Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν ξερω τι να σκεφτω

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.Ειμαι καινουρια στην παρεα σας και μπηκα και εγω μελος για να μοιραζομαστε τις αγωνιες μας.Ας αρχισω λοιπον και εγω να σας πω για αυτο που με απασχολει.Ειμαι εγγυος στην 14 εβδομαδα και πριν 3 μερες ημουνα αρρωστη με εντονο φτερνισμα,απο τοτε αρχισε να με ποναει οι κοιλια μου χαμηλα κατω.να σημειωσω οτι μεχρι τωρα πανατα ειχα ενοχλησεις στην κοιλια μου σαν βελονιες αλλα ηταν επειδη μεγαλωνει η μητρα μου.αυτος ο πονος ομως που νιωθω τωρα ειναι παρομοιος αλλα,νιωθω και σαν πιασιμο.επισης ποναει και η μεση μου και εχω σουβλιες απο κατω,(καταλαβενετε που...... :oops: )τηλεφωνησα στον γιατρο μου αλλα ελλειπε και μιλησα με μια κοπελα και μου ειπε οτι ισως εινα και συσπασεις,φοβηθηκα πολυ,δεν ξερω τι να σκεφτω.να πω οτι ο πονος δεν εινα εντονος.

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας.Ειμαι καινουρια στην παρεα σας και μπηκα και εγω μελος για να μοιραζομαστε τις αγωνιες μας.Ας αρχισω λοιπον και εγω να σας πω για αυτο που με απασχολει.Ειμαι εγγυος στην 14 εβδομαδα και πριν 3 μερες ημουνα αρρωστη με εντονο φτερνισμα,απο τοτε αρχισε να με ποναει οι κοιλια μου χαμηλα κατω.να σημειωσω οτι μεχρι τωρα πανατα ειχα ενοχλησεις στην κοιλια μου σαν βελονιες αλλα ηταν επειδη μεγαλωνει η μητρα μου.αυτος ο πονος ομως που νιωθω τωρα ειναι παρομοιος αλλα,νιωθω και σαν πιασιμο.επισης ποναει και η μεση μου και εχω σουβλιες απο κατω,(καταλαβενετε που...... :oops: )τηλεφωνησα στον γιατρο μου αλλα ελλειπε και μιλησα με μια κοπελα και μου ειπε οτι ισως εινα και συσπασεις,φοβηθηκα πολυ,δεν ξερω τι να σκεφτω.να πω οτι ο πονος δεν εινα εντονος.

Καλως όρισες!!!!Να σου πω κι εγω απο 4,5 μηνων είχα συσπάσεις. Είχα έντονο πόνο αριστερα και πηγα στο νοσοκομείο. Με έναν απλό υπέρυχο κατάλαβε μικρες συσπασουλες και μου δωσε πρεπαρ. Αν ο γιατρος σου λείπει ή θα λείπει για καιρό πήγαινε στο νοσοκομείο να σε κοιτάξουν. Μη βασίζεσαι στο τηλ. πήγαινε να σε δουν. Πάντως αν είναι συσπάσεις που μπορεί και να ναι μην αγχώνεσαι. Τα πρεπαρ είναι σωτήρια και απλά χρειάζεται ξεκούραση και κρεβατάκι κι όλα θα πάνε τέλια. Σου εύχομαι να μην είναι τίποτα ανησυχητικό!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Νομίζω ότι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει σίγουρη απάντηση είναι ο γιατρός σου αφού σε εξετάσει. Θα σε συμβούλευα να ξανατηλεφωνήσεις εκθέτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και είμαι σίγουρη ότι θα σου ζητήσει να σε δει. Μπορεί να μην είναι τίποτα σοβαρό γιατι γενικά στην εγκυμοσύνη έχεις ενοχλήσεις σε κοιλιά και μέση αλλά μην το αφήσεις έως ότου σιγουρευτείς!! Ελπίζω να βοήθησα! :roll:

QZ9ep3.png

μακαρι να πανε ολα καλα..η ληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ανχωμενη.εκλεισα ραντεβου για αυριο.να πωτην αληθεια ο πονος δεν ειναι πολυς παρα μονο κατι σουμβιες που ειναι λιγο πιο εντονες.

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για το κουραγιο που μουη δινετε.πριν μια εβδομαδα πηγα και εκανα αυχενικη διαφανια και ολα ηταν καλα.και ξαφνηκα ..να πω οτι εκανα κατι και κουραστηκα,να καταλαβω αλλα χωρις να κανω τιποτα να με πιασουν αυτα τα πονακια

Matoula, κι εγώ έχω ακριβώς τις ίδιες ενοχλήσεις (σουβλιές, βελονιές) και είμαι συνεχώς αγχωμένη γι' αυτό το λόγο. Η γιατρός μου που με είδε που είπε όμως ότι δεν φαίνονται συσπάσεις στον υπέρηχο και ότι αν είναι πολύ έντονοι να παίρνω buscopan, χωρίς κίνδυνο. Είμαι στην 12η εβδομάδα.

anarita εισαι αδυνατη.μου ειπαν οτι οσες κοπελες ειναι πολυ αδυνατες νιωθουν πιο εντονα τις αλλαγες που γινοντε στην κοιλια.βεβαια δεν ξερω κατα ποσο βασιμο ειναι αυτο αλλα ετσι μου ειπανε.

Πράγματι είμαι αδύνατη αλλά οι πόνοι αυτοί είναι έντονοι. Είχα για 3ημέρες συνέχεια τώρα κάπως ηρέμησα, αλλά ένα βάρος χαμηλά το νιώθω. Αύριο που θα πάω για αυχενική και ίσως και τροφοβλάστη, μου είπε η γιατρός μου να περιγράψω τούς πόνους γιατί ίσως δε θα πρέπει να κάνω την εξέταση τροφοβλάστη.

Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι όντως είναι απλώς επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Στις αρχές νόμιζα ότι θα αποβάλλω!

Διαφημίσεις

Οχι για να σας καθησυχασω τελειως, αφου πιστευω οτι τα παντα πρεπει να αναφερονται στο γιατρο για να κρινει, παντως ειμαι στην τριτη εγκυμοσυνη και σχεδον δεν εχω περασει μερα χωρις πονακια.

Δεν εχω αποβαλει, δεν εχω γεννησει προωρα, δεν ειχα περιεργες και προωρες συσπασεις, αλλα ειχα και εχω παντα πονακια στην εγκυμοσυνη.

Σας καταλαβαινω, γιατι ακομα και τωρα που ειναι 3η φορα και το ξερω το χουι αυτο, παλι μερικες φορες φοβαμαι :)

k9Tap3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...