Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1 χρόνο μετά και δεν ξέρω αν πεινάει;;;;

Recommended Posts

Βοήθεια κορίτσια!

Αν και θηλάζω σχεδόν ένα χρόνο, ακόμα δεν είμαι σίγουρη αν χορταίνει ο μικρός! Λίγο ότι είμαι χαζούλα :oops: λίγο ότι τις πρώτες μέρες κόντεψε να πάθει αφυδάτωση και μου έχει μείνει ένα ψυχολογικό πάντα έχω αυτό το άγχος.

Πριν 2 μέρες ο μικρούλης μου αρρώστησε για πρώτη φορά. Ταυτόχρονα βγάζει και 3 δοντάκια. Όταν ήταν άρρωστος έτρωγε κανονικά και το φαγητό του και από εμένα γαλατάκι όποτε ήθελε. Χτες και σήμερα όμως δεν θέλει να φάει τίποτα από στέρεα, παρά μόνο λίγο φρούτο και θηλάζει συχνά. Είναι όμως συνέχεια μέσα στην γκρίνια! Κλαίει στα καλά καθούμενα και ζητάει εμένα, αγκαλίτσα και βυζάκι. Μόνο τότε ηρεμεί. Ή αν τον βγάλω στο μπαλκόνι!!!!!

Αν και πιστεύω ότι φταίνε τα δόντια που βγάζει και τα κατάλοιπα της ίωσης, μου περνάει συνέχεια από το μυαλό η σκέψη ότι ίσως πεινάει! Μπορεί να μην θέλει στέρεα γιατί πονάει ο λαιμός του και προτιμά το γαλατάκι μου, αλλά έχω αρκετό; Μήπως κλαίει συνέχεια από πείνα;;;;

Πως θα καταλάβω ότι όλα είναι καλά;

ax706ksnxl94trz6.png

detcekkuftzl3tta.png

Διαφημίσεις

οχι ειναι τα δοντακια........το κανουν τα μωρα οταν βγαζουν δοντια......

Να εχεις εμπιστοσυνη στο μωρο...ξερει τι θελει......αν πειναει θα στο δειξει....αν βλεπεις οτι γεμιζει πανες ολα καλα!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Mην αγχώνεσαι! Όταν είναι άρρωστα ή βγάζουν δόντια τα μωρά που θηλάζουν συχνά κόβουν όλες τις άλλες τροφές και κρατάνε μόνο το θηλασμό για μερικές μέρες.

HXuSp2.pngaS46p2.png