Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χώρος στη Δάφνη ή τριγύρω...

Recommended Posts

Λέμε να κάνουμε την βάπτιση απο Σεπτέμβρη και ψάχνουμε είτε για κάποια καλή και οικονομική ταβέρνα/εστιατόριο (όχι με ζωντανή μουσική) στη Δάφνη ή στις γύρω περιοχές. Ξέρετε κάποια?:roll:

Εναλλακτικά ψάχνουμε όμορφη εκκλησία με πράσινο αν είναι δυνατόν που να επιτρέπει το catering στον εξωτερικό της χώρο (πάλι στις ίδιες περιοχές). Μήπως γνωρίζετε? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Yπάρχει μια ωραία εκκλησίτσα σε ένα λοφάκι σύνορα Δάφνης με Α.Νέα Σμύρνη στην Ακροπολεως πάνω από την πλατεία φάρου .. είχα πάει σε γάμο και μου άρεσε η τοποθεσία...

Yπάρχει μια ωραία εκκλησίτσα σε ένα λοφάκι σύνορα Δάφνης με Α.Νέα Σμύρνη στην Ακροπολεως πάνω από την πλατεία φάρου .. είχα πάει σε γάμο και μου άρεσε η τοποθεσία...

Πολύ ωραίο εκκλησάκι πήγαμε και το είδαμε σήμερα! Και πολύ κοντά στο σπίτι μας! Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία pam...;)

Το θέμα είναι τώρα όμως να βρούμε ένα μαγαζί απλό στυλ ταβέρνας για 50-60 άτομα εκεί κοντά γιατί δεν θα ήθελα οι καλεσμένοι μας να πρέπει να ψάχνουν να βρουν parking δυο φορές...

Ξέρετε κανένα?? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

jen γεια σου, μπορεις να δεις επισης αυτη την εκκλησια, ειναι εκει που παντρευτηκα, λεγεται ζωοδοχος πηγη, ειναι πανω στο λοφο και ειναι πανω απο τον Τζιβελεκα αν γνωριζεις. Εχει πολυ πρασινο, απλα δε νομιζω να αφηνουν catering. Eιναι ωραια εκκλησια, μεγαλη, με τεραστιο προαυλιο χωρο.

http://www.anthopoleia.com/client_files/1308_1378logo/IMG_1097.jpg

Διαφημίσεις

blue αυτή ειναι η ίδια εκκλησία που λέμε με την pam. ευχαριστώ πάντως!

pam οκ και αν ειναι λιγο μακρυτερα η ταβέρνα δεν πειράζει αρκεί να είναι οικονομική, απλή και καλή...

γιατί δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τις απαντήσεις σας ενώ το thread φαινεται οτι τι παρακολουθώ??

gwggp2.png ISWTp2.png

Είχα πάει σε βάφτιση σε μια μοντέρνα ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη, Σημεία και Κρέατα την λένε. Πολύ όμορφη διακόσμηση και πολύ καλό φαγητό - έχει και κήπο (καλό για να παίζουν τα μικρά). Από τιμές δεν ξέρω όμως.

Peony δεν την ξέρω, πάντως η ονομασία της ειναι χιουμοριστική:lol:

μπορώ να πάω με τα παιδιά ή είναι κυριλάτη? Αν και είχαμε πάει στο Ελλάδος Εικονες και δεν πίστευα στα μάτια μου πόσο ησηχα έκατσαν..

Λοιπον Jen εγώ θα σου πρότεινα την "Αυλή" στη Γοργοποτάμου, το έχουμε ξανασυζήτησει στο forum, εκεί έκανα και γω την βάφτιση του Βασίλη και η Micnat νομίζω τελικά εκεί αποφασισε.. Εχει καλό φαγητό, καλές τιμές και αυλή...και αρκετό χώρο για παρκάρισμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28857&highlight=%C1%D5%CB%C7

Εδω ειμαστε να βοηθήσουμε...

Peony δεν την ξέρω, πάντως η ονομασία της ειναι χιουμοριστική:lol:

μπορώ να πάω με τα παιδιά ή είναι κυριλάτη? Αν και είχαμε πάει στο Ελλάδος Εικονες και δεν πίστευα στα μάτια μου πόσο ησηχα έκατσαν..

Λοιπον Jen εγώ θα σου πρότεινα την "Αυλή" στη Γοργοποτάμου, το έχουμε ξανασυζήτησει στο forum, εκεί έκανα και γω την βάφτιση του Βασίλη και η Micnat νομίζω τελικά εκεί αποφασισε.. Εχει καλό φαγητό, καλές τιμές και αυλή...και αρκετό χώρο για παρκάρισμα...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28857&highlight=%C1%D5%CB%C7

Εδω ειμαστε να βοηθήσουμε...

Tην Αυλή την εχω βρει που την λετε σε αλλα τοπικς και την εχω υποψην μου να παω να δω τι παιζει αλλα ειδα οτι δεν εχει καμια εκκλησία εκει κοντα...στην τελική ας ξεβολευτουνε όλοι να παρκαρουν 2 φορες αν ειναι να γλιτώσω πολλα χρήματα

peony που θα βρω την διευθυνση αυτης της ταβέρνας που λες?

gwggp2.png ISWTp2.png

Τι να σου πω, θα την έλεγα "προσεγμένη" αλλά όχι "κυριλάτη" με την έννοια του στημένου.

Να μερικές φώτο:

http://www.kratisi.com/el/food/simiakreata/company.aspx

H αυλή στο λινκ δεν φαίνεται, αλλά είναι πολύ όμορφή και έχει και χώρο για τρεχαλητό, νομίζω. Και το κυριότερο είναι ότι έχει ωραίο φαγητό, τουλάχιστον έτσι πιστεύω (γιατί περί ορέξεως, ως γνωστόν, κολοκυθόπιτα).

Εdit: νομίζω ότι βρίσκεται στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, για δες το λινκ καλύτερα.

Διαφημίσεις

Τι να σου πω, θα την έλεγα "προσεγμένη" αλλά όχι "κυριλάτη" με την έννοια του στημένου.

Να μερικές φώτο:

http://www.kratisi.com/el/food/simiakreata/company.aspx

H αυλή στο λινκ δεν φαίνεται, αλλά είναι πολύ όμορφή και έχει και χώρο για τρεχαλητό, νομίζω. Και το κυριότερο είναι ότι έχει ωραίο φαγητό, τουλάχιστον έτσι πιστεύω (γιατί περί ορέξεως, ως γνωστόν, κολοκυθόπιτα).

Ευχαριστώ! Φαινεται πολυ όμορφη! Θα την τσεκάρω! ;)

gwggp2.png ISWTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...