Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στραβα δαχτυλακια!!!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις μανουλες και οχι μονο.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει για τον εγγονο μου.ο Σταυρακος μασ ειναι 12 μηνων και οταν γεννηθηκε τα μικρα δαχτυλακια και στα 2 ποδαρακια του γερνουν προσ τα μεσα.η παιδιατρος μασ ελεγε οτι δεν ειναι κατι που θα του δημιουργησει προβλημα στο περπατημα.και οντως περπαταει μια χαρα.αλλα η μαμα του φοβαται και το ψαχνει συνεχεια.Και 2ον απο νεογεννητο το ενα του ματακι το γουρλωνε οταν εδειχνε με κατι ενθουσιασμενος.π.χ οταν επερνε με λυσα το μπιμπερο η οταν εβαζε κατι στο στομα του.παλι η παιδιατρος ειπε οτι αυτο ειναι νευρικο και θα ελατωθει.η αληθεια ειναι πωσ το εχει περιορισει αλλα ακομα το κανει.αν καποια μανουλα γνωριζει ας μου απαντησει .ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

αυτο που κανει με το ματακι του ειναι συχνο φαινομενο και σχεδον παντα "εξαφανιζεται" με το περασμα του χρονου. Για τα δαχτυλακια επισης εχω διαβααει οτι με το περπατημα και ιδιως ξυπολυτο, μπορει να στρωσουν εντελως. Ειναι κατι σχετικο με το επαγγελμα μου, δεν σου λεω αερολογιες!

Καλημέρα! Το θέμα με τα δαχτυλάκια του μωρού μπορει να είναι κάτι που θα εξαφανιστεί όταν αρχίσει να περπατάει καλά αλλά δεν θα ήταν προτιμότερο να πάρετε την γνώμη ενός ορθοπεδικού? Εμένα ο μικρός μου γεννήθηκε και το ποδαράκι του το αριστερό ήταν σαν παρένθεση. Ραιβογωνία λέγεται. Ο παιδίατρος ναι μεν είπε ότι θα έφτιαχνε αλλά εγώ τον πήγα στο ΠΑΙΔΩΝ και τον παρακολουθεί ορθοπεδικός. Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνει φτιάχνει ,αλλά δεν θα ησύχαζα αν δεν τον έβλεπε και εξειδικευμένος γιατρός. Απλά για κάθε ενδεχόμενο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Διαφημίσεις

kalimera stis manoules.to paidaki mas to exei orthopedikos kai mas eipe pos den einai kati kako.alla kserete kai eseis pos an eise nea manoula opos h kori mou psaxnete akoma kai giati petaei h trixa sto kefali tou straba.

Κορίτσια γειά σας! Σήμερα πήγα τον μικρό μου στο ΠΑΙΔΩΝ για την καθιερωμένη 3μηνη επίσκεψη μας στον ορθοπεδικό. Διότι γεννήθηκε με ραιβογωνία στο αριστερό του ποδαράκι. Αρχικά ο ορθοπεδικός μας είπε ότι απλά το παρακολουθουμε και δεν είναι τίποτα και ότι με τον καιρό θα ισιώσει. Όμως σήμερα , ήταν κάποιος άλλος ορθοπεδικός εκτάκτως στην θέση του ο οποίος μας είπε ότι έχουμε και λίγο πλατυποδία και ότι μας προτείνει να βάλουμε από τώρα (είναι 21 μηνών ο μικρός) , ορθοπεδικά παππουτσάκια:(!

Θέλουμε να πάρουμε και κάποια άλλη γνώμη. Μήπως καμία γνωρίζει κάποιον καλό ορθοπεδικό για παιδάκια στον Πειραιά? Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

• 2 weeks later...

zafeiro...για γαμψοδακτυλιο το κοιταξατε?????? Αν ειναι αυτο θελει επεμβασουλα...

Εμεις εχουμε στα χερακια απο ενα δακτυλο κυρτο και μας το ειχανε δωσει αυτο σαν εκδοχη...Αλλα διαβασα οτι η γαμψοδακτυλια χρειαζεται 2 διπλανα δαχτυλα και εμφανιζεται κυριως στο ποδι!! Φτιαχνει δεν ειναι θεμα αγχους :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009