Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταβερνούλα - κυματάκι και καλή παρέα. Θεσσαλονικιές μαζευτείτε!

daffy

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσάρες,

έκλεισα στο ΩΚΕΑΝΙΣ κατά τις 9.00-9.30μμ και έδωσα το όνομα PARENTS

μπαίνοντας αριστερά ο καναπές θα μας καλεί να κάτσουμε και να απολαύσουμε καλόόό φαγητό και ποτό με συντροφιά τα χαχανιτά μας

Τα λέμε εκεί κορτσούδια και όποια μπορεί να ενημερώσει και τις άλλες ας το κάνει.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mitaki

mitaki 20 δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 17 δημοσιεύσεις

• nano

nano 9 δημοσιεύσεις

• SEFI1911

SEFI1911 8 δημοσιεύσεις

Τρίτη 23 Ιουνίου, ώρα 930μμ, ΩΚΕΑΝΙΣ (κάτω από το ξενοδοχείο Ωκεανις, στις καφετέριες της Κρήνης)

1)daffy

2)mitaki

3)sefi

4)nantia

5) asteraki _ many kisses...

6) popolina

7 ) ΚΑΝGOO

8. MARGIO

Καλά εγώ ακόμη δεν έχω βρει το chat!!!! :oops::roll::oops::roll: Για το βραδάκι οκ. Αντε βρε myangel κάνε κάτι να έρθεις έστω και για λίγο. Δυστυχώς και εγώ για λίγο θα έρθω. Σέφι θες να έρθω να σε πάρω ???? Πρέπει κάποιος να μου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Ποτέ δεν τους χώνεψα τους υπολογιστές ρε γαμώτο. Ποτέ όμως... :confused: :confused: Πολύ κεφάλας είμαι !!!! Θα τα πούμε λοιπόν από κοντά. Φιλιά κοπελούδες!!!!

1)daffy

2)mitaki

3)sefi

4)nantia

5) asteraki _ many kisses...

6) popolina

7 ) ΚΑΝGOO

:cool: MARGIO

9) myangel ????

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

καλημερούδια κοριτσάκια μου,

ένα έχω να πώ.......πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! , χάρηκα που τα είπαμε,που γελάσαμε,που σας ψιλοέπριξα χαχαχαχαχαχα , που γνώρισα την MARGIO -οι υπόλοιπες είστε παλιές καραβάνες- και φυσικά που σας άρεσε το μαγαζί.

Καλά ε,φοβερό φαγητό και σπέσιαλ περιποίηση,τι λέτε????

Ειλικρινά όποτε κανονίζουμε να βγούμε είτε μόνες είτε με τα ζουζούνια μας,όλο και πιο όμορφα περνάω με το παρεάκι σας και ομολογώ οτι σας υπερσυμπαθώ ΟΛΕΣ!!!!!

Δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι παραπάνω δυστυχώς γιατί έπεσε αρκετή δουλίτσα και θα πρέπει να σας.....απαλλάξω από την παρουσία μου....θα τα πούμε αργότερα,ίσως μπώ και στο chat αν προλάβω.

Φιλάκια κούκλες

Καλημέρα!!!!

Τι έγινε κορίτσια??? Δεν μπορείτε να ξυπνήσετε από το χθεσινό βραδυνό ξενύχτι????

Άλλη μια υπέροχη έξοδος. Τέλεια παρέα, ωραίο μαγαζί.

Καλά να περνάμε....

Καλημέρααααα!!!!!! ΝΥΣΤΑΖΩ :rolleyes: αλλά πέρασα υπέροχα. Κορίτσια πολύ χάρηκα που σας γνώρισα - όσες δεν ήξερα και φυσικά όσες ήξερα πολύ χάρηκα που σας ξαναείδα. Και δεν το λέω τυπικά... Είναι περίεργο πόσο καλά περνάς και πόσο μπορείς να συμπαθήσεις άτομα που γνωρίζεις από ένα φόρουμ.!!!! Άντε και σύντομα και άλλη έξοδο (χι χι χι), άντε και μία με τα μαϊμουδάκια μας, αλλά και χωρίς αυτά εγώ ξανά μέσα είμαι :oops:. Το ξέρω είμαι σουρτούκο, αλλά πραγματικά πέρασα υπέροχα ρε κοριτσάκια. Πολύ σας συμπάθησα, πραγματικά όμως. :P :p :P :p

super super super!!!

κορίτσια τι ωραία που περνάμε και πόσο πολύ γελάμε όταν βγαίνουμε όλες μαζί!!!

χάρηκα πολύ που γνώρισα και καινούργια άτομα και φυσικά που τα ξαναείπαμε όσες γνωριζόμασταν... σόρρυ που έφυγα νωρίς αλλά ακόμη δεν μπορώ να ξυπνήσω καλά... είχαμε και ένα φοβερό μπουρίνι .... άντε την ερχόμενη εβδομάδα να τα ξαναπούμε και μην τα αφήνουμε όλα στην daffy & sefi... ευχαριστούμε πολύ κορίτσια!!!!!!

προτείνω Τετάρτη 1 Ιουλίου στο πάρκο της Θέρμης ή σε κάποιον παιδότοπο της επιλογής μας με τα ζουζούνια μας...

Διαφημίσεις

Yπερβολικες ολες οι κοπελες

χααχχαα

Ε σιγα μια απλη τυπικη εξοδος ηταν χααχααααα

Αν θελετε ομως να το διαπιστωσετε και οι ιδιες δεν εχετε παρα να ρθειτε σε μια συναντηση μας.....

Κοριτσαρες ολες ειστε καταπληκτικες και κουκλαρες καλα τι ωραιες γυναικες εχει το παρεντς της Θεσσαλονικης???

Νομιζω για αλλη μια φορα καναμε αισθητη την παρουσια μας με τα γελια και τα χαχανιτα μας...... (οχι πως δεν θα καναμε)

Ωραιο μαγαζι ωραιο φαγητο ωραιο γλυκο αλλα το πιο ωραιο ηταν η παρεα σας.......

Να πω οτι χαρηκα που γνωρισα το μιτακι και την πολυαγαπημενη μου μαρτζιο...

Μιτακι κανε με φιλη αντεεεεεεεεεε

Μια μεγαλη καλημερα σε ολα τα κοριτσια και γρηγορα ξανα συναντηση αντε νταφυ οργανωσε για την αλλη βδομαδα με παιδια........

Φιλουδια κορτσοπον.....

Μιτακι κανε με φιλη αντεεεεεεεεεε

Λοιπόν... ναι ντρέπομαι αλλά ξέχασα το επίθετο :oops: :oops: :oops: κάνε με εσύ!!!! Ή στείλε πμ το όνομα επίθετο για να σε βρώ διότι ψάχνωωωωωω....:confused: Αλλά το αλτσχάιμερ... δε με αφήνει!!!!!:oops:

Καλημέρα κούκλες.Περάσαμε πολύ ωραία.Σουπερ και το μαγαζι και η παρεα.Χάρηκα παρα πολύ που σας είδα επιτέλους από κοντά.Δεν εχω καθολου χρονο σημερα γμτ.Αν μπορεσω θα ξαναμπω.Πολλα φιλια.Α και μην κανονιζετε ρε για την αλλη βδομαδα δεν θα μπορω :( την παραλλη καντε το.

z1QBp3.png UKB8p3.png

χαίρομαι που περάσατε πολύ πολύ καλά !!! και ελπίζω την επόμενη φορά να είναι πιο βολικά για μένα και να έρθω ...

χθες η μικρή κοιμήθηκε για μεσημέρι στις 5 και ξύπνησε στις 7 οπότε και ξανακοιμήθηκε (όπως ήταν αναμενόμενο) στη 1.00' :shock: :shock: :shock: που να πάω λοιπόν η δόλια μάνα :?

age.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα

λυπάμαι που δε μπόρεσα να έρθω τελικά.. την επόμενη φορά όμως στα σίγουρα!!!

mitaki τι έγινε με τα αποτελέσματα?? όλα καλά?? τι ήταν τελικά???

Με πήραν τηλ. ότι σήμερα θα βγούν. Άλλη μία μέρα αναμονή. Αλλά το παιδί δεν ξαναπαρουσιάσε τίποτα οπότε είμαι πιο ήσυχη έως πολύ ήσυχη :P Ελπίζω να μη με διαψεύσουν τα αποτελέσματα. :rolleyes: Κρίμα που δεν ήρθες περάσαμε τέλεια!!!!

Ήταν μία ακόμη υπέροχη βραδιά με τις mothers.gr του parents.gr! :-)

Χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε, να το ξανακάνουμε σύντομα. Ξεσηκώσαμε την παραλία με τα ζωηρά γέλια μας! Μπράβο στον ενθουσιασμό και στην ενέργεια που βγάζετε όλες σας.

Την άλλη βδομάδα μετά την Τετάρτη θα μπορώ κι εγώ για συνάντηση με ή χωρίς τα ζουζούνια μας!

Σας φιλώ γλυκά όλες!

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

Καλησπερα , απο μια αγουροξυπνημενη απογευματινη mammy.

Περασα καταπληκτικα, ολα ηταν καταπληκτικα, και ακομα πιο καταπληκτικη ηταν το παρεακι μας. Οπως παντα η Ναντια ξεσηκωσε τον κοσμο απο τα γελια....χιχιχι, οχι θα σε αφηνα....και βεβαια ολοκληρη η υπολοιπη χορωδια ακολοθουσε τον ρυθμο ακαταπαυστα!!

Ειχα πολυ καιρο να γελασω τοσο πολυ, αληθεια...Ευχαριστω απο καρδιας ολες τις συμμετεχουσες!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

69Dzp3.png

06pBp2.png

κορίτσια τι καλά που περάσατε ωραία....!!!

όχι πως υπήρχε περίπτωση να μην περάσετε.....αλλά ζηλεύω εγώ δεν μπορώ να έρθω στην άλλη άκρη ρε γμτ....

και δεν ξέρω τους δρόμους κατα εκεί και θέλω αρκετό χρόνο.....

Κανγκού πως προχωράει η εγκυμοσύνη.....σχεδόν 34 εβδομάδες εεεε;

δεν θα σε δω με κοιλίτσα....άντε με το καλό....

Καλημέρα!!!!

Τι έγινε κορίτσια??? Δεν μπορείτε να ξυπνήσετε από το χθεσινό βραδυνό ξενύχτι????

Άλλη μια υπέροχη έξοδος. Τέλεια παρέα, ωραίο μαγαζί.

Καλά να περνάμε....

κακόβουλος χρήστης! πολύ κακόβουλος χρήστης! :-P:lol::lol::lol:

Μπράβο βρε κορίτσια! Πάντα τέτοια!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

anthula, η εγκυμοσυνη προχωραει μια χαρα, η κοιλιτσα μεγαλωνει και δυσκολευει την κινηση και το περπατημα πλεον.Ευτυχως τελειωνω, βαρεθηκα. Ευχαριστω για την ευχη, και εσυ να εισαι καλα και να χαιρεσαι την μπουμπουκα σου!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

69Dzp3.png

06pBp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΝΤΙΑ

Ειπαμε το μωρο θα αναγνωριζει την φωνη σου, μετα τα προχθεσινα και θα σε κυνηγαει..χαχααχ Μην στεναχωριεσαι, ειναι καλα, δεν πολυκουνιεται, μαλλον ακομα ξεκουραζεται...φιλακια.

69Dzp3.png

06pBp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...