Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βασιλοπουλος,γυναικ.τον ξερει καμια???

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.σας παρακολουθω πολυ καιρο και ειστε απιθανη παρεα ειδικα τον τελευταιο μου 1,5 μηνα που βρισκομαι συνεχεια σπιτι,ξαπλα.(λογω αποκολησης πλακουντα).διανυω την 11η εβδομαδα της πρωτης μου εγκυμοσυνης και εχω τρομερες φοβιες και ανασφαλειες.στις 23/4 θα κανω αυχενικη διαφανεια στον γυναικολογο μου(βασιλοπουλος κωστας στην πατρα),τον ξερει καποια απο εσας και αν ναι τη αποψη εχετε?καθε πληροφορια για μενα ειναι πολυτιμη.

Διαφημίσεις

Ννννααιιι....ξέρω κάποια πράγματα....δεν θα στον σύστηνα...καλύτερα να πας σε κάποιον άλλο...λοιπόν άκου:

αν θες στο νοσοκομείο του Ριου που θα γεννησω και εγώ είναι παραπολύ καλος ο Παπαδόπουλος (αυτόν έχω εγώ-και πολύ έμπειρος) ,ο Βερβύτας και ο Αντωνάκης.

Εκτός νοσοκομείου μπορείς να πας στην Κατσάνου Στέλλα (Κανακάρη 73-75)καλη είναι όπως καλή είναι και η Μαχά Αναστασια (κολοκοτρώνη 34) και Βέρρας Ηλίας(Αγ.Νικολάου 53).Καλοί είναι αυτοί.

Να μην πας στην Μαυρομάτη...ακουσε με...όσο κόσμο και αν ακούσεις ότι έχει και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο...να μην πας. Όπως επίσης και στον Κολάρο...μην πας.

Αν θες την γνώμη μου,να μας στο νοσοκομείο σε έναν από αυτους που σου είπα. Στο νοσοκομείο δεν υπάρχει κάνενα συμφέρον του γιατρού,κοιτάν την δουλειά τους,δεν κοιτανε να πλουτίσουν το ιατρειο τους,δεν σε πλακώνουν με επιπλέον φάρμακα-κοιώς η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ φυσιοογικη κατάσταση και έτσι την αντιμετωπίζουν,και δεν σε πλακώνουν για ψύλου πήδημα σε καισαρική τομή....

Ελπίζω να βοήθησα..;):P:D

Αααα και αυχενική στο νοσομοκείο ιδανικότερος και πολύ έμπειρος ειναι ο Παπαδόπουλος που κάνει και εκτός είναι η Νικολοπούλου ΝΤαιζη...κορυφή ειναι και οι δύο τους.

σ'ευχαριστω παρα πολυ.αρχικα στον αντωνακη σκοπευα να παω αλλα μολις ειδα το αιμα ετρεξα γρηγορα στο βασιλοπουλο γιατι το ξερω πολλα χρονια,οχι οτι εχω καποιο παραπονο απ'αυτον απλα τωρα ειναι διαφορετικα δεν παω για μια απλη εξεταση και ψαχνομαι γενικα.σ'ευχαριστω πολυ παντως και σου ευχομαι οτι καλυτερο.

Bάλε ένα ticker να φαίνεται πόσων εβδομάδων είσαι!

Καλή πορεία και εσυ να έχεις.;)

Και μην ανυσηχείς για τίποτε,να πας στον Αντωνάκη και ακόμα καλύτερα (αν έχει κενό και μπορεί να σε δεχτεί) στον Παπαδόπουλο.Εξάλλου αν πας τελικά στο νοσοκομείο,αυτός θα σου κάνει την αυχενικη και την Β-επιπέδου.Αυτός τις κάνει σε ολες τις γυναίκες που πανε σε κάποιο γιατρο στο νοσοκομείο.Οπότε καταλαβαίνεις εμπειρία.

Εδω γύρω θα είμαι και θα τα λέμε!ότι χρειαστείς,στειλε προσωπικό μήνυμα;);)