Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυπελλάκια-πως να τα δέσω-ομορφήνω ;

marianna9880

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και όλες να είμαστε γερές και μεις και τα παιδιά μας.

Βαφτίζω την κόρη μου 5 Ιουλίου και έκανα μία μπομπονιέρα- προσκλητήριο με ωραίες καρδιές και είπα να κινηθώ στα ίδια πλαίσια και στις παιδικές μπομπονιέρες.

Πήγα λοιπόν Jumbo, αγόρασα κυπελλάκια πλαστικά και είπα να βάλω μέσα ένα γλυφιτζούρι καρδιά, ένα μολυβάκι με κάτι καρδούλες , μία μικρή σβήστρα λουλουδάκι, έναν υπέροχο μαρκαδόρο- σφραγιδούλα και για φαγητό lidl -σταθερή αξία στα γλυκά. Αγόρασα λοιπόν καραμελίτσες μαλακές , κάτι ζαχαρωτά μαλακά σαν μαστίχα που δεν τα βρήκα νόστιμα τελικά_ ελπίζω στα παιδάκια να αρέσουν- κάτι smarties , σοκολατάκια mini lacta και κάτι μικρά παστελάκια που νομίζω πως θα χαρούν τα μικίρά. Πως όμως να τα δέσω, να τα παρουσιάσω?

Τα κυπελλάκια είναι ροζ , διάφανα και σταθερά, αλλά δεν πρέπει τα πράγματα μέσα να μετακινούνται ... Πρέπει να είναι και εμφανίσιμη....

Καμιά ιδέα???

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Με το καλό η βάπτισή σας.Να σου ζήσει!!Χιλιόχρονο κι ευτυχισμένο!!!Μέσα στο ποτηράκι μπορείς να βάλεις κάποιο τούλι ή χαρτί ριζόχαρτο χρωματιστό τσαλακωμένο και πάνω να βάλεις τα πραγματακια.Μετά μπορείς να πάρεις διαφανές σελοφάν (αυτό που βάζουν στα γλυκά) να βάλεις μέσα το ποτηράκι, να το κλείσεις σαν μπουμπουνιέρα και να το δέσεις με πολύχρωμες κορδελίτσες ή κορδέλες σε άσπρο - ροζ ή στα χρώματα της βάπτισης που έχεις επιλέξει! Καλή επιτυχία!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Εγω σου εναν πολυ πιο ευκολο τροπο-

Να τα τυλιξεις μεσα σε διαφανο σελοφαν και να τα δεσεις με μια ομορφη καρδελα.

(Τα παιδακια δεν προσεχουν καθολου το περιτυλιγμα γι'αυτο δεν αξιζει να δωσεις πολλα χρυματα!!!

Εγω σου εναν πολυ πιο ευκολο τροπο-

Να τα τυλιξεις μεσα σε διαφανο σελοφαν και να τα δεσεις με μια ομορφη καρδελα.

(Τα παιδακια δεν προσεχουν καθολου το περιτυλιγμα γι'αυτο δεν αξιζει να δωσεις πολλα χρυματα!!!

συμφωνο και με την bessy αλλά και με τη vickytsoch που πλέον εχει γινει "μανουλα" σε κάτι τετοια...

Πάρε απο ανθοπωλείο διαφανο περυτιλιγμα η απο μεγάλο βιβλιοπωλειο και δεσε παρα πολλές κορδέλες πάω...τα παιδάκια εντυπωσιάζονται με τα χρωματα περισσοτερο και...ΕΤΟΙΜΟ...το χαρτι θα το πετάξουν γιατι εχουν την καουρα εκεινη τη στιγμη να δουν τι εχει μεσα...καλη επιτυχια...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

καταρχήν τα κυπελλάκια της bookie ήταν υπέροχα. Το σελοφάν το δοκίμασα αλλά βγαίνει φτωχό και επειδή εγώ θέλω να φαίνονται αυτά που έχω βάλει μέσα αυτό που σκέφτηκα είναι το εξής:

το δίχτυ που χρησιμοποιούν στα ανθοπωλεία σε άσπρο χρώμα, μέσα το ποτηράκι , κόκκινη κορδέλα και δέσιμο και ένα μπαλονάκι καρδούλα σε στικ καρφωμένο μέσα που να γράφει το όνομα του παιδιού... ακόμη δεν έκοψα καθόλου ( 10 ήμερο ασθενειών γαρ ) αλλά θα σας πω αν χρειάζομαι κι άλλη βοήθεια

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio