Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ - ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

annastef

Recommended Posts

Λοιπον πως σας φαινεται το εξης προσκλητηριο (εχει βέβαια τον ογκο του): ενα κουτακι (ουτε πολυ μικρο ουτε τεραστιο ετσι και αλλιως θα τα δωσω χερι με χερι δεν θα τα στειλω) στο οποιο μεσα θα εχω βάλει ωραια χρωματιστα χαρτια ή κάτι τέτοιο και καραμελιτσες και ένα μπαλονακι (το πιο μικρο που υπαρχει σε μεγεθος ) με ηλιο το οποιο θα ειναι δεμενο με μια κορδελιτσα την οποια θα εχω κολλησει στον πάτο του κουτιού φυσικα μεσα στο κουτι θα υπαρχει και η προσκληση. Το κουτι απο έξω θα ειναι δεμενο με κροδελα σαν δωρο και μολις το ανοιγουν θα πεταγεται το μπαλονι !!!! (δεν θα φευγει γιατι ειπαμε θα ειναι κολλημενο στον πατο)..λοιπον πως σας φαινεται σαν ιδεα καλό ή "πατάτα". Την βοηθεια σας την θέλω για τα εξης που θα βρω μικρα μπαλονακια (και αν ειναι δυνατον σε σχηματα πχ. καρδιες - λουλουδια) και που θα βρω ήλιον??? Σας ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια την γνωμη σας!!!

Διαφημίσεις

ακουγεται πολυ προτοτυπο και μ αρεσει... αν παντως το εφτιαχνα θα αφηνα το μπαλονακι να φυγει ... εφε... :wink:

Δυστυχως δεν εχω πληροφοριες για το που θα τα βρεις αλλα θα περιμενω κι εγω απαντησεις γιατι ειναι ενδιαφερον!! με το καλο η βαπτιση σας

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Αχχχχχ τι ωραιο!!!!!!!!!πολύ ωραιο....δεν το εχω ξανακουσει...καθολου πατάτα....απιθανο!!!!!!!!!!!!

θα σου ελεγα να τα πάρεις ετοιμα τα μπαλονια με ηλιο...ρωτα σε μπαλονάδικα...

μην ξεχνας οτι το ηλιο μετά απο κάποιες μερες ξεφουσκώνει

θελω πολύ να το δω!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:!::!::!:

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Δεν εχω ξανακούσει πιο πρωτοτυπη ιδεα για προσκλητήριο!!!!! Μπραβο θα ειναι φανταστικό, και κατι αντιστοιχο μπορεις να κανεις και για μπομπονιέρα (μπαλονάκι με κρεμασμενα κουφετάκια)

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

πολυ χαιρομαι που σας αρεσει σαν ιδεα!!! σωστα πως δεν σκεφτηκα τα μπαλοναδικα θα ρωτησω το συντομοτερο!! όσο για το ηλιο οταν παιρνω μπαλονια στον γιο μου κρατανε παρα πολυ τουλαχιστον2-3 εβδομαδες! αλλα ουτως η αλλως οταν φτιαξω τα προσκλητηρια (αν τα φτιαξω τελικα) θα μοιραστουν το πολυ σε μια εβδομαδα γιατι θα πιανουν και χώρο στο σπίτι!! πάντως αν τα κανω τελικα θα φροντισω να ανεβασω φωτο!!! ωστοσο περιμενω και αλλες γνώμες!!!

Διαφημίσεις

καλε τι τελεια ιδεα, μπραβο σου, μπαλονια μπορεις να ζητησεις μικρα σε μεγεθος οποτε να τα χωρεσεις εκει μεσα και μπορεις να γραψεις και το ονομα του παιδιου πανω σε αυτα..

μπραβο σου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Φανταστική ιδέα!!! Δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες για τα μπαλονάκια, γράφω μόνο για να σου πω να το κάνεις "με τα χίλια". Είναι απίθανο!! :D Μπράβο!!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Πάρα πολύ ωραία ιδέα!Να το κάνεις οπωσδήποτε!Επειδή και εμείς σκεφτόμασταν κάτι με μπαλόνια αρχικά το είχα ψάξει λίγο για ήλιον.Εκτός από τα μπαλονάδικα υπάρχουν και μαγαζιά-εταιρίες που στο νοικιάζουν (φιάλη) ψαξε το στο google σαν βιομηχανικά αέρια και θα σου βγάλει.Είχα βρει ένα στο γέρακα εσύ που μένεις αν είναι να το ξαναβρώ και να σου πω

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ!!! θα ρωτήσω πρώτα σε "μπαλονάδικο" γιατι με βολευει καλυτερα να τα πάρω έτοιμα και αν δεν με εξυπηρετήσουν θα μιλήσω και με αυτούς από το link που μου έστειλες!!

elisa και εγώ αυτούς εννοούσα και από ότι θυμάμαι στην φέρνουν και στο σπίτι τη φιάλη γύρω στα 100 ευρώ για 300 μπαλονάκια που θέλαμε εμείς

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

δυστυχως τελικα δεν μπορει να γίνει....θα μείνουμε μόνο στην ιδέα!! ρώτησα σε μπαλονάδικο και μου είπαν οτι αν γεμίσεις ένα μίκρο μπαλόνι με ήλιο θα κρατήσει το πολύ 1 ώρα!!!!!! άρα τζίφος και πάμε για άλλα!!!

δυστυχως τελικα δεν μπορει να γίνει....θα μείνουμε μόνο στην ιδέα!! ρώτησα σε μπαλονάδικο και μου είπαν οτι αν γεμίσεις ένα μίκρο μπαλόνι με ήλιο θα κρατήσει το πολύ 1 ώρα!!!!!! άρα τζίφος και πάμε για άλλα!!!

μην στεναχωριέσαι βρε...κάτι θα βρούμε να γίνει παρόμοιο σαν αυτο που θέλεις...

μια πολυ πρόχειρη ιδέα είναι να ρωτήσεις αν γίνεται να έχεις το κείνενο της βάπτισης τυπωμένο πάνω στο μπαλόνι στα χρώματα που θέλεις ας είναι και το κλασσικό μπαλόνι...να το βάλεις σε αυτα τα sticks τα πλαστικα και να κάνεις ένα ωραίο δέσιμο με τούλια αράχνη χρωματιστές κορδέλες χαρτι αφής απο μέσα για να είναι πιο πλούσιο και να είναι κάτι διαφορετικο....βεβαια μπορεί να σου ακούγεται πατάτα αλλα...δεν μου έρχεται κάτι ακόμη sorry αν είναι άσχετο με αυτό που φαντάστηκες

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

δεν ειναι κακη η ιδέα σου αλλά τελικά επειδή "σπάστικα" πήγα κα έκλεισα προσκλητήρια από μαγαζί αλλά έχουν και αυτά την πλάκα τους!!! είναι κάτι μεγάλα μπιμπερό ροζ , μέσα θα έχει μπόλικο χαρτί αφής φούξια πολλά ζαχαρωτα πάνω πάνω για να φαίνονται και το προσκλητηρίο θα διαβάζεται έξω απο το μπιμπερό (δηλ. θα είναι απο μέσα και "ανοιχτό" αν με καταλαβαίνεις έτσι όπως το περιγράφω) και φυσικά γύρω από το μπιμπερό θα είναι δεμένες ροζ-φούξια κορδελίτσες....είναι πολύ χαριτωμένο δεν μπορω να πω!!!

δεν ειναι κακη η ιδέα σου αλλά τελικά επειδή "σπάστικα" πήγα κα έκλεισα προσκλητήρια από μαγαζί αλλά έχουν και αυτά την πλάκα τους!!! είναι κάτι μεγάλα μπιμπερό ροζ , μέσα θα έχει μπόλικο χαρτί αφής φούξια πολλά ζαχαρωτα πάνω πάνω για να φαίνονται και το προσκλητηρίο θα διαβάζεται έξω απο το μπιμπερό (δηλ. θα είναι απο μέσα και "ανοιχτό" αν με καταλαβαίνεις έτσι όπως το περιγράφω) και φυσικά γύρω από το μπιμπερό θα είναι δεμένες ροζ-φούξια κορδελίτσες....είναι πολύ χαριτωμένο δεν μπορω να πω!!!

:) μπράβο πολύ ωραίο είναι(φυσικά και μπορώ να το φανταστω βρε... αρχιτεκτονας είμαι...ψωνάρα κοινος....χαχα) και θα ήταν ωραίο να έχεις και κάτι ανάλογο για μπομπονιερα...

πάντος δεν ξέρω αν έχεις νέο κόσμο καλεσμένους....μου αρεσει που διατηρείς αυτο το μπεμπε στυλ....και θα αρέσει σίγουρα..

1129643tvsq1yiqpw.gif