Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρούχα για επίσημες εκδηλώσεις

Recommended Posts

Γειά σε όλους,

ελπίζω να έκανα καλά που άνοιξα νέο θέμα και να μην παρέλειψα να δω κάποιο σχετικό που είχε ήδη 100 απαντήσεις.

Ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που είμαι σιγούρη έχουν αντιμετωπίσει αρκετές. Πάνω που ήμουν βέβαιη ότι είχα εξασφαλίσει τα ρούχα που χρειαζόμουν για τους επόμενους μήνες (είμαι στον έκτο αυτή την στιγμή) για την δουλειά και αντέ και καμιά βόλτα, προέκυψαν ξαφνικά μια σειρά από κοινωνικές εκδηλώσεις στους επόμενους δύο μήνες που απαιτούν κάτι πιο επίσημο από μαύρο παντελόνι και πουκάμισο.

Που βρίσκει κανείς τέτοια ρούχα τώρα;

Μέχρι στιγμής οι επιλογές είναι:

• τα παραγγέλνεις online, από ότι είδα υπάρχει τεράστια ποικιλία φορεμάτων εγκυμοσύνης που μπορεί να βρει κανείς σε ότι τιμές θέλεις αλλά το πρόβλημα είναι οτι μπορεί να αργήσουν και βέβαια ότι δεν τα έχεις δοκιμάσει ( όχι ότι έχει μεγάλη σημασία το δεύτερο με τον ρυθμό που αλλάζει το σώμα μου πλέον)
  • πας σε ένα κατάστημα με ρούχα εγκυμοσύνης, δυστυχώς η εμπειρία μου ( και εδώ αν έχει κανείς κάτι διαφορετικό ας το πει) είναι ότι τις περισσότερες φορές τα ρούχα αυτά είναι φτιαγμένα με την υπόθεση ότι η μέλλουσα μαμά έχει πάρει τουλάχιστον 25 κιλά
  • προσπαθείς να βρεις κάτι από κανονικά φορέματα ( οχι εγκυμοσύνης) ελπίζοντας ότι δεν θα φαίνεται άσχημο και ότι θα έχει αρκετό χώρο να χωράει και μετά από 3-4 εβδομάδες
  • ράβεις κάτι, δεν έχω μελετήσει αυτή την επιλογή αρκετά αλλά οι εταιρίες από που προμηθεύομαι πατρόν συνήθως δεν έχουν τίποτα σε επίσημο φόρεμα εγκυμοσύνης.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν έχει καμία να προτείνει κάτι ή να πει πως έλυσε το ίδιο θέμα ας το μοιραστεί.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί, όμως μάλλον έχει ωραία ρούχα για πιο επίσημες εκδηλώσεις

http://www.omor.gr/?i=company.en.home

Ολα μου τα ρούχα ήταν απο εκεί!

Το κατάστημα στο Ν.Ηρακλειο ειναι κοντά στο σπίτι της μαμάς μου και με βόλευε!

Σουπερ όλα τα κομμάτια του!

Μπες στην σελίδα που σου εδωσε η Maggie και ρίξε μια ματιά!

Διαφημίσεις

Δοκίμασα φουστάνια του Formes για επίσημη εκδήλωση...εκτός του ότι είχαν πάνω από 300 ευρώ, φαινόμουν λες και στο φουστάνι είχα μπει εγώ, άλλη μια και το αερόστατο ήταν έτοιμο να απογειωθεί!!!

Εγώ για γάμο παρήγγειλα από εδώ http://www.isabellaoliver.com και ευτυχώς μου κάνουν μια χαρά! Δεν είναι πολύ αμπιγιέ, φοριούνται και άλλες ώρες της ημέρας, αλλά τα σχέδια τους με έκαναν πολύ κομψή οπότε με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα είναι σούπερ!

Τουλάχιστον δεν θα μοιάζω σαν τις θείτσες μου (εμπριμέ πουκαμίσες-αερόστατα!).

Έπίσης τα omor τα είδα στο Λητώ...κλασσικά και άχρωμα παρόλο που από το site είχα ενθουσιαστεί!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Νομίζω ότι μπορείς ανετότα να βολευτείς με ρούχα απο κανονικά καταστήματα ... υπάρχουν υπέροχα φορεματάκια σε μαλακά υφάσματα και σε βραδινά σχέδια ... Εγώ είχα βολευτεί και στην Anna Riska και στην Lussile όμως νομίζω πως αν ψάξεις θα βρεις πάρα πολλά ... προσωπικά είχα αγοράσει ελαχιστα ρούχα εγκυμοσύνης, κάτι παντελόνια και πάλι δεν με είχαν βολέψει, όλα τα υπόλοιπα τα αγόραζα κανονικά απλά σε μεγαλύτερα νούμερα ( και δεν είχα πάρει και λίγα κιλά ... 25 την πρώτη φορά και 30 τη δεύτερη!!!)

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μόνο παντελόνια για κάθε μέρα πήρα εγκυμοσύνης.

Με βόλεψαν ρούχα από κανονικά καταστήματα και μένα. Νομίζω η μόδα είναι με το μέρος μας και βγαίνουν και πιο οικονομικά σε σχέση με τα επίσημα εγκυμοσύνης.

Αν δε σου αρέσει η ιδέα μπορείς να ράψεις κάτι με την προοπτική να το μεταποιήσεις για να το φορέσεις και μετά την εγκυμοσύνη,

Τελικά πέρασα μια βόλτα χθες από το Omor όπου βρήκα, πέρα από μια υπομονετική και εξυπηρετική πωλήτρια και αρκετά σχέδια που να θυμίζουν φορέματα και όχι αερόστατα, αντίσκηνα κτλ.

Οι τιμές ήταν αρκετά λογικές, τα φορέματα που κοίταξα ήταν γύρω τα 100 ευρώ το καθένα και επίσης κάνουν μεταποιήσεις ( κόντυμα, κτλ) στα ρούχα τους όπως και δέχονται ειδικές παραγγελίες για ρούχα. Τελικά πήρα δύο.

Ευχαριστώ με σώσατε :)

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις