Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημοτικος παιδικος σταθμος Ραφηνας

Recommended Posts

ξερει καποια κοπελα, λεπτομερειες, για το Δημοτικο παιδικο σταθμο της Ραφηνας?

Εχω ακουσει οτι απο Σεπτεμβριο θα ανοιξει ενας ακομα σταθμος, κι ετσι δε θα υπαρχει επαρκεια θεσεων, και οχι με κληρωση οπως γινεται μεχρι τωρα...

Διαφημίσεις

Efoulaki καλημέρα, έχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια για τον Δημοτικό Σταθμό της Ραφήνας, μιας και εμείς είμαστε κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αλλά λόγω ωραρίων δεν μας εξυπηρετεί ο δημοτικός. Όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο μύνημα εγώ πηγαίνω τον μικρούλη μου στο Πορτοκαλί-Γαλάζιο Συννεφάκι και είμαι ευχαριστημένη.

xZBdp3.png

ευχαριστω πολυ elenasteraki! Ειμαστε γειτονισσες λοιπον ε?

Το "Πορτοκαλι-Γαλαζιο συννεφακι" τον ξερω, εχω παει και τον εχω δει, και θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος στην περιοχη....αλλα δυστυχως και ο ακριβοτερος. Για εμενα που εχω και 2 παιδια, η τιμη ειναι απλα απαγορευτικη!

Εσυμ εχεις ακουσει τιποτα για το νεο σταθμο που θα ανοιξει?

Καλημέρα.

Elenasteraki, επειδή ψάχνω και εγώ για σταθμό στην ευρύτερη περιοχή, μήπως θα μπορούσες να μου πεις πού είναι το "πορτοκαλί-γαλάζιο συννεφάκι"? Το βάζω στο google, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Αν έχεις την καλωσύνη, θα μπορούσες να μου πεις και δύο λόγια, για παροχές και τιμές?

Ευχαριστώ πολύ

EFOULAKI όχι δεν έχω ακούσει τίποτα πρώτη φορά το ακούω από εσένα. Πάντως τα καλά λόγια για τον δημοτικό σταθμό τα έχω ακούσει και από βρεφονηπιαγωγό, για αυτό μην ανησυχείς εαν σας πάρουν εκεί θα είστε μια χαρά!!!

Papadana η διευθυνση είναι Δημοκρατίας 39 και το σαϊτ http://www.portokaligalazio.gr. Η τιμή για φέτος είναι περίπου στα 500 Ευρώ το μήνα εαν χρησιμοποιείς και τη φύλαξη συν ένα ποσό (που δεν το θυμάμαι τώρα) για το σχολικό. Ότι άλλο χρειαστείς πες μου.

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
αληθεια κοριτσια που βρισκεται ο σταθμος στην ραφηνα?

Kathi καλημέρα, ο δημοτικός σταθμός της Ραφήνας βρίσκεται επί της Δημοκρατίας (αριθμό δεν ξέρω). Για να καταλαβείς από τον κεντρικό δρόμο που πηγαίνει προς Ραφήνα (που δεν θυμάμαι πως λέγεται) στρίβεις αριστερά στο βεζινάδικο ΕΚΟ, αυτή είναι η Δημοκρατίας. Στα 100 μέτρα ίσως και λιγότερο στο δεξί σου χέρι είναι ο σταθμός.

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Τελικα δε θα μας παρουν. Θα γινει κληρωση για τα παιδια των Δημοτων της Ραφηνας.

Αναμενουμε....μηπως και ανοιξει ο καινουριος απο Σεπτεμβριο-Οκτωβριο...

• 10 months later...

Καλημέρα σας!!!

Επειδή και εγώ είμαι κάτοικος περιοχής- όχι Ραφήνας - μήπως μάθατε αν άνοιξε ο καινούργιος, στον οποίο αναφέρεστε; Ψάχνω και εγω για βραφονηπιακό σταθμο....

βεβαια! Ανοιξε το Νοεμβρη που μας περασε. Τα παιδακια μου πανε εκει και ειμαι πολυυυυ ευχαριστημενη! Πεντακαθαρα ολα, ολοκαινουρια, οι δασκαλες παρα πολυ καλες, αλλα και η διευθυντρια, πολυ καλη.

προσοχη ομως...ΔΕΝ λειτουργησε ποτε ως βρεφονηπιακος....αλλα μονο νηπιακος σταθμος.

Δεχονται δηλαδη παιδακια απο 2.5 ετων και πανω.

Που μενεις?

Για να γινει εγγαρφη πρεπει να εισαι κατοικος Ραφηνας, ή να μπορεις να δηλωσεις διευθυνση Ραφηνας, με λογαριασμους ΔΕΚΟ.