Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάφτιση στη Ν.Ιωνία - Μετά πού;

Recommended Posts

Γεια σε όλες (και όλους)!

Βαφτίζουμε τη μικρή μας μπουμπού στις 28 Ιουνίου στη Νέα Ιωνία (Αττικής). Και ψάχνω να βρω 1 μαγαζί για τραπέζι, σχετικά κοντά και φθηνά.

Έχετε καμία πρόταση; Μιλάμε για Ν.Ιωνία, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Ν.Ηράκλειο, Ν.Ερυθραία, Γαλάτσι, Α.Πατήσια.

Θέλω. αν γίνεται, να έχει κάτι σαν κήπο, αλλά κάθε πρόταση δεκτή - ψάχνω σε όλα τα sites και έχω πελαγώσει.

Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρομαι για κτήμα, ή καμιά υπερπολυτελέστατη αίθουσα. Κάτι απλό και φθηνό.

Σας ευχαριστώ και περιμένω νέα σας!

Διαφημίσεις

Στην πλατεια του Αγιου Γεωργιου στο Παλαιο Ηρακλειο εχει 2 εστιατορια να τα πω...μεζεδοπωλεια να τα πω....παντως απο το ενα εχω εντυπωσεις και ειναι πολυ καλες..αξιοπρεπεστατο, απεναντι απο την πλατεια ωστε τα μικρα να μπορουν να ξεσαλωσουν.

Επισης στην Λεωφορο Κυμης εχει μια μεγαλη ταβερνα που διατιθεται για τετοια, αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια

Οτι θες, ρωτα με

Αγια Περασκευη πάτε? Γιατι εχω υποψιν μου το Ελληνικο, ή τον "Γαιδαρο"

.png

Εχω πάει σε βάφτιση στο άλσος της Ν. Φιλαδέλφειας, νομίζω λέγεται ουζαδικο το μαγαζί, δίπλα στο θερινό σινεμά "Αλσος" και ήταν ωραία. Από τιμές δεν ξέρω...

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Lena+Sourloulou, σκοπεύουμε να πάμε μια τσάρκα προς Φιλαδέλφεια, θα ήταν ωραία για την εποχή, αν βρίσκαμε κάτι.

Carmela, ξέρεις πώς λέγεται η ταβέρνα στην Κύμης; Στο Ελληνικόν έχω πάει για γάμο - ωραία ήταν, αλλά δεν ξέρω για τιμές. Τον "Γάιδαρο" δεν τον ξέρω.

και πάλι σας ευχαριστώ :P

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Carmela, ξέρεις πώς λέγεται η ταβέρνα στην Κύμης;

:P

δεν θυμαμαι καθολου...δυστυχως.

ειναι κοντα στο ΑΒ της κυμης

.png

Διαφημίσεις

Στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ κανουν βάφτιση εξω με θεα την λίμην με τις παπιες και τον μύλο!

Εκανα το γάμο μου εκεί!

Στην Λ.Κύμης είναι το "Στεκι" αλλά μπορεί και να εχει αλλάξει ονομασία!

Δεν εχει εξω νομίζω!

Στο Π.Ηράκλειο στο μεζεδοπωλείο την βαφτιση την κάνουν μέσα!

Εχω πετύχει 2-3 φορές και ειχαν και ζωντανή μουσική! Ειναι λιγο τσιμπημένος στις τιμές!

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες (και όλους)!

Βαφτίζουμε τη μικρή μας μπουμπού στις 28 Ιουνίου στη Νέα Ιωνία (Αττικής). Και ψάχνω να βρω 1 μαγαζί για τραπέζι, σχετικά κοντά και φθηνά.

Έχετε καμία πρόταση; Μιλάμε για Ν.Ιωνία, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Ν.Ηράκλειο, Ν.Ερυθραία, Γαλάτσι, Α.Πατήσια.

Θέλω. αν γίνεται, να έχει κάτι σαν κήπο, αλλά κάθε πρόταση δεκτή - ψάχνω σε όλα τα sites και έχω πελαγώσει.

Εννοείται ότι δεν ενδιαφέρομαι για κτήμα, ή καμιά υπερπολυτελέστατη αίθουσα. Κάτι απλό και φθηνό.

Καλημέρα δεν ξέρω τα εστιατορια που λενε τα κοριτσια αλλα εγω θα σου προτεινω κατι άλλο....

εγω είχα κάνει το τραπεζι του γαμου μου σε μια ταβερνα ο Xρηστος μετα το μετρο στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ η οποια μονο ταβερνα δεν είναι....κανει δεξιωσεις για γαμους και αλλα εχει parking έχει εξωτερικο χώρο για το καλοκαιρι και κουνιες για τα παιδια...

ειναι φθηνο και τα σαβ/κα ειναι μια κλασσικη ταβερνα...έχει μεγάλη ποικιλία και στο γαμο μας το μενου ηταν σαλατες 3-4 δικες του τυρια και οχι φετα και τελος πιτες και απο κυριως πιατα ειχε 5 επιλογες.... για βάφτιση ισως ειναι ακομη πιο φθηνα ....πηγαινε να το δεις δεν χάνεις κατι

1129643tvsq1yiqpw.gif

Αν θέλεις κλειστη αίθουσα έχει το Piar's στην Δεκελείας σχεδόν απέναντι από την είσοδο του Κένταυρου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Είχα πάει το 2006 σε βάφτιση εκεί και ήταν όμορφη αίθουσα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

• 4 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...