Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεξίωση στο προαύλιο της εκκλησίας

kalliopi_80

Recommended Posts

Είμαστε από Πειραιά και μας ενδιαφέρει να βρούμε μια εκκλησία που να παραχωρεί τον προαύλιο χώρο για καθιστό τραπέζι . Το είδα σε μια βάπτιση στη Σαλαμίνα , σε μια εκκλησίτσα ψηλά όπου είχε πλακόστρωτο λίγα μέτρα από την εκκλησία και έκεί στρώνονταν τα τραπέζια και έγινε το catering .Ο επόμενος γάμος έγινε και ούτε που μας ενόχλησε , δεν ακούσαμε τίποτα , ούτε η μουσική της βάπτισης επιρρέασε το γάμο .Είχε θέα τη θάλασσα και όλη τη Σαλαμίνα , πολύ δροσιά. Εδώ στον Πειραιά , Νίκαια, Κορυδαλλό, Φάληρο και τριγύρω , υπάρχει καμμιά εκκλησία που να το κάνει αυτό? Φανταστείτε ότι στη βάπτιση που πήγα μου είπε η μαμά του παιδιού ότι πλήρωσε μόνο το catering και τίποτα άλλο!!!

0a4363e3c2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ξερω οτι η κοιμηση της θεοτωκου στο Χαιδαρι επιτρεπει catering και ειναι πολυ ωραι εκκλησια μεσα στα πευκα ,ρωτα

bunbunard20081111_0_My+princes+is.png

ρώτα και την εκκλησία του αγ σώστη στη λεωφόρο συγγρού...

βρε ριτα... εκει δεν χωραει ουτε το ποδι μου... (για να μην πω το μπουτι μου που πιανει και αρκετο χώρο..) αλλα εκτος αυτου η ξαδερφη μου που βαφτισε εκει , ουτε μπαλονια απεξω δεν την αφησε να βαλει... φαντασου τραπεζια....

Διαφημίσεις

ούτε μπαλόνια; μιλαμε για την ίδια εκκλησία έ;δίπλα στο ciao....πολύ περιεργο. βεβαια πάνε κατι μήνες απο την τελευταια φορά που πετυχα βαπτιση εκει, αλλά έχει αλλάξει τόσο;...

καλησπερα ξερω οτι η κοιμηση της θεοτωκου στο Χαιδαρι επιτρεπει catering και ειναι πολυ ωραι εκκλησια μεσα στα πευκα ,ρωτα

Κοριτσια ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι η συγκεκριμενη εχει ταριφα..

300 ευρω για γαμο, 250 για βαφτιση..

Αν θες και catering ανεβαινει 100 ευρω τουλαχιστον!!!!!!!

Εχουν ξεφυγει, τους ειχα βγαλει ο Ευαγγελατος:roll:

QTzip2.png

και στον Αγιο Φίλιππο στη Νίκαια επιτρέπεται το catering αν φροντισεις βέβαια να βρεις ημερομηνια που μετα δεν θα έχει άλλο μυστήριο.Είναι ένα μικρό παρεκκλήσι μέσα στο άλσος του λόφου της Δεξαμενής, ένα γραφικό όμορφο μέρος μέσα στα δέντρα.Ο παππάς είναι πολύ συνεργάσιμος

Εμείς εκεί θα κάνουμε την βαφτιση 4 ιουλίου ,τραπέζι μετά στο χαιδαρι σε ένα μεζεδοπωλείο.