Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΣΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..

ikas

Recommended Posts

Δεν εχω λογια ειχα παρει τηλ στο χαμογελο του παιδιου στην Αθηνα στο κεντρικο και ηθελα να παραγγειλω καπελακια για να κανω δωρακια στα καλεσμενα παιδακια που θα εχω στην βαπτιση μου ειπε λοιον η κοπελα εκει οτι εχουν βγαλει και πετσετες προσωπου παιδικες οι οποιες δεν υπαρχουν στο site e-shop για να τις δω αλλα μου λεει ειναι πολυ ομορφες και η τιμη 3,80. της λεω λοιπον να μου βαλει στην παραγγελια και πετσετες. σημερα λοιπον τις παρελαβε και ειναι ονειρεμενες θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια να τις δειτε.οπως επισης επειδη της ειπα για τον σκοπο που τα θελω μου εβαλε και ταις αντιστοιχες χαρτοσακουλες με χερπουλακι τυπωμενες με το λογοτυπο του ιδρυματος. εγω παντως γραφω το post για να παροτρεινω μανουλες εκει που θα δωσουν 2 και 3 ευρω για να γεμισουν μια σακουλα καραμελες γλυφιτζουρια και σαπουνοφουσκες για να δωρισουν στα παιδακια να κανουν κατι τετοιο και μενει σαν δωρο αλλα ξερεις και οτι τα χρηματα σου δεν πανε στν βροντο.

Διαφημίσεις

Μπράβο σου! Πολλή καλή σκέψη. Ψάχνω και εγώ κάτι πρωτότυπο για τον λόγο αυτό. Έχω ήδη κάνει παραγγελία τις μπομπονιέρες μου από ένα ίδρυμα στη Ναύπακτο αλλά στα παιδάκια δεν θέλω να δώσω την μπομπονιέρα με τα κουφέτα. Έλεγα να κάνω σακουλάκια με καραμέλες αλλά μου άρεσε η ιδέα σου.Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σχετικά οικονομικό γιατί ήδη η μπομπονιέρα μου κοστισε 2,5 ευρώ.

4ITZp3.png

kRczp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ 10Ε..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ)

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

χαιρομαι που σας αρεσε η ιδεα μου και ευχαριστω για τις ευχες σας το site ειναι http://www.xamogelo-eshop.gr εκει θα βρειτε τα παντα απο προσκλητηρια δωρακια και μπομπονιερες αλλα καλο θα ειναι να κανετε και ενα τηλ μηπως και εχουν και καποια πραγματα που δεν ειναι μεσα στο site οπως οι πετσετες π.χ

Πάρα πολύ ωραία! Μπράβο για την σκέψη σου! Μου έδωσες ιδέα για το πάρτυ γενεθλίων του γιου μου...

Με το καλό η βάφτιση!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις