Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θυμάστε την κάντυ-κάντυ;

rita-

Recommended Posts

επιτέλους έχω τις φωτογραφίες!! με χαρα σας παρουσιάζω τη βάπτιση της ευας. δυστυχώς έκλαιγε πολύ γιατί ηταν τρομερά κουρασμένη απο πριν (αυτα γίνονται όταν φιλοξενείς κόσμο και έχεις μωρό που δυσκολεύεται στον ύπνο. την άλλη φορά όμως, θα αλλάξω πορεία).

τα μαρτυρικά δεν φαίνονται καλά. κρίμα γιατι έκατσα και περασα 200 κουμπώματα...

σας ευχαριστώ όλους. εύχομαι να φανώ και εγω εξίσου χρήσιμη σε όσους με χρειαστούν.

αν δεν είχε γίνει το γνωστο σκηνικό με το κατεριγκ όλα θα ήταν μαγικά...

:arrow:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

http://s637.photobucket.com/albums/uu96/rita_album_2009/

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει η Νεοφώτιστη, μου αρέσουν όλα πολύ... και πολύ ωραία ιδέα σου με την κάντυ κάντυ.. να μαθουν και τα παιδιά μας κάτι απο τα τέλεια κινούμενα σχέδια που βλέπαμε μικρές..

Ολα είναι υπέροχα .......... Να σου ζήσει η κουκλάρα σου ..........

Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις ......................

Μια κούκλα ......... φτου φτου φτου σκόρδα .........

σας ευχαριστώ. η αληθεια είναι ότι έψαξα την κάντυ σε μπαλόνι, μου ειπαν ότι είναι στο ...γηροκομείο!!ετσι, περιορίστηκα στα ευχαριστήρια καρτελάκια κτήματος, βιβλιο ευχων που είχα μπολικες εικονες της και στα καρτελάκια κουμπαράδων. το μπρελοκ καντο-έφερνε. περιορισμένο θέμα, αλλά ήθελα και εγώ να θυμηθούμε εκεινα τα ωραια χρονια....

Διαφημίσεις

α, είχαμε και το τραγούδι της κάντυ, όταν φτάσαμε στο κτήμα. το έβαλα και στο dvd. "είναι όλο ομορφια και με χρώματα πολλά, στην καλή της την καρδια.....". καλα, μου κανει εντυπωση που το θυμάμαι!!!

επιτέλους έχω τις φωτογραφίες!! με χαρα σας παρουσιάζω τη βάπτιση της ευας. δυστυχώς έκλαιγε πολύ γιατί ηταν τρομερά κουρασμένη απο πριν (αυτα γίνονται όταν φιλοξενείς κόσμο και έχεις μωρό που δυσκολεύεται στον ύπνο. την άλλη φορά όμως, θα αλλάξω πορεία).

τα μαρτυρικά δεν φαίνονται καλά. κρίμα γιατι έκατσα και περασα 200 κουμπώματα...

σας ευχαριστώ όλους. εύχομαι να φανώ και εγω εξίσου χρήσιμη σε όσους με χρειαστούν.

αν δεν είχε γίνει το γνωστο σκηνικό με το κατεριγκ όλα θα ήταν μαγικά...

:arrow:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

http://s637.photobucket.com/albums/uu96/rita_album_2009/

πολύ όμορφα Ρίτα , να σας ζήσει η νεοφώτιση και να είναι πάντα χαρούμενη και υγιής.

ήθελα να σε ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι παιδικές μπόμπο γιατί δεν φαίνεται πολύ καθαρά (κουμπαράδες); και στις μπόμπο των μεγάλων τι έχεις κρεμάσει;

Έτσι κουβέντα να κάνουμε δηλαδή.

Πώπω δεν ξέρω άλλα όταν απαντώ σε κάποιο θέμα μου θυμίζει τη Λίτσα.com που στέλνει απαντήσεις στα αυτά που της λένε με τον Ηλία.(καρα άσχετο το ξέρω αλλά κουβέντα να κάνουμε βρε παιδί μου

wobz4vsv31g4fym5.png

οι παιδικες μπομπο ηταν κουμπαραδες με σοκολατακια και καραμελες και των μεγαλων είχαν μπρελοκ κοριτσακι ασημι με κοτσιδακια. το μοναδικο που μου εφερνε σε καντυ!!ειχα βρει και στο ντιβα ενα σουπερ διακοσμητικο....στα 5ε!!!το κρατησα για μενα, ενθυμιο του ψαξιματος!!

Διαφημίσεις

Καταπληκτικά Χρώματα!!! Ο στολισμός της κολυμπήθρας μου άρεσε πάρα πολύ. Θα γίνω νονά το Σεπτέμβρη και θα ήθελα κάτι διαφορετικό για την κολυμπήθρα. Μπορείς να μου το περιγράψεις λιγάκι γιατί στη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά (υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω τη φωτογραφία;). Και τα μαρτυρικά που έκανες τι ήταν; Εύκολα; (Δεν πιάνουν πολύ τα χέρια μου αλλά θα ήθελα να ασχολήθω λιγάκι... αλλό να τ' αγοράζεις έτοιμα άλλο να τα φτιάχνεις).

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

χαιρομαι που σου άρεσαν!!το πιστεύεις ότι τα έφτιαξα όλα εγω; λοιπον, για τη κολυμπήθρα, δες παλι http://s637.photobucket.com/albums/uu96/rita_album_2009/, σου έβαλα πιο κοντινη φωτο. την έφτιαξα σε 10΄. πιεστηκα πολύ όμως, γιατι η βάπτιση ήταν στις 6 και εγω εφτιαχνα την κολυμπήθρα στις 5.15!!!χρειαστηκα 6μετρα τουλι λευκο και 3-4μ γαζα σκληρη. τυλιξα το λευκο γυρω-γυρω και πανω σε αυτο το δίχτυ. στον κόμπο εδεσα λευκη κορδελα διχτυ πάλι σε λευκο και εβαλα 2μπουκετακια. σε αυτο το σημειο μπορεις να βαλεις ότι θες!!τα υπολοιπα λουλουδακια τα έπιασα με....συραπτικο (!!!!!) γιατι όπως σου είπα βιαζόμουν παρα πολύ!!το ανθοπωλειο μου ζήταγε 120 για ενα στεφανάκι στη μισή κολυμπηθρα, η άλλη δε θα φαίνεται έλεγε...έλα όμως που τελικά φαινόταν!!!!

τα μαρτυρικά πηρα τα σταυρουδάκια απο το eshop, περασα δερματακι που είχα βάλει και στο προσκλητήριο αν προσεξες και κουμπώματα. θα σου βγαλω καλύτερη φωτο!!

Διαφημίσεις

καλα rita Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ O Σ ο στολισμος!!! Η κολυμπιθρα νομιζω οτι ειναι η ποιο ωραια που εχω δει! πολυ ωραιο θεμα διαλεξες, πολυ ξεχωριστο! και η Ευαγγελια σου ειναι μια μικρη θεα!Να τη χαιρεστε τη νεοφωτιστη!γερη, δυνατη και ευτυχισμενη να ειναι σε ολη της τη ζωη :D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

και εμένα μου άρεσε πολύ η κολυμπήθρα. ίσως επειδη είναι δημιούργημά μου;...σε ευχαριστω πολύ******

Μήπως να αναλάβεις επαγγελματικά στολισμούς κολυμπήθρας...:lol:

...τώρα που τα θυμάμαι, γελάω!!βεβαια, παραλίγο να μην προλάβω να τη στολίσω...αυτο θα ήταν μεγάλο κρίμα, ύστερα απο τόσο ψάξιμο...το αστείο είναι ότι χαιρετούσα τους καλεσμένους με τζιν και σαγιονάρα (το μαλλί όμως στην τρίχα) και ξαφνικά κάνω μεταβολή και εξαφανίζομαι. εμφανίζομαι μετά απο 15΄με το μαξι!!

το κουφό είναι ότι κατα την "συραφή" των λουλουδιων μου τελειώνουν τα συραπτικά!!!οποτε τι κάνω; συνεχίζω με παραμάνες. τις είχα μαζι για τα μπαλόνια στο τραπέζι των μπομπο.

ουτε που το φανταζόμουν ότι θα έβγαινε τετοιο αποτέλεσμα σε τοσο λιγο χρόνο.

Πρώτα από όλα: Να χαίρεσαι την ΟΜΟΡΦΗ κόρη σου! Τί ματάρες!!! Τί βλέμα!

Και μετά: Μπράβο σου...είναι όλα τέλεια. Καλά, η κολυμπήθρα...είναι απίστευτη! Τα χρώματα, οι μπομπονιέρες, ο στολισμός, τα δεντράκια στην εκκλησία...όλα υπέροχα!...και όλα μόνη σου??? Συγχαρητήρια!

(Αν είχα και εγώ κοριτσάκι, θα έκανα ή την κάντυ-κάντυ ή την Sarah Kay. Τις λατρέυω!)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

• 2 weeks later...

Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου! Να σου ζήσει και τη βλέπεις πάντα χαρούμενη και γελαστή :)

Περιττό να πω ΚΑΙ εγώ για το πόσο υπέροχα ήταν όλα, από το στολισμό της εκκλησίας, μέχρι το κτήμα! Πολλά -και διπλά- συγχαρητήρια σου αξίζουν, αφού ήταν όλα αποτέλεσμα προσωπικού χρόνου αλλά και κόπου, όπως διάβασα παραπάνω. Εντυπωσιακή δουλειά!

Να σου ζήσει και πάλι :)

3mbap2.png7AWSp2.png