Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!!! ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΟΥ !!!

Recommended Posts

Μη γελάτε και με κάνετε και νιωθω εντελώς ηλίθια!

Ειχα να φορέσω σκουλαρίκια πολύ καιρό μπορεί και πάνω από 6μηνο. Προσπαθησα να βαλω προχτες και η τρυπα στο δεξι αυτι δεν ανοιγε. Το παιδεψα με ενα ψιλο σκουλαρικακι που ειχα και ανοιξε. Το φορεσα κανα δυο μερες και χτες το βραδυ προσπαθησα να βαλω ενα λιγο πιο χοντρο, ξερετε αυτο που περναει στο αυτι. Μιλαμε για παιδεμα πανω απο 2 ωρες. Το ενιωθα ομως πως με ενοχλουσε. Τελικά ειπα να το βγαλω τωρα γιατι το νιωθω παραξενα, αλλά δεν... παρολο που γυρναει στο αυτι το σκουλαρικι, που σημαινει πως δεν ειναι κολλημενο, δεν βγαινει! Πονάει... Αχ, τι θα κανω; Πονάω....

Διαφημίσεις

Ριξε αφθονο οινοπνευμα, κρατα ανασα, τραβα το να βγει, πλυσεις με ιωδιο και ασε το να ηρεμησει. Εισαι ενα βημα πριν τη μολυνση!!

Kαλα δεν πειράζει γελάστε και λίγο... αλλά εγώ πήρα την αποφαση, το εβγαλα, πέθανα στον πόνο, ετρεξε και λιγο αιματακι και τωρα εχει κανει ενα σγουρουμπουλακι γυρω γυρω απο την τρυπα και ποναει...

Το πιο ηλιθιο ομως που εκανα ξερετε ποιο ειναι οτι πριν βαλω το σκουλαρικι προχτες το εβαλα και στα δυο αυτια και νομιζω οτι περασα τη μολυνση απο το ενα στο αλλο.... :twisted:

Διαφημίσεις

Πάρε από το φαρμακείο μια fucicort (είναι αλοιφή με αντιβίωση) αν δεν έχεις καμία αλλεργία στις αντιβιώσεις βέβαια, και βάζε και στα δύο στο αφτιά 1-2 φορές τη μέρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Κι άλλη φορά αν έχεις καιρό να βάλεις σκουλαρίκια να τα περνάς με οινόπνευμα πρώτα...! :wink: Περαστικά στ'αυτιά σου!! :lol:

Περαστικά σου βρε irene!!!Το είχα παθει κι εγώ στα 18 μου, όταν είχα κάνει 4 τρύπες στο κάθε αυτί. Αλλά εγώ είχα πάθει κάτι χειρότερο!!!Εβγαλα το σκουλαρίκι και έψαχνα τη βίδα. Η βίδα είχε μείνει στο πίσω μέρος του αυτιού μέσα στο δέρμα και δεν το είχα καταλάβει. Απλά για μέρες μάτωνε το αυτί και η μαμά μου φώναζε να βγάλω το σκουλαρίκι και εγώ η "επαναστάτρια" δεν ήθελα να της κάνω το χατήρι, γιατί νόμιζα ότι θα στρώσει!!!!!!

Αν το άφηνα λίγες μέρες ακόμα, θα είχα τρεξίματα!!!!!!!!!!!! :?:?

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αν μπορέσεις να βάλεις ένα ξυλάκι ρίγανης ανάμεσα σύντομα θα δεις μεγάλη ανακούφηση και περνάει και η μόλυνση.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.