Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τερατακια..σασ αρεσει σαν ιδεα?

dudu

Recommended Posts

ειναι πολύ ωραία και πάνω απο όλα θα είναι φτιαγμένα απο τη μανούλα και θα έχουν περισσότερη αξία. Μπράβο σου!!!!!!!!!!

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

μου αρεσαν πολυ και εχτες πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και πηρα ενα σετ των 10 (2,75 ευρω)..

εφτιαξα μια κοτουλα και ενα βατραχακι και μου πηρε 2-3 ωρες!!

οκ! ειναι τα πρωτα μου αλλα για ξανασκεψου το... Αν θες 150 μπομπονιερες ποσο θα θες ? 150 ωρες? δηλαδη αν δουλευεις 2 ωρες την ημερα θες 2,5 μηνες για 150...

συμπερασμα: ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!!

και επειδη όλες περασαμε απο κει που εισαι.... Τα βραδυα που εχεις αυπνιες (που σιγουρα εχεις...) φτιαξε τερατακια!!!!:D :D :D

:)..χερομαι που σου αρεσουν..σκευτομαι ποιο αλλο θαλασσιο ζωακι να φτιαξω..ετσι ωστε να ειναι ολα τησ θαλασσασ..

Μπορείς να φτιάξεις και αστερίες, φάλαινες και δελφινάκια!

Απ΄ό,τι βλέπω πιάνουν τα χέρια σου οπότε μάλλον θα τα καταφέρεις.

Καλή τύχη και με το καλό το αγοράκι σου!

μου αρεσαν πολυ και εχτες πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο και πηρα ενα σετ των 10 (2,75 ευρω)..

εφτιαξα μια κοτουλα και ενα βατραχακι και μου πηρε 2-3 ωρες!!

οκ! ειναι τα πρωτα μου αλλα για ξανασκεψου το... Αν θες 150 μπομπονιερες ποσο θα θες ? 150 ωρες? δηλαδη αν δουλευεις 2 ωρες την ημερα θες 2,5 μηνες για 150...

συμπερασμα: ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ!!!!

και επειδη όλες περασαμε απο κει που εισαι.... Τα βραδυα που εχεις αυπνιες (που σιγουρα εχεις...) φτιαξε τερατακια!!!!:D :D :D

:):):)ναι ναι..αυτο θα κανω..!!

MZw9p3.png

Μπορείς να φτιάξεις και αστερίες, φάλαινες και δελφινάκια!

Απ΄ό,τι βλέπω πιάνουν τα χέρια σου οπότε μάλλον θα τα καταφέρεις.

Καλή τύχη και με το καλό το αγοράκι σου!

ευχαριστω για τισ ιδεεσ..σκεφτικα επισεισ και φωκια λευκη..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ πολύ όμορφα τα τερατάκια σου! Θα μου άρεσε στο πλήθος των λευκών - μπλε να υπάρχουν και μερικά πορτοκαλί ή κίτρινα (πχ οι αστερίες), αν μπορείς να βρεις τσοχάκια, βέβαια.

ειναι πολυ ωραια και μπορεις επισης να κανεις και καβουρακια. Μια καλη ιδεα ειναι να φτιαξεις και μερικα μεγαλυτερα τα οποια να στολισεις στην κολυμπηθρα. Απο τα χρωματα εκτος του λευκου που προσωπικα δεν μου αρεσει θα σου προτεινα αλλα ζωηρα πχ πορτοκαλι

κοριτσακια μου!

vatzava μου..ναι κι εδω το σκευτηκα..αλλα ηθελα οι μπομπονιερεσ να ειναι πιο κομψεσ..οσο πιο μονοχρομεσ γινεται..κι ετσι κατεληξα στο μπλε και το λευκο..

γιατι αν βαλω και αλλα χρωματα..θα φαινεται χαμοσ..

οσο για τα καβουρακια..ειναι σουπερ..αλλα τι χρωμα να τα κανω λευκα η μπλε?...μαλλον δεν ταιριαζουν..χεχεχεχ...

θα φτιαξω φαλαινιτσα και φωκια και θα σασ τα δειξω να μου πειτε..

ευχαριστωωωω πολυ πολυ για τισ αποψεισ σασ..

MZw9p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ωωωωωωω..μπραααβο..!!!!ετσι ετσι...σουπερ...και ειναι και ευχαριστο να βλεπεισ..πωσ κατι εφτιαξεσ ετσι δεν ειναι?

φτιαχνω τοσα πραγματακια με τα χερια μου που πάντα εχω τι αισθημα της ικανοποιησης μετα... ενας οργασμος συναισθηματων!!

αν και ο αντρας μου λεει οτι πια δεν κανουν σε κανεναν εντυπωση γιατι εχουν ολοι συνηθισει οτι πιανουν τα χερια μου...

Το ιδιο μου λεει και για τη βαφτιση.. Οτι θα λενε όλοι "αα.. ωραιο, εσυ το εφτιαξες? ...ααα.. κι αυτο ωραιο... κι αυτο εσυ..? .....και στο τελος θα λενε... ασε ασε ξερω... κι αυτο εσυ .... και πια δεν θα κανει σε κανεναν εντυπωση τιποτα...

αλλα τι να μου πει κι αυτός... που το πιο καλλιτεχνικο πραγμα που εχει κανει στη ζωη του ειναι κανα γκολ με τακουνάκι!!!

:rolleyes:

φτιαχνω τοσα πραγματακια με τα χερια μου που πάντα εχω τι αισθημα της ικανοποιησης μετα... ενας οργασμος συναισθηματων!!

αν και ο αντρας μου λεει οτι πια δεν κανουν σε κανεναν εντυπωση γιατι εχουν ολοι συνηθισει οτι πιανουν τα χερια μου...

Το ιδιο μου λεει και για τη βαφτιση.. Οτι θα λενε όλοι "αα.. ωραιο, εσυ το εφτιαξες? ...ααα.. κι αυτο ωραιο... κι αυτο εσυ..? .....και στο τελος θα λενε... ασε ασε ξερω... κι αυτο εσυ .... και πια δεν θα κανει σε κανεναν εντυπωση τιποτα...

αλλα τι να μου πει κι αυτός... που το πιο καλλιτεχνικο πραγμα που εχει κανει στη ζωη του ειναι κανα γκολ με τακουνάκι!!!

:rolleyes:

:):):)xexexexe εμενα..κατι στραβα ραφια...:lol::lol::lol: αλλα εχει μεγαλο μυαλο το κουτσουνι μου...ο καθενασ με τα ταλεντα του..:lol::lol::lol:

MZw9p3.png

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. Όλα τα κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας και είναι και το πιο υγιές, γιατί μόνο αν είσαι εσύ καλά θα μπορούν όλοι γύρω σου να είναι καλά.. Εγώ εξαιτίας αυτής της e-παρέας έφαγα ένα σωρό χρόνο που δεν είχα, το σπίτι μου είναι χάλια, στο σίδερο ψυχικό θα κάνει όποια θα ρθει να βοηθήσει, αλλά το ηθικό μου είναι ακμαιότατο, χαίρομαι γιατί το αποτέλεσμα με καλύπτει και είναι κάτι καθαρά δικό μου,, ένα έργο που ανέβασα εγώ στην σκηνή...

Όσο για τον άνδρα σου , μην περιμένεις ποτέ να καταλάβει. Σκέφτονται διαφορετικά. Να το πάρω να τελειώνω και να προλάβω να δω τι βι και να κάνω και γούτσου γούτσου την γυναίκα μου. Σκέφτονται απλοϊκά. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και θα χαρεί κι αυτός με την χαρά σου. Και μην το κάνεις για τον κόσμο. Ο κόσμος είναι κακός και περίεργος. Κάνε το για σένα και το παιδί σου...

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

• 1 month later...
ευχαριστω για τισ ιδεεσ..σκεφτικα επισεισ και φωκια λευκη..

όμορφες ιδέες

Εγώ αυτή τη στιγμή που σουγράφω ετοιμάζω κουκλάκια για κουκλοθέτρο πειρατές γ(για βαφτιση ) αν θέλεις μπορώ να σου σείλω φωτο

kate and greg

Ωραια ιδεα για μπομπονιερα αλλα καλυτερα να κανεις αυτο που προτειναν τα κοριτσια και να κρατησεις τα θαλλασινα σχεδια.. 2-3 ειναι αρκετα δεν χρειαζεται να εχεις και παρα πολλα σχεδια γιατι οι καλεσμενοι σου θα θελουν ενα απ΄ολα και πρεπει να υπολογισεις 10 μπομπονιερες για τον καθενα..

Τσοχες σε αλλα χρωματα θα βρεις στην Αθηνα εκει που πουλανε υφασματα (χαμηλα στην Αιολου προς το Μοναστηρακι) Εχει μαγαζια που πουλανε μονο τσοχες , τουλια και λινατσες.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...