Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αθηναιες φιλες λιγη βοηθεια στην ασχετη με τη πολη σας Σαλονικια

Recommended Posts

Κατεβαινω με τα παιδια μου και τον αντρα μου Αθηνα για το τριημερο{8,9,10 Μαιου}.Το προγραμμα οπως το βγαλαμε περιλαμβανει Ακροπολη,ΚΙΝΤΟΜ και Αττικο παρκο..Υπαρχει κατι που κατα τη γνωμη σας πρεπει να επισκεφτουμε;;;;;;;;;;;Οι κορες μου ειναι 5.5 χρονων..Ευχαριστω εκ των προτερων...

.png

Διαφημίσεις

Λόγω του ότι θα είναι 3 μέρες νομίζω ότι είναι αρκετά γιατί οι διαδρομές που διάλεξες είναι αρκετά μακρινές μεταξύ τους και θα κουραστείτε.Βόλτα στην Αρεοπαγείτου και στο Θησείο επιβάλλεται μετά την Ακρόπολη.Στο allou είναι δίπλα το εμπορικό του Ρέντη για φαγητό καφέ και στο Αττικό πάρκο (δε ξέρω αν πληροφορήθηκες τα εισητήρια είναι λίγο τσιμπημένα) βγαίνοντας ξανά στο δρόμο Πικερμίου έχει πολλές παραλίες για καφέ και παιχνίδι,προτιμώ τη παραλία Ζούμπερι και το La costa. Καλή διασκέδαση.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα αρέσει πολύ στις κόρες σου το Αττικό πάρκο!!!Είναι όντως λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά στα παιδιά είναι μειωμένο και γενικά αξίζει πολύ!

Υπ'όψιν ότι αν πάτε τελικά στο Αττικό πάρκο, να είστε εφοδιασμένοι με καπελάκια, αντιηλιακό, νεράκι και τίποτα να τσιμπήσετε. Είναι τεράστιο και τα πιτσιρίκια σίγουρα θα πεινάσουν. Εχει και καντίνα μέσα με μπισκοτάκια, χυμούς κλπ.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις