Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

catering για παιδικό πάρτυ?

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Διοργανώνω παιδικό πάρτυ για τα πέμπτα γενέθλια του γιου μου και ψάχνω να βρω καλό και οικονομικό catering...Δύσκολο??? Μου είπαν για τον στεργίου http://www.stergiou.gr, ότι έχει φρεσκότατες τούρτες με 9,70€/κιλό, έχει και διάφορα αρμυρά για μπουφέ...αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανένας κάτι για αυτό ή και για άλλο catering???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Διοργανώνω παιδικό πάρτυ για τα πέμπτα γενέθλια του γιου μου και ψάχνω να βρω καλό και οικονομικό catering...Δύσκολο??? Μου είπαν για τον στεργίου http://www.stergiou.gr, ότι έχει φρεσκότατες τούρτες με 9,70€/κιλό, έχει και διάφορα αρμυρά για μπουφέ...αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Μήπως ξέρει κανένας κάτι για αυτό ή και για άλλο catering???

EΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ CATERING ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ( ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ) ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΧ ΤΑ 30-35 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΛΠ ΑΠΟ 7,5-8 € ΕΩΣ 9-9,5€ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ( ΔΕΝ Ε3ΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ )

ΕNA AΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ( ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LA RIVA 210 5778844

KAI ENA ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΣΕ ΓΕΥΣΕΙΣ 9 ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 210 8975602 ( ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ )

ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

Τούρτα έχω φάει σε πάρτυ απο Στεργίου και ήταν καλή και φρέσκη.

Από αλμυρά έχω πάρει αρκετές φορές που έχω κάνει μπουφέ και έχω μείνει ευχαριστημένη.Απλά δεν μου άρεσαν όλα, πλέον παίρνω συγκεκριμένα πράγματα.Θα δω τον κατάλογό του στο σπίτι και 8α σου πω ποια μας άρεσαν.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Με βοηθάτε πάαααααρα πολύ.

ANDEDANTINOS, θα δοκιμάσω και εγώ από τον Στεργίου και από το la riva (που μάλλον είναι το Περιστέρι και με βολεύει λόγω της δουλειάς του άντρα μου).

ΒΟΥΛΑ, πολύ θα με βοηθούσε αυτό! Είδα τον κατάλογο στο site http://www.stergiou.gr, αλλά δυσκολέυομαι να διαλέξω...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη νομίζω ότι εδώ μιλάνε για το συγκεκριμένο catering

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40807&page=3

λες για το catering που έκανε χάλια δουλειά στην rita-? Αν ναι, αυτό λέγεται "γευσίπλους".

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Elisa σου έστειλα πμ, αν δεν το λάβεις πες μου γιατι δεν το βλέπω στα απεσταλμένα μηνύματα.

Σε ευχαριστώ. Το έλαβα και σου απάντησα.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Επειδή τον Αύγουστο το κοριτσάκι μου θα σβήσει το 3ο κεράκι των γενεθλίων της και καθώς θεωρώ σημαντικά αυτά τα γενέθλια, αφού ένας καινούργιος κύκλος ξεκινάει για αυτήν, θέλω να τα γιορτάσω, κατά το δυνατόν, καλύτερα. Αποφάσισα, λοιπόν, να αφήσω τους πειραματισμούς της δικής μου μαγειρικής (καλή είναι, δε λέω, αλλά για το ενδεχόμενο αποτυχίας), κάποια πράγματα να τα προμηθευτώ από catering. Είδα κι αυτό του ΣΤΕΡΓΙΟΥ και πράγματι από πλευράς τιμής και γεύσης μου φαίνονται καλά.

Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, τις δικές σας εντυπώσεις, εάν ήταν εντάξει, εάν οι καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι ή κάποια προβλήματα που, πιθανόν, παρουσιάστηκαν. Επειδή, ίσως, παρουσιασθούν προβλήματα με τους διαχειριστές, εάν κρίνετε απαραίτητο στείλτε μου πμ.

Και κάτι τελευταίο, το οποίο με προβληματίζει, χωρίς να ξέρω εάν είναι ο κατάλληλος χώρος (παρακαλώ τους διαχειριστές ας το κρίνουν): Τα γενέθλιά μας θα τα γιορτάσω αρχές Σεπτεμβρίου, μια και τον Αύγουστο μόνο εμείς θα είμαστε στην έρημη πόλη. Σκέφτομαι να καλέσω και παιδάκια από τον παιδικό σταθμό. Μέχρι σήμερα, όμως, κάποιο παιδάκι δεν μας έχει καλέσει και δεν ξέρω τι να κάνω, να κάλεσω τα παιδάκια της τάξης της, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή κι εάν ναι, πώς να το κάνω; Εσείς τι έχετε κάνει; Ήρθατε σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του σταθμού ή να στείλω μία τούρτα (κάτι που θα γίνει) και τελείωσε εκεί το θέμα;

Καλά είμαι από τώρα μπερδέμενη. Σκεφθείτε περί τα τέλη Αυγούστου σε τι κατάσταση θα είμαι.

Ευχαριστώ πολύ.

Και εγω απο τον στεργιου πηρα αλμυρα για το παρτυ του γιου μου.Και την τουρτα,ηταν ολα καλα, κανεις δεν επαθε το παραμικρο!!:D

Για τον παιδικο δεν ξερω τι να σου πω, εμενα τωρα θα παει, αρα να με περιμενετε τον Ιουνιο που θα σας ρωταω για τα γενεθλια του!!

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Επειδή τον Αύγουστο το κοριτσάκι μου θα σβήσει το 3ο κεράκι των γενεθλίων της και καθώς θεωρώ σημαντικά αυτά τα γενέθλια, αφού ένας καινούργιος κύκλος ξεκινάει για αυτήν, θέλω να τα γιορτάσω, κατά το δυνατόν, καλύτερα. Αποφάσισα, λοιπόν, να αφήσω τους πειραματισμούς της δικής μου μαγειρικής (καλή είναι, δε λέω, αλλά για το ενδεχόμενο αποτυχίας), κάποια πράγματα να τα προμηθευτώ από catering. Είδα κι αυτό του ΣΤΕΡΓΙΟΥ και πράγματι από πλευράς τιμής και γεύσης μου φαίνονται καλά.

Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, τις δικές σας εντυπώσεις, εάν ήταν εντάξει, εάν οι καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι ή κάποια προβλήματα που, πιθανόν, παρουσιάστηκαν. Επειδή, ίσως, παρουσιασθούν προβλήματα με τους διαχειριστές, εάν κρίνετε απαραίτητο στείλτε μου πμ.

Και κάτι τελευταίο, το οποίο με προβληματίζει, χωρίς να ξέρω εάν είναι ο κατάλληλος χώρος (παρακαλώ τους διαχειριστές ας το κρίνουν): Τα γενέθλιά μας θα τα γιορτάσω αρχές Σεπτεμβρίου, μια και τον Αύγουστο μόνο εμείς θα είμαστε στην έρημη πόλη. Σκέφτομαι να καλέσω και παιδάκια από τον παιδικό σταθμό. Μέχρι σήμερα, όμως, κάποιο παιδάκι δεν μας έχει καλέσει και δεν ξέρω τι να κάνω, να κάλεσω τα παιδάκια της τάξης της, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή κι εάν ναι, πώς να το κάνω; Εσείς τι έχετε κάνει; Ήρθατε σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του σταθμού ή να στείλω μία τούρτα (κάτι που θα γίνει) και τελείωσε εκεί το θέμα;

Καλά είμαι από τώρα μπερδέμενη. Σκεφθείτε περί τα τέλη Αυγούστου σε τι κατάσταση θα είμαι.

Ευχαριστώ πολύ.

Εμείς, πήραμε δύο τούρτες από τον Στεργίου (μία για κάθε παιδί) και ήταν πάρα πολύ καλές. Ειδικά του μεγάλου μας γιου, ήταν σοκολάτα με πραγματικά κομμάτια φράουλας (πολύ νόστιμη)! Αρμυρά, δεν πήρα τελικά από τον Στεργίου και δεν μπορώ να σου πώ... Τα έκανε εγώ (με τις γιαγιάδες μαζί βέβαια!)

Όσον αφορά για το πάρτυ του σχολείου, αν δε θες να καλέσεις όλα τα παιδιά του σχολείου, μπορείς να πάς μια ωραιότατη τούρτα στο σχολείο, μαζί με μικρά δωράκια για κάθε παιδάκι. Υπάρχουν πολύ πρωτότυπες ιδέες μέσα στο forum!:wink:

Αν πάλι θέλεις να καλέσεις τα παιδάκια, μπορείς να το κάνεις εσύ πρώτη. Έρχεσαι σε συνεννόηση με τον υπέυθυνο του σχολείου, σου δίνει τα ονόματα των παιδιών και στέλνεις τις προσκλήσεις (γράψε και το τηλέφωνό σου, για να έρθουν οπωσδήποτε σε συνεννόηση οι γονείς μαζί σου).

(Πάντως αυτό με το catering με ενδιαφέρει και μένα... για κάθε περίσταση!)

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Καλημέρα & ευχαριστώ πολύ!!!

Για το catering σκέφτομαι να φτιάξω τα πρώτα πιάτα, δηλαδή τα τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, μπόμπα, τέτοιου είδους. Για κυρίως πιάτα θα εκμεταλλευτώ το τέλειο παστίτσιο της πεθεράς μου κι από τα χεράκια ρολό κοτόπουλο (χε! χε! χε!), και για τα μικρά κεφτεδάκια με πατατούλες φούρνου λεμονάτες ή κάτι τέτοιο. Τώρα, η τούρτα και κάποια προκαταρκτικά μικρά γλυκάκια θα είναι από εκεί. Αλλά, εφόσον λέτε ότι είστε ικανοποιημένες και μέχρι στιγμής κι εγώ είμαι μάλλον κλείνω προς τα εκεί. Οικονομικά και καλά.

Τώρα για τον παιδικό, σίγουρα θα στείλω μία τουρτίτσα, γιατί όλο το χρόνο η μικρή έλεγε τι ωραία περνούν στα γενέθλια των παιδιών κι όλο και κάποιο δωράκι έφερνε, οπότε ήρθε κι η στιγμή για τα δικά της γενέθλια. Απλώς, έλεγα μήπως, τουλάχιστον, τα παιδάκια της τάξης έρθουν, γιατί για όλα τα παιδάκια, έστω κι αν υπάρχει διάθεση, δεν υπάρχει χώρος και, βέβαια, χρήμα.

Κορίτσια και πάλι ευχαριστώ και θα σας κρατάω ενήμερες.

• 7 months later...

Aγαπητή Ελίζα,

Ο edit admin είναι μια καλή οικονομική λύση αλλά από ποιότητα φαγητού χάλια!!!! Εγώ προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα γιατί μια φορά που το' κανα έμειναν τα πάντα γιατί ξέρεις ο κόσμος που καλείς κρίνει το φαγητό που του προσφέρεις. Οπότε καταλαβαίνεις τι ντροπή ένιωσα όταν τους έλεγα 'Μα πάρτε κάτι νηστικοί θα μείνετε?Αλλά τι να φάνε τη σαβούρα. Περιττό να σου πω ότι τα πέταξα. Τζά,μπα λεφτά δηλ. Το καλοκαίρι στο πάρτι της κόρης μου χρησιμοποίησα ένα catering που λέγεται edit admin το οποίο μου σύστησε μία πολύ καλή φίλη που το είχε χρησιμοποιήσει στη βάπτιση του γιου της και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί τα πάντα ήταν γευστικά και σπιτικά και με ωραίο decor παιδικό. Επίσης το budget το καθόρισα εγώ. Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου δώσω τηλέφωνα.:-P

Διαφημίσεις