Αυτο το στημενο με το δωρο-μπομπονιερα ποτε δεν μου αρεσε.

Οταν ο αδερφος μου βαφτισε, του φεραν το στεροφωνικο στην εκκλησια με εναν λευκο φιογκο! Ημαρτον δλδ.... Μη και χασουμε...

Διαφημίσεις

vicky έχεις δίκιο ούτε εμένα μου αρέσει το στημένο καθόλου και γιʼ αυτό το λόγο ζήτησα την γνώμη σας για να κάνω πρωτότυπο. η ιδέα με το φανάρι και το κλουβί μου άρεσε πολύ και θα μπορούσα να βάλω και λίγα κεράκια μέσα και να μείνει και στην κουμπάρα. Το να της το δώσω από πριν δεν ξέρω αλλά δεν μου κολλάει. Σας ευχαριστώ πάντως πολύ. Αν σκεφτείτε και τίποτα άλλο εδώ είμαστε.

4ITZp3.png

kRczp3.png

εμας η βαφτιση ειναι την αλλη κυριακη..

Αυτο το στημενο με το δωρο-μπομπονιερα ποτε δεν μου αρεσε.

συμφωνώ μαζί σου!!!

και εμείς οι νονοί θα έρθουν το σάββατο και θα μείνουν σπίτι μας!!!

οπότε θα τους το δώσουμε το δώρο στό σπίτι,μια κάμερα πήραμε,και δεν θα περιμένω να το δώσω στην εκκλησία για εφέ!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Συμφωνω με τη zoi-mpempis . Και εμείς μάλλον λευκόχρυσο δαχτυλίδι σκεφτόμαστε για τις νονές μας και θα τους το δώσουμε στο σπίτι την προηγούμενη ημέρα. ίσως να το βάλουμε μέσα σε κάποιο κουτάκι ή γυάλα που θα μας έχει φτιάξει το ανθοπωλείο όπου θα κάνουμε το στολισμό, γιατί έχει πολλές ιδέες....

Διαφημίσεις

Την ώρα που θα σου δίνει το μωρό είναι πάρα πολύ ωραίο αλλα δεν ξέρεις πως θα είστε εκείνη τη στιγμή αν το μωρό πχ κλαιει εσύ θα έχεις αχγωθεί τόσο που το μόνο που θα σκεφτεσαι είναι να το πάρεις αγκαλίτσα να το ηρεμήσεις.

Αυτό με το κλουβί είναι πάρα πολύ ωραίο και πρωτότυπο.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

γεια σας κι απο μενα.με το καλο η βαφτιση σας.εγω τα δωρα των νονων τα στολισα σε φαναρια.της νονας αγορασα ρολοι κ τοφαναρι το στολισα με φουξ κορδελες κ μεσα αχυρα φουξ.του νονου του πηραμε καμερα κ το στολισα με λαχανι κορδελες κ μεσα αχυρα λαχανι.ηταν πολυ ομορφα κ προτωτυπα.θα σου βαλω φωτο να δεις.

• 1 year later...

Επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και βαφτίζω το δεύτερο παιδάκι μου. Και αυτή τη φορά θα έχουμε κουμπάρα. Της έχω πάρει προς το παρόν ένα φανταστικό διακοσμητικό από έναν καλλιτέχνη που τα είχε εκθέσει στο Μουσείο Μπενάκη. Είναι δυο συρμάτινες μορφές (μια χρυσή και μια ασημί) που μπλέκονται στη βάση τους. Δεν ξέρω όμως που θα μπορούσα να το βάλω ώστε να φαίνεται ωραίο για μπομπονιέρα κουμπάρας.

4ITZp3.png

kRczp3.png

Mia protasi gia stolismou dwrou einai na to baleis mesa se ena kala8i to opoio 8a to exeis stolisei me kordeles, me petres, me dandela k.a kai mesa na exeis mia sun8esi apo louloudiakai sto kentro to kosmima.

2)mesa se mpaoulo

3) mesa se ena megalo koxul

ola auta ftiaxmena analoga kai me tin upoloipi diakosmisi pou 8a exeis

Διαφημίσεις

Mia protasi gia stolismou dwrou einai na to baleis mesa se ena kala8i to opoio 8a to exeis stolisei me kordeles, me petres, me dandela k.a kai mesa na exeis mia sun8esi apo louloudiakai sto kentro to kosmima.

2)mesa se mpaoulo

3) mesa se ena megalo koxul

ola auta ftiaxmena analoga kai me tin upoloipi diakosmisi pou 8a exeis

Δεν είναι κόσμημα, είναι διακοσμητικό χώρου. Έχει ύψος περίπου 35 εκατοστά. Δεν θα φαίνεται ωραίο ξαπλωτό.

4ITZp3.png

kRczp3.png

ενα κουτι σαν ιδεα πως σου φαινεται;;;;

υπαρχουν κουτια (χαρτινα) σε διαφορα μεγεθη, σχεδια, χρωματα, που μπορεις να παιξεις με κορδελες η αλλα διακοσμητικα.... απλα δε ξερω αν σου αρεσει επειδη δε θα φαινεται το περιεχομενο.....

re bourboulithra afou grafeis pws einai ena daxtulidi ti diakosmhtiko xwrou les?

Έχεις διαβάσει λάθος μήνυμα. Κοίτα τις ημερομηνίες! Για τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού μου μιλάω. Το πρώτο πάει το βάφτισα πέρυσι !

4ITZp3.png

kRczp3.png

Σκεφτόμουν να το κάνω κάτι σαν κάδρο μαζί με plexi glass. Δηλαδή να τοποθετήσω το αντικείμενο σε plexi glass και γύρω του να βάλω κορνίζα ή κάπως έτσι? Έχετε δει κάτι παρόμοιο?

4ITZp3.png

kRczp3.png

• 3 weeks later...

Εμείς στο γάμο είχαμε πάρει ψάθινα καλάθια και το ανθοπωλείο μας τα στόλισες με λουλούδια, όπως του γάμου και εκεί μέσα βάλαμε τα δώρα.

Τώρα στη βάφτιση των παιδιών μας, πήραμε μεγάλα χάρτινα κουτιά στα οποία βάλαμε χαρτί αφής, τα δώρα των κουμπάρων και συμβολικό δώρο των συζύγων τους, μια κάρτα όπως η πρόσκληση στην μέσα μεριά είχε φωτο του κάθε παιδιού και ένα κείμενο για ευχαριστώ. Τέλος καλύψαμε πάλι με χαρτί αφής τα πράγματα και απο πάνω βάλαμε ένα βιλιοδωράκι με τίτλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τους άρεσε πάρα πολύ.