Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στρατιωτικοι παιδικοι σταθμοι

Recommended Posts

Το ερωτημα απευθηνεται σε γυναικες στρατιωτικους ή γυναικες στρατιωτικων:

Αληθευει οτι για να δινει δεκτο ενα παιδακι εκει πρεπει να εργαζονται και οι 2 γονεις?Δηλαδη εγω που θα μετακομισω τον Σεπτεμβριο και αφου αναγκαστηκα δεν θα εχω δουλεια εκει (χωρια που θα εχω τον μικρο) δεν θα μπορει να παει η κορη μου στον στρατιωτικο σταθμο?

Θα εκτιμουσα τις γνωμες και τις εμπειριες σας...

Διαφημίσεις

ναι αληθευει τουλαχιστον στη μυτιληνη που ειμαι εγω.επισης πρεπει το παιδι να εχει κοψει την πανα αλλιως δεν το δεχονται.αυτες ειναι οι δικες μου πληροφοριες απο δω που ξερω γνωστες μου που πανε τα παιδια τους.

καλημερα.εγω δεν εχω ρωτησει ακομα αλλα μυτιληνη και γω!αν ειναι ετσι τοτε ευτυχως που βρηκα δουλεια!ετσι δεν θα εχω κανενα προβλημα!

οταν ημουν στις φερρες ο αντρας μου ,μου ειχε φερει την διαταγη!δεν θυμαμαι να εγραφε πουθενα οτι πρεπει να δουλευει και η γυναικα.και θυμαμαι καλα οτι ειχε συγκεκριμενα ποσοστα οτι π.χ. αξιωματικους 20% ,υπαξιωματικους 30% των θεσεων.τα νουμερα ειναι ενδεικτικα ,δεν τα θυμαμαι! θυμαμαι καλα οτι δεν στο αποκλειαν καθολου.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πεις τον αντρα σου να παρει απο την μοναδα του την διαταγη,ειναι η ιδια για παντου απο οτι ξερω.http://www.army.gr/portal/nipiakoi/nipiakoi_main.php μπορεις να μπεις κι εδω και να τους παρεις ενα τηλεφωνο,δεν εχεις να χασεις κατι!οταν μαθεις παντως νεα ,ενημερωσε μας

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.

wCEPp3.png

off: Κοριτσια, που μπορω να βρω μια λιστα τον παιδιατρων στην Θεσσαλονικη που συνεργαζονται με το στρατο?

*ΣοφιαΤ - σορρυ για το off

as1cA6A-O4x1210MzAwNjM2bHw1MDUwMDRkfEtvbnN0YW50aW5vcyBlaW5haQ.gif

Ι've breastfed my boy 2yrs1day

off: Κοριτσια, που μπορω να βρω μια λιστα τον παιδιατρων στην Θεσσαλονικη που συνεργαζονται με το στρατο?

*ΣοφιαΤ - σορρυ για το off

νομίζω αυτή είναι μια χρήσιμη λίστα

http://www.haf.gr/el/career/merimna/doctors.asp?specialty=38

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

κοριτσια η σελιδα με τα τηλ των σταθμων που ανοιξατε ηταν πολυ χρησιμη.ειχε και φωτο απο τον δικο μας εδω!πηρα και τηλ και μιλησα.να ειστε καλα!

Διαφημίσεις

τελικα πηγα χτες και εκανα αυτοψια!ολα πολυ ωραια.μοσχομυριαν οι αιθουσες.η υπευθυνη ειναι γνωστη μας.η κοπελα που φροντιζει για τα καλης ποιοτητας φαγητα επισης γνωστη μας.ξαφνικα επεσε το ματι μου στην τηπεοραση.ρωτησα αν τη βαζουν συχνα και μου ειπανε οταν σερβιρουν τα φαγητα τη βαζουν για να μπορεσουν να σερβιρουν πιο ανετα.επισης εχει ξεχωριστη αιθουσα για τραπεζαρια και παιδικα κρεβατακι για υπνο.ειχε και μια κουνια!η κοπελα μου ειπε οτι θα αδειασουν τωρα.τα μισα θα πανε νηπιο και τα υπολοιπα φευγουν με μεταθεση.οι αιτησεις θα γινουνε απο 01/06εως31/08 νομιζω!

• 2 weeks later...

για να πας το παιδί σου σε δημόσιο παιδικό σταθμό, πρέπει να τους πας βεβαίωση ότι δεν το δέχτηκαν στον στρατιωτικό

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

• 1 year later...

καλημερα!εχω συγκεντρωσει ολα τα χαρτια εκτος απο μια υπευθυνη δηλωση...

οτι συμφωνω με τους ορους λειτουργειας του σταθμου..επειδη θα ηθελα να διαβασω τους ορους υπαρχει περιπτωση καμια κοπελα να τους εχει και να μου τους στειλει?

• 1 month later...

Ζήτησε το από το σταθμό που θα κάνεις αιτηση ειναι υποχρεωμένοι να στον δώσουν. Πως θα υπογραψεις μια υπευθυνη δηλωση και να λες ότι συμφωνείς χωρις να σου λενε τι. Παντως δεν λεει κατι το σπουδαίο. Σιγουρα αναφερει το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης. Δεν θυμάμαι κάτι αλλο....

g07Lp2.png

Διαφημίσεις

που μπορουμε να μαθουμε αν στην καινουρια μοναδα που μετατεθηκε ο αντρας μου-ελικοπτερα Μαραθωνα- υπαρχουν παιδικοι σταθμοι???

• 5 weeks later...