Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πληροφορίες για γιατρό κ. Σακαρέλο Ανδρ.


Recommended Posts


Διαφημίσεις


επειδή είμαι σε αναζήτηση γιατρού, κάποια γνωστή μου, μου τον πρότεινε. Θα ήθελα τις εντυπώσεις σου (αν μπορείς απάντησέ μου με πμ).

 

ευχαριστώ πολύ

elzo :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

κορίτσια καλημέρα,

θέλω τα φώτα σας για τον παραπάνω γυναικολόγο.............

δεν υπάρχει καμία που να γνωρίζει αυτόν τον γιατρό ; (παρακαλώ τις εντυπώσεις σας ή αν έχετε ακούσει κάτι καλό-κακό, θα ήθελα να μου το γνωστοποιήσετε).

 

ευχαριστώ

elzo :wink:

Link to comment
Share on other sites

ELZO ήταν ο γιατρός μου για τα 2 πρώτα χρόνια που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες,

δεν είναι κακός γιατρός, για μαιευτήρας καλός είναι , μου τον είχε συστήσει η ξαδέλφη του άντρα μου, που είχε δύο δύσκολες γέννες και ήταν ευχαριστημένη.

εμείς δυστηχώς δεν φτάσαμε μαζί στον τοκετό, κάναμε 2 σπερματενχύσεις μαζί, στην δεύτερη τον πήρα τηλέφωνο 5 ημέρες μετά την σπερματένχυση με φρικτούς πόνους, είχα πάθει υπερδιέγερση ωοθηκών, και η απάντηση ήταν "πάρε βοσκοπάν και κάνε σεξ"

ο επόμενος γιατρός μου, μου είπε ότι μπορεί να πάθαινα ρήξη και το σεξ απαγορεύεται σε περιπτωση υπερδιέγερσης, εκείνον όμως τον ενδιέφερε μόνο να πετύχει το θετικό αποτέλεσμα.

είναι πολύ φιλοχρήματος, πρέπει να έχεις πολύ υπομονή στα ραντεβού, όχι γιατί έχει πολύ κόσμο αλλά γιατί κάνει 3 φορές την εβδομάδα ιατρείο και μαζεύονται πολλά.

αν θέλεις γιατρό για υπογονημότητα δεν θα στον συνιστούσα, σαν απλός γυναικολόγος-μαιευτήρας καλός είναι

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αγαπητή Pavivi74, σ' ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες και μου απάντησες. Το θέμα το δικό μου είναι σίγουρα υπογονιμότητα διότι με το σύζυγο προσπαθούμε απο το 2003 και δυστυχώς τίποτα ακόμα. Στο ενεργητικό μας έχουμε αρκετές προσπάθειες με προγραμματισμένες επαφές, 1 σπερματέγχυση και 2 εξωσωματικές. Η αλήθεια είναι ότι πριν απο λίγες μέρες επισκέφθηκα ένα κέντρο εξωσωματικής προκειμένου να μου πει πολύ "σωστός" γιατρός την άποψή του για την περίπτωσή μας και μου ζήτησε να κάνω σαλπιγγογραφία για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα. Έγινε η σαλπιγγογραφία και προς έκπληξη μας διαπιστώσαμε ότι η θέση της μήτρας έχει μετατοπιστεί πολύ αριστερά, οι σάλπιγγες όμως είναι διαβατές. Για το λόγο αυτό και μετά απο επιμονή του συζύγου μου να πάρουμε και άλλη άποψη πριν προβούμε σε 3η εξωσωματική αποφασίσαμε να τον επισκεφθούμε. (ξέχασα να σου πω ότι στο ενεργητικό μου έχω ήδη 3 χειρουργεία στην κοιλιακή χώρα εκ των οποίων τα 2 είναι γυναικολογικά, οπότε όπως καταλαβαίνες μάλλον οι συμφύσεις έχουν δημιουργήσει τη μετατόπιση της μήτρας). Προσωπικά θα ήθελα να βρω γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο (μάλλον στο Αρεταίειο με το γνωστό κ. Χασ..κο). Προς το παρόν θα πάω στον κ. Σακάρέλο προκειμένου να πάρω τη γνώμη του για το θέμα μου και το επόμενο ραντεβού θα είναι σίγουρα σε Χασ..κο, για να ακούσω και τη δική του άποψη στο θέμα. Πάντως η όλη κατάσταση είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα. Εσύ τελικά με την αλλαγή του γιατρού, κατάφερες να κάνεις μωράκι ή ακόμα το παλεύετε ;;

elzo :wink:

Link to comment
Share on other sites

ELZO καλημέρα,

σου εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και να γίνεις γρήγορα μανούλα

η γνώμη μου είναι ότι άδικα θα χάσεις τον χρόνο σου μαζί του, δεν ειδικεύεται στην υπογονιμότητα , και απο ότι κατάλαβα μετά την εμπειρία μου με 2 σπερματενχύσεις μαζί του, κάνει ότι έχει "ακούσει",

υπάρχουν πολλοί καλοί γιατροί με ειδίκευση στην υπογονιμότητα, ρίξε μια ματιά στην ενότητα "θέλω να γίνω μανούλα",

για τον Χασιάκο έχω ακούσει τα καλύτερα

καλή μας επιτυχία

Link to comment
Share on other sites

Elzo γειά σου ,θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία με τον συγκεκριμένο γιατρό.

Με παρακολουλουθούσε κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου,και έμεινα πολυ ευχαριστημένη.Γέννησα πρόωρα και θεωρώ ότι πήρε τις σωστές αποφάσεις, ώστε να ζει σήμερα το μωρό μου.Σαν ασθενής νιώθω ευγνωμοσύνη για τον συγκεκριμένο γιατρό.

Απο κει και πέρα,γνωρίζω ότι έναν γιατρό είναι σε θέση να τον κρίνει μόνο γιατρός,ο οποίος ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο.

Όσον αφορά την αμοιβή του,το 2007 που γέννησα,αμοιβόταν ανάλογα με την θέση που είχες στο μαιευτήριο, αλλά δεν πληρωνόταν τις επισκέψεις στο ιατρείο.

Τέλος πρέπει ,όντως, να έχεις πολύ υπομονή,μέχρι να σε δει, ας εχεις κλείσει ραντεβού.

Σου εύχομαι Καλή Επιτυχία με όποιον γιατρό και αν συνεργασθείς!!!:)

Link to comment
Share on other sites

Μαρία χαίρομαι που συμφωνούμε πως είναι καλός μαιευτήρας, το ίδιο ξέρω και εγώ, καθένας όμως στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες

θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι τον γιατρό δεν τον κρίνει μόνο ένας άλλος γιατρός, βασικά και κύρια τον κρίνει ο ασθενής του, αυτός είναι ο αποδέκτης της γνώσης του και της συμπεριφοράς του, και εγώ για τον συγκεκριμένο γιατρό θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της υπογονιμότητας.

και δυστυχώς (για μένα), τους λάθος χειρισμούς του σε αυτό το θέμα τους πλήρωσα ψυχολογικά, σωματικά, οικονομικά και έχασα και δύο πολύτιμα χρόνια ακούγοντας τον.

μου έδινε πάρα πολλά φάρμακα για σπερματένχυση (φάρμακα που εξιδεικευμένοι γιατροί δίνουν σε εξωσωματική), χωρίς να παρακολουθεί τις ορμόνες μου (Ε2) με αποτέλεσμα να πάθω υπεδιέγερση και να κινδυνέψω σοβαρά,

έχω δει 3 γιατρούς μετά απο αυτόν, εξειδικευμένους στην γονιμότητα (όποιος καεί στον χυλό , φυσάει και το γιαούρτι), και μόλις ακούνε τα φάρμακα και τις ποσότητες, τους σηκώνεται η τρίχα, και σημειωτέον όλα αυτά τα έκανε σε ένα ζευγάρι που βάση της δικής του διάγνωσης , έπασχε απο ανεξήγητη υπογονιμότητα.

δεν είχε καμία μεθοδικότητα, δεν θυμόταν τι κάναμε , ήταν γιατρός μου για 2 χρόνια και με είχε δει πάνω απο 20 φορές,

οσον αφορά το οικονομικό, δεν ξέρω και πολλούς γιατρούς να πέρνουν για απλό υπέρηχο και τεστ pap, διάρκεια ραντεβού 10 λεπτά, 120 ευρώ , χωρίς απόδειξη.

να μην μιλήσω για την αμοιβή του στις σπερματενχύσεις......μεγαλύτερη και απο μεγάλα ιατρικά κέντρα,

η elzo , όπως και πολλές κοπέλες που γράφουμε εδώ, ζήτησε γνώμες και εμπειρίες για τον συγκεκριμένο γιατρό, εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου και αυτήν καταθέτω....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κορίτσια, ζήτησα να μου πει όποια γνωρίζει την άποψή της για το συγκεκριμένο γιατρό, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική. Φυσικά και δεν είναι δυνατόν οι γνώμες και οι απόψεις των ανθρώπων να είναι ίδιες. Σεβομαι τη γνώμη και των δυό σας εφόσον δεχθήκατε να μου παραθέσετε τις εμπειρίες σας για το συγκεκριμένο γιατρό, ωστόσο όμως θα έχω και γω τη δική μου αποψη εντός της ερχόμενης βδομάδας όπου και θα πραγματοποιήσω επίσκεψη. Το θέμα το δικό μου είναι καθαρά ανεξήγητη υπογονιμότητα. Θα χρειαστώ λοιπόν συγκεκριμένες προτάσεις απο τον doctor, και πιστέψτε με εξαιτίας της εργασίας μου, θα είμαι σε θέση να κρίνω τελικά αν μου ταιριάζει ή όχι, αν είναι αυτό που ζητάω. Θα σας κρατήσω ενήμερες..............

 

και πάλι ευχαριστώ.

elzo

elzo :wink:

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, δεν ήθελα να αμφισβητήσω κανενός την εμπειρία, ήθελα απλά να τονίσω ότι ακόμη και όταν τα αποτελέσματα είναι θετικά,(ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις) δεν έχουμε την γνώση να αξιολογήσουμε αντικειμενικά έναν γιατρό,χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ακυρώνεται η αποψή μας.

Οσον αφορα το θέμα της υπογεννητικότητας δεν έχω προσωπική άποψη,αλλά από γνωστές μου είδα ότι χρειάζεται υπομονή, επιμονή, ψυχραιμία και το πολυπόθητο αποτέλεσμα γίνεται πραγματικότητα.:)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια........:D

Φυσικά και μπορούμε να κρίνουμε τον γιατρό μας βάσει πάντα των προσωπικών εμπειριών μας.

Για μια ασθενή που ο γιατρός μπορεί να είναι ΘΕΟΣ γιατί την οδήγησε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, για κάποια άλλη μπορεί να έκανε λάθη ανεπάνόρθωτα και να έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της. Το τελευταίο μου είχε συμβεί πριν απο δυο χρόνια όπου κόντεψα να πεθάνω εξαιτίας εσωτερικής αιμοραγίας που προήλθε απο γυναικολογικό πρόβλημα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι βγήκα απο το χειρουργείο με 19 αιματοκρίτη. Την επέμβαση την έκανε γενικός χειρουργός διότι δεν γνωρίζαμε ότι ήταν γυναικολογικό το πρόβλημα,(νομίζαμε ότι ήταν σκωληκοειδήτη, αξονική για να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε δεν μπορούσα να κάνω διότι το αίμα είχε φτάσει έως τα πνευμόνια, οπότε δεν μπορούσα να ξαπλώσω για να γίνει η εξέταση). Ο χειρουργός πήρε την απόφαση και είπε ότι "μπαίνουμε τώρα χειρουργείο, ανοίγουμε και βλέπουμε τι είναι". Ευτυχώς που πάρθηκε η απόφαση αυτή. Όταν ολοκληρώθηκε η επέμβαση και ενημερώσαμε τον γυναικολόγο η απάντησή του ήταν "κακώς μπήκε χειρουργείο". Ο άντρας μου τρελάθηκε :evil: όταν το άκουσε αυτό. Φυσικά και δεν μου τηλεφώνησε ποτέ για να μάθει πως είμαι. Τον "γερμανό" ο κύριος........

Αν δεν ήταν ο καλός μου Πάρης (χειρουργός) θα σάς έβλεπα απο ψηλά τώρα , χαχαχα!!!!

elzo :wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

Καλησπερα και Χρονια πολλα!!δυστυχως το θεμα το ειδα μετα απο αρκετο καιρο!!!

Τον συγκεκριμενο τον εχω γιατρο σχεδον 7 χρονια!!!

Εμεις φτασαμε στο θετικο αποτελεσμα και πρι απο σχεδον 22μηνες με ξεγεννησε!!!!Φυσικα αλλες μπορει να τις βοηθησε αλλες οχι αλλα θα απαντησω σε καποα πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και δε θα μιλησω για τωρα που ειναι αλλη η σχεση μας!!!

1.Παντα εδινε και δινει αποδειξη 120 με αποδειξη 90 χωρις!!!!

2.Το ραντεβου δεν κραταει 10 λεπτα μονο και δεν σου κανει μονο ΠΑΠ και υπερηχο αλλα και ελεγχο στο στηθος!!!

3.Εχει αναμονη αρκετη οχι μονο γιατι κανει ιατρειο 3 φορες την εβδομαδα οπως οι περισσοτεροι!!!απο εκει μπορει να καταλαβει κανεις οτι δεν σε ξεπεταει μεσα σε 5-10 λεπτα!!!

4.Εκανα και εγω 3 σπερματεγχυσεις στη 2η ειχαμε θετικο αποτελεσμα αλλα παλλινδομισε δυστυχως!!!τα λεφφτα που πληρωσα ητανε πολυ λιγοτερα απο μεγαλα κεντρα οπου κανανε καποιες γνωστες μου!!!

5.Την Ε2 την εχω κανει απειρες φορες και πριν και κατα τη διαρκεια της προσπαθειας και μετα!!

6.Παντα κρατουσε και κραταει ιστορικο στο 1ο ραντεβου πριν παμε για εξεταση μονο 15 λεπτα μιλουσαμε και εγραφε!!!!

7.Παντα περνει πισω τηλεφωνο μολις μπορεσει!!!

8.Τον εχω παρει τηλεφωνο με αφορητους πονους χαμηλα και μου ειπε και εμενα να παρω buscopan αλλα μου ειπε επισης '"θελω να με παρεις σε 1 ωρα να μου πεις πως εισαι"!!!στο μισαωρο ειχε παρει ο ιδιος να δει ενιωθα πολυ καλυτερα και αρνηθηκα να παω να με δει εκεινη την ωρα να πω οτι δεν ειχε ιατρειο εκεινη την ημερα και τον καλεσα 10 το βραδυ και απαντησε αμεσως!!!

9.Οταν πηγαμε και του ειπα οτι προσπαθω για παιδι αλλα δεν και αφου μιλησαμε αρκετα μου εδωσε να κανω μια σειρα εξετασεων για να προχωρησουμε να δουμε τι συμβαινει αφου και ο κυκλος μου ητανε αστατος!!!υπηρχε μια ορμονικη διαταραχη(μου το ειπε και το μικροβιολογικο) και το στρωσαμε!!!

10.Ποτε δεν μας εβαλε στα ζευγαρια με ανεξηγητη υπογονιμοτητα ολα ητανε μια χαρα ετσι εδειξαν οι εξετασεις μας!!!

Ο λογος που εκανα την σπερματεγχυση ητανε καθαρα και μονο για να ξεκολλησω εγω και αντρας μου στο θεμα οτι μπορουμε να κανουμε παιδι!!!

Μολις ειδα οτι μπορω μετα την παλλινδρομη επιασα αλλες 3 φορες μονη μου 4 στο συνολο οπου η τελευταια ητανε και η τυχερη!!!Δεν εφταιγε ο ιδιος σε κατι που δεν προχωρουσανε ητανε αλλοι οι παραγοντες!!!

Χαρη σε αυτο τον ανθρωπο εχω τωρα το αγγελουδι χαρη σε αυτον εχει μια φιλη μου 2 παιδακια στην οποια ειχανε πει οτι δεν θα μπορεσει να κανει παιδια παρα μονο με εξωσωματικη και επρεπε να της αφαιρεσουν και μια σαλπιγγα πραγμα που δεν της εκανε ποτε και τα παιδια ηρθανε χωρις εξωσωματικη!!!

Επειδη η εγκυμοσυνη μου δεν ητανε οτι καλυτερο η επαφη μας ητανε τακτικη και οταν γεννησα με εβλεπε καθε μερα και με επερνε καθε μερα το βραδυ τηλεφωνο να δει τι κανω!!!

Εγω αυτο τον ανθρωπο γνωρισα απο την αρχη να ενδιαφερεται για μενα να με αντιμετωπιζει σαν ανθρωπο και οχι την τσεπη(επισης εχουν υπαρξει φορες που δεν πληρωσα πολλα πραγματα)!!Να τονισω οχι τωρα που με ξερει καλα και εχουν περασει χρονια αλλα πριν!!!

Ητανε ο πρωτος γιατρος που με κερδισε με το που χαιρετηθηκαμε το ιδιο και τον αντρα μου!!

Αυτος ειναι για μενα Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ!!!!

Καλη χρονια σε ολες!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...