Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πισίνα για βεράντα

Recommended Posts

έχω δει μικρή πισινούλα να κάνει για τη μικρή μου όταν φυσικά θα μπορέσει να κάτσει πρώτα γιατί είμαστε ακόμη 5 μηνών και κάτι. Όσοι έχετε πισινούλα με τι νερό τη γεμίζετε; κρύο ή χλιαρό; πόση ώρα αφήνετε το μωρό;

Διαφημίσεις

εγώ όταν είχα πρωτοχρησιμοποιήσει τέτοια πισινούλα ήταν περίπου 6-7 μηνών και του έβαζα νερό όχι παγωμένο απλά λίγο να " σπάει " και τον άφηνα όση ώρα ήθελε γιατί το καταευχαριστιόταν...του έβαζα και διάφορα παιχνιδάκια μέσα και σούπερ..αυτό τις καθημερινές γιατί σ/κ τον πήγαινα θάλασσα από μικρούλι..

rQGhp3.png

και γω πηρα μια την πιο μικρη που υπαρχει και την εβαζα μεσα και την εβγαζα φωτο.πολυ γελιο.το νερο ουτε πολυ ζεστο ουτε κρυο.και αμεσως μετα να την τυλιξεις με πετσετουλα!

αχ κορίτσια κι εγώ περιμένω πως και πως να μπορέσει να κάτσει και να πλατσουρίζει!!! Της αρέσει ήδη το νερό και σκεφτόμουν και για κολυμβητήριο από τώρα αλλά η παιδίατρος δε συμφώνησε.... σνιφ...

Διαφημίσεις

σε μας στο μπαλκόνι ο ήλιος είναι λίγο το πρωί. Αλλά νομίζω ότι προσωπικά προτιμώ το απόγευμα. Δε θα είναι και το μαγείρεμα κλπ. Πιο βολικό το βρίσκω.

Γεια σας κοριτσια.Να ρωτησω κι εγω κατι..Για τις πισινουλες γραφουν οτι ειναι για μωρα απο 9 μηνων και πανω..Πειραζει αν τα βαλουμε πιο πριν?Και γιατι γραφουν απο 9 μηνων και πανω?Εμεις κοντευουμε 6 1/2 μηνων και σκεφτομαι τον επομενο μηνα να του αγορασω μια.Τι λετε?

KAI EMEIΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΒΑΖΑΜΕ ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ!!!ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

KAI EMEIΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΒΑΖΑΜΕ ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 10ΛΕΠΤΟ!!!ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Τελικά πήρα!κ ακριβώσ αυτό. Στο να τον βγάλω εχω πρόβλημα!τρελαίνετε από χαρά εκεί μέσα! Δεν θα το συνιστούσα όμως για μωρα που δεν κάθονται.ίσως ΓIAYTO να λέει 9+

Εγω θα τον πάω τον μεσιέ Σαντορίνη το ΣΚ και λέω να τον βουτήξω σε κανονική πισινα :)

Σιγα που θα περιμένα να παει 9 μηνων...θα τον κρατάω αγκαλιτσα και θα δουμε αν του αρεσει ....εξαλλου και τωρα καμια φορα τον πλένω με κρυο νερο αμα τα κάνει και δεν λέει τιποτα το πουλάκι μου :)

Κομάντο τον εχω κάνει!

Για το μπαλκόνι ειχε περισυ μια φουσκωτή σε ενα περιοδικό και ελεγα να την ανοίξω αλλα πρεπει να τον κραταω γιατι δεν στηρίζεται ακόμα μονος του.

Εγω θα τον πάω τον μεσιέ Σαντορίνη το ΣΚ και λέω να τον βουτήξω σε κανονική πισινα :)

Σιγα που θα περιμένα να παει 9 μηνων...θα τον κρατάω αγκαλιτσα και θα δουμε αν του αρεσει ....εξαλλου και τωρα καμια φορα τον πλένω με κρυο νερο αμα τα κάνει και δεν λέει τιποτα το πουλάκι μου :)

Κομάντο τον εχω κάνει!

Για το μπαλκόνι ειχε περισυ μια φουσκωτή σε ενα περιοδικό και ελεγα να την ανοίξω αλλα πρεπει να τον κραταω γιατι δεν στηρίζεται ακόμα μονος του.

ασχετο,και μεις θα παμε Σαντορινη αυτο το ΣΚ!αλλα η μπεμπα θα μεινει εδω :-(

Κομάντο τον εχω κάνει!

Συγγνώμη αν επεμβαίνω σαν την κακιά πεθερά αλλά πιθανόν να μην εχει περάσει από το μυαλό σου ότι οι κανονικές πισίνες έχουν χλώριο, που δεν είναι ότι καλύτερο για τόσο μικρό μωράκι.

Στη θάλασσα πάλι μπορείς να το βάλεις άνετα, μη χάσει το μικρό το μπάνιο του :cool:

.....δε νομίζω τάκη....

θα συμφωνησω απολυτα με την marandinik, μακρια απο πισινες, εγω ζουσα 2 χρονια Σαντορινη, ειχε τυχει απο πισινα να παθουν κοπελες ομαδικα ουρολιμωξη, πολυ γελιο ριξαμε, μη με παρεξηγησετε, αλλα στα 10 μετρα ηταν η θαλασσα και μου θελαν πισινα.(τις ξεραμε τις κοπελες)

ο αστερης μας, ηρθε στη ζωη 29/10/07!!!!

η τοσοδουλα μας,ηρθε στη ζωη 14/11/09!!!

Διαφημίσεις

οσο για τη θαλασσα στη Σαντορινη, μην νομιζετε οτι θα ειναι ζεστη ακομα, εμεις μπαιναμε απο 1 Ιουνη και ξεπαγιαζαμε.οτι θελετε για Σαντορινη ρωτηστε

αν δεν κατσει το μωρό πρώτα δε θα τη βάλω στην πισινα. το πολυ πολυ αν θελω να την έχω στη βεραντα να τη βαλω στην λεκανη που της κανω μπανιο!

ρε κοριτσια εμενα που ειναι 19 μηνων ταλιμπαν, να του παρω πισινα ή οχι?περυσι βλακεια μου δεν το σκεφτηκα, φετος μηπως ειναι αργα?εχω δει κατι πισινες στο elc που ειναι απο 18μ και πανω, τι να κανω?

Εγω παντως φετος θα της παρω οπωσδηποτε, τρελαινεται για το νερο, αφου καθε βραδυ που κανουμε μπανιο παιρνει απαραιτητα και τα παιχνιδια της και παιζει κανα τεταρτακι...

Στο Τζαμπο θα ειχει σιγουρα...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ρε κοριτσια εμενα που ειναι 19 μηνων ταλιμπαν, να του παρω πισινα ή οχι?περυσι βλακεια μου δεν το σκεφτηκα, φετος μηπως ειναι αργα?εχω δει κατι πισινες στο elc που ειναι απο 18μ και πανω, τι να κανω?

μια χαρα μου ακουγεται η ηλικια.... προσωπικα λεω να παρεις. του χρονου και μεις θα ειμαστε στην ηλικια σας οποτε δε βλεπω γιατι να μη χρησιμοποιηθει!

• 2 weeks later...

αχχχχχχχ!

Ζηλεύω!!!!!

θέλουμε και εμείς πισίνα!!!!!

μας βλέπω στα jumbo το συντομότερο!!!!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Να πας στο Μουστάκα.Έχει πολύ καλύτερες!!!Και εμέις από jumbo είναι αυτή που βλέπεις αλλά έχει το μειονέκτημα ότι δεν έχει πάτο φουσκωτό από κάτω,έτσι ώστε άμα το παιδί πέσει να μην χτυπήσει!!!Άσε που αν έχει φουσκωτό πάτο κάθεται και πιο άνετα το παιδί και δεν πίανεται ο πωπουδάκος του που από κάτω είναι το πλακάκι.

Φέτος θα πάρουμε μια μεγαλύτερη με τον πάτο που σου είπα για να χωράει και τα 2 μικρούλια μου καλύτερα.

• 3 weeks later...