Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

pos kaneis gimnastiki sto poulaki?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, πλέον το πουλάκι των αγοριών δεν το πειράζουμε και δεν το κάνουμε γυμναστική...

Αυτό γινόταν παλιότερα.

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, πλέον το πουλάκι των αγοριών δεν το πειράζουμε και δεν το κάνουμε γυμναστική...

Αυτό γινόταν παλιότερα.

συμφωνω,και εμας τα ιδια ειπε ο παιδιατρος ,αυτα δεν πρεπει να τα κανεις πια,ουτε να τραβας το πετσακι πισω!

σαν πρωταρα και αγορομανα ηταν μια απο τις αποριες μου. η παιδιατρος , αλλα και στο μαιευτηριο, με ενημερωσαν οτι σχεδον ολα τα αγορακια γεννιουνται με ενα ειδος φιμωσης η οποια ομως δεν φαινεται σιγουρα παρα μονο μετα τους 12 μηνες οπου και το κοιταζουν πλεον πιο σχολαστικα.αν απο την αλλα αρχιζουμε και το πειραζουμε, μπορει να το τραυματισουμε αθελα μας και να το τσουζει στα τσισα....ο δικος μου μεχρι 8 μηνων ειχε μια τρυπουλα ισα-ισα για τσισα.τωρα ειναι κανονικα ολα. θελει καθαριοτητα και οπως και στα κοριτσακια αν το σκουπιζεις με μωρομαντηλο, προσπαθησε να μην μεταφερεις τις ακαθαρσιες απο τον ποπο στο πουλακι! καλη τυχη και καλη λευτερια!!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Εμας παντως το πουλακι μας ειναι πολυ καλο (ουαου!!! :lol::lol: ) απο οτι μου λεει η παιδιατρος αλλα μας ειπε απο 2 μηνων περιπου να το κατεβαζουμε μια φορα την εβδομαδα για να μεινει ανοιχτο

bxBwp2.png EgDTp2.png