Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καλαθι για μπομπονιερες

bebarakos

Recommended Posts

Αυτη τη βδομαδα θα παρω και τα τελευταια υλικα για τις μπομπο (οργαντζα κορδελες κουφετα) και θα ξεκινησω να τις φτιαχνω. Ομως που θα βρω καλαθια για να τις τοποθετησω; Εχετε καμια εναλλακτικη λυση για κουτι η τιποτ' αλλο;

Διαφημίσεις

Μπορεις να παρεις ξυλινα τελαρα του μαναβη και να τα βαψεις ή να αγορασεις το σετ των 2 καλαθιων απο εδω www.sintagigiagias.gr. Εχω κανει και τα δυο και ειναι εξισου ωραια!

τωρα ειδα τι σαιτ φαινονται ωραια! Μηπως θυμασε την διασταση τους χωρανε 150 μπομπο;

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα.....και οι μπομπο μου ειναι γλαστρακια....

Εχω ρωτησει ολα τα μαναβικα και δεν υπαρχουν πλεον τα ξυλινα τελαρα. Παρα μονο τελαρα 1 χρησεως με το ονομα της εταιρειας γραμμενο. Το πηρα το εβαψα αλλα φαινεται χαλια και το ονομα δεν καλυπτεται..........

εγώ επειδή θα έχω αρκετές μπουμπουνιέρες (360 παπουτσάκια αγκαλιάς) είχα απο τον μεγάλο μου γιο μια καλαθούνα (του jymbo) έβγαλα τα ''καλύμματα'' και έτοιμο ενα καλάθι ωραιότατο...πήρα και τούλι και την στόλισα...ζήτησα και απο μια γειτόνισσα την ίδια καλαθούνα που είχε να μου την δανείσει και έχω 2 μια για το δεξί παπούτσι και μια για το αριστερό....:wink:;-)

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

εγώ επειδή θα έχω αρκετές μπουμπουνιέρες (360 παπουτσάκια αγκαλιάς) είχα απο τον μεγάλο μου γιο μια καλαθούνα (του jymbo) έβγαλα τα ''καλύμματα'' και έτοιμο ενα καλάθι ωραιότατο...πήρα και τούλι και την στόλισα...ζήτησα και απο μια γειτόνισσα την ίδια καλαθούνα που είχε να μου την δανείσει και έχω 2 μια για το δεξί παπούτσι και μια για το αριστερό....:wink:;-)

Φανταστική ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

:mrgreen::mrgreen: σε ευχαριστώ marilita...

αν και θα τα βγάλω πολύ σύντομα τις ετοιμασίες για την βάφτιση , σας δείχνω την καλαθούνα και την μεταμόρφωση της...

(βέβαια αρχικά σε χρώματα πορτοκαλί ...γιατι τώρα την αλλάζω και την κάνω μπλέ διότι δεν κολούσε το περτικαλι...ξανά μανά..:?:shock:)

η καλαθούνα

my.php?image=01052009009.jpghttp://img29.imageshack.us/my.php?image=01052009009.jpg

και η μεταμόρφωση της...(ήταν πιο πλούσια αλλά θυμήθηκα να την βγάλω φωτο στο ξήλωμα..:oops:)

http://img190.imageshack.us/my.php?image=01052009011.jpg

my.php?image=01052009011.jpg

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ξερω ενα ωραιοτατο μαναβικο στην παλληνη που τα μπροκολακια του τα αγοραζει σε ωραιοτατα ξυλινα τελαρα...

με λιγη μπογια τοιχου ροζ, γινονται ωραιοτατα τελαρα για τις μπομπονιερες μας!!

th_SV101731.jpg

τωρα ειδα τι σαιτ φαινονται ωραια! Μηπως θυμασε την διασταση τους χωρανε 150 μπομπο;

Στο σετ αυτο των δυο καλαθιων εχω χωρεσει ανετα 180 μπομπονιερες με μαγνητακια,οποτε μια χαρα χωραει και τις 150 μπομπονιερες-αρκει να μην ειναι τεραστιες.

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα.....και οι μπομπο μου ειναι γλαστρακια....

Εχω ρωτησει ολα τα μαναβικα και δεν υπαρχουν πλεον τα ξυλινα τελαρα. Παρα μονο τελαρα 1 χρησεως με το ονομα της εταιρειας γραμμενο. Το πηρα το εβαψα αλλα φαινεται χαλια και το ονομα δεν καλυπτεται..........

Υπαρχουν αρκετα μαναβικα που εχουν ξυλινα τελαρα.Αν τα βαψεις με λαδομπογια σε σπρευ και τα αφησεις να στεγνωσουν στον ηλιο γινονται μια χαρα!

Μπορείς να πάρεις και μεγάλα χάρτινα κουτιά με παιδικές φιγούρες τύπου disney αναλογα με το τι σου ταιριάζει. Το εχω δει σε βαφτιση και εδειχνε πολύ ωραίο. Όλο νομίζαμε ότι εκει ηταν τα γλυκά κ

Διαφημίσεις

ξερω ενα ωραιοτατο μαναβικο στην παλληνη που τα μπροκολακια του τα αγοραζει σε ωραιοτατα ξυλινα τελαρα...

με λιγη μπογια τοιχου ροζ, γινονται ωραιοτατα τελαρα για τις μπομπονιερες μας!!

th_SV101731.jpg

Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ, σε τυρκουάζ! Μάλλον από το ίδιο μανάβικο πήραμε τα τελάρα (στην Παλλήνη και το δικό μου μανάβικο). Εγώ το έβαψα με σπρέι τυρκουάζ και βγήκε τέλειο!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Αυτη τη βδομαδα θα παρω και τα τελευταια υλικα για τις μπομπο (οργαντζα κορδελες κουφετα) και θα ξεκινησω να τις φτιαχνω. Ομως που θα βρω καλαθια για να τις τοποθετησω; Εχετε καμια εναλλακτικη λυση για κουτι η τιποτ' αλλο;

εγωα πηρα 2 ξυλινα καλαθια απο το ΙΚΕΑ, το ενα εκανε 20 ευρώ, εβαλα κια κορδελες φουξ κα λαχανι και γινανε μια χαρα. Τωρα τα χρησιμοποιω για να βάζω διάφορα πράγματα

Καλάθια θα βρειτε και στους γύρω δρομους της Κουμουνδούρου. Ειναι και ενα μαγαζακι πάνω στην Πειραιως λιγο πριν την Κουμουνδούρου που εχει παρα πολλά σχεδια.

Μπορείς να πάρεις και μεγάλα χάρτινα κουτιά με παιδικές φιγούρες τύπου disney αναλογα με το τι σου ταιριάζει. Το εχω δει σε βαφτιση και εδειχνε πολύ ωραίο. Όλο νομίζαμε ότι εκει ηταν τα γλυκά κ

ειδα τετοια κουτια στα funny bunny.παιχνιδοκουτα ειναι χαρτινα. τα 2 10€. τετοια σκεφτομαι και εγω με το winnie.και σου μενουν και τα κουτια μετα για παιχνιδια.:wink:

Καταπληκτικα τα τελαρα, ετσι οπως τα βαψατε....

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μενω Αθηνα!! Και εδω που μενω δεν βρισκω πουθενα τετοια τελαρα.....Δοκιμασα και ψαροκασελα, την εβαψα με λαδομπογια κοκκινη αλλα παλι ειναι κιτσ....ειναι λιγο: γαυρο, μαριδα φρεσκα!!!ελατε να παρετε.....

Και αν παρω τα πλαστικα τελαρα απο μαγαζι βαπτισης θελω τουλαχιστον 20....Χ 16 ευρω που μου τα χρεωνουν, παει πολυ.....

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen: σε ευχαριστώ marilita...

αν και θα τα βγάλω πολύ σύντομα τις ετοιμασίες για την βάφτιση , σας δείχνω την καλαθούνα και την μεταμόρφωση της...

(βέβαια αρχικά σε χρώματα πορτοκαλί ...γιατι τώρα την αλλάζω και την κάνω μπλέ διότι δεν κολούσε το περτικαλι...ξανά μανά..:?:shock:)

η καλαθούνα

my.php?image=01052009009.jpghttp://img29.imageshack.us/my.php?image=01052009009.jpg

και η μεταμόρφωση της...(ήταν πιο πλούσια αλλά θυμήθηκα να την βγάλω φωτο στο ξήλωμα..:oops:)

http://img190.imageshack.us/my.php?image=01052009011.jpg

my.php?image=01052009011.jpg

Καλά τρομερή κατασκευή! Εγώ έχω δύο καλαθούνες, μπορείς να μου πεις περίπου πόσο τούλι χρειάστηκες και πως τις έφτιαξες;

σε ευχαριστώ φίλη μου nat-left..(κάνουμε αμοιβαία εσυ θα μου απαντάς στον εοτ και εγώ εδώ...:-D:grin::-D:grin::-D)

Λοιπόν η δε πορτοκαλί που είχα κάνει αρχικά (και πριν ξυπνήσω και καταλάβω οτι εφόσον το μωρό μου ειναι αγόρι και όλα τα συναφή είναι σε μπλέ) :!::!::!:χρειάστηκα περίπου 6 μέτρα για την καθεμία που τις έκανα πυκνές-αν τις ντύσεις να πάρεις λάστιχο στρογγυλό και οχι το χοντρό γιατί κάθεται πιο καλά το στρογγυλό.

την δε μπλέ που ξεκίνησα να κάνω την ντύνω διαφορετικά ...θα ανεβάσω φώτο μετά που θα ξυπνήσει ο μπόμπιρας να την δείς (αν και μισοτελειωμένη θα την βγάλω..)...και αν σε αρέσει θα σου πω :wink:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Είδες η κάθε μία με διαφορετικες γνώσεις ;) Δε μου λες, έραψες πάνω στο τούλι το λάστιχο; (έχουμε ίδιες καλαθούνες και θέλω να φτιάξω μία ροζ και μία μπλε ή κάτι ουδέτερο τέλος πάντων... μάλλον για ουδέτερο τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα γιατί διαφορετικά θα νομίζουν ότι θα πάρουν 2 μπομπονιέρες ο καθένας)... Για στείλε αναλυτικές οδηγίες καθότι είμαι άσχετη στις κατασκευές

Δεν ξέρω αν γίνεται σίγουρα αλλά μήπως στο μαγαζί που θα πάρετε τα υλικά μπορούν να σας νοικιάσουν καλάθια με εγγύηση? Κάτι τέτοιο κατάλαβα όταν ήμουν σε ένα μαγαζί το είπε ο υπεύθυνος σε μια κοπέλα απου αγόραζε υλικά για φτιάξει μπομπονιέρες για τον γάμο της. Παίρνεις δηλαδή τα καλάθια με 50 Ε και όταν τα γυρίσεις πίσω σου δίνουν πίσω τα 50 Ε. Σαν εγγύηση δηλαδή για να τα επιστρεψεις σίγουρα. Αν δεν βρω καλάθια από μια γνωστή μου σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Δεν ξέρω αν γίνεται σίγουρα αλλά μήπως στο μαγαζί που θα πάρετε τα υλικά μπορούν να σας νοικιάσουν καλάθια με εγγύηση? Κάτι τέτοιο κατάλαβα όταν ήμουν σε ένα μαγαζί το είπε ο υπεύθυνος σε μια κοπέλα απου αγόραζε υλικά για φτιάξει μπομπονιέρες για τον γάμο της. Παίρνεις δηλαδή τα καλάθια με 50 Ε και όταν τα γυρίσεις πίσω σου δίνουν πίσω τα 50 Ε. Σαν εγγύηση δηλαδή για να τα επιστρεψεις σίγουρα. Αν δεν βρω καλάθια από μια γνωστή μου σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο..

Ακριβως αυτο εκανα τελικα! Το μαγαζι απο οπου πηρα τα ρουχα μου δανεισε δυο μεγαλα καλαθια με εγγυηση 30 ευρω. Μολις τα επιστρεψω παιρνω πισω τα χρηματα

• 2 years later...

Γνωρίζει καμία πού μπορώ να βρω καλάθια για μπομπονιέρες να αγοράσω; Ή μήπως αν έχει καμιά κοπέλα να μου τα δανείσει;:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Θα προσπαθήσω να σε πάρω...και λέω θα προσπαθήσω γιατί όλο κάτι κουλές ώρες μπορώ...

Σβήσε κανένα πμ, ποσπάθησα να σου στείλω και μου είπε ότι το inbox σου είναι γεμάτο.;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Γνωρίζει καμία πού μπορώ να βρω καλάθια για μπομπονιέρες να αγοράσω; Ή μήπως αν έχει καμιά κοπέλα να μου τα δανείσει;:(

καλησπέρα.Εχω και εγώ ένα από τη βάπτιση του γιού μου.Αν θέλεις στείλε μου π.μ.