Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δραστηριότητες - Εκδηλώσεις για παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα τη βοήθεια των μελών που μένουν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετακομίσαμε πρόσφατα εδώ από τη Θεσσαλονίκη και έχω δύο αγοράκια, το ένα 2,5 ετών και το άλλο 1 έτους.

Ψάχνω δραστηριότητες αλλά κυρίως εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά. Φυσικά οι δραστηριότητες απευθύνονται κυρίως στον πρωτότοκο.

Για παράδειγμα, υπάρχουν θεατρικές παραστάσεις ή κουκλοθέατρο σε εβδομαδιαία βάση;

Επίσης υπάρχουν αθλητικοί σύλλογοι που δέχονται τόσο μικρά παιδιά;

Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλους υγεία!

:D

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Και γω είμαι νέο μέλος στο foroum,εαν κάποιος γνωρίζει κάποια εκδήλωση για παιδιά στο δήμο ηρακλείου παρακαλώ να με ενημερώσει.Αποκλείεται να μην υπάρχει κάτι....ευχαριστώ:D

• 2 months later...

Σας απαντησε κανεις στην ερωτηση για δραστηριοτητες στο ηρακλειο Κρητης.

Εχω ενα κοριτσακι 3 χρονων και προσπαθω να δω τι υπαρχει ? γυμναστικη/χορο/μουσικη/πισινα, κατι αλλο?

Ευχαριστω!

φαινεται δεν θα υπαρχει τιποτα! εμεισ μενουμε 4 χρονια εδω και δεν εχω βρει τιποτα για να μαθουν τα παιδια περα από τους παιδικους σταθμούς. ούτε ενα παρκο της προκοπης... κατι σαν το αλσος αττικης... κριμα...

• 3 weeks later...
φαινεται δεν θα υπαρχει τιποτα! εμεισ μενουμε 4 χρονια εδω και δεν εχω βρει τιποτα για να μαθουν τα παιδια περα από τους παιδικους σταθμούς. ούτε ενα παρκο της προκοπης... κατι σαν το αλσος αττικης... κριμα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις επιλογές! ΚΟλυμβητήριο ξέρω πάντως ότι υπάρχει κάποιο στην Λεβήνου στην Θέρισσο που μπορούν να πηγαίνουν απο πολύ μικρά νομίζω είναι το aqua baby. Οσο για πάρκα, εκτός απο του Γεωργιάδη στο κέντρο δε νομίζω να υπάρχουν άλλα! Πάντως εγώ που πάω εκεί το μικρό μου το ευχαριστιέται! Εχει κ κούνιες κ καφέ! Δεν είναι το ιδανικότερο αλλά...! Επίσης, ωραία είναι κ στην Αγ. Ειρήνη στα Σπήλια πηγαίνοντας προς Αρχάνες, εμείς τώρα το καλοκαίρι πήγαμε δυο φορές για πικ νικ! Μου είπαν επίσης ότι κάπου εκεί προς Αρχάνες υπάρχει κ μονοπάτι για πεζοπορία κ πικ νικ, πήγε ένα ζευγάρι φίλοι μου με τα παιδιά τους, 3 κ 7 ετών κ τους άρεσε πάρα πολύ! Θα μάθω λεπτομέρειες γιατί θέλω να πάμε κ εμείς...

Προς το παρό΄ν δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...

Αν μου έρθει θα ενημερώσω...

ααα κ παιδότοπο πήγα πρόσφατα στο Μυθος land κ μου άρεσε πάρα πολύ, καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο κ είχε γηπεδάκι, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, πισίνα με συγκρουόμενους κύκνους (εκεί μπαίνεις μαζί με το παιδί αν είναι μικρό), πολλά παιχνίδια, έχει κ κολυμβητήριο...

κ ξέρω κ τον γυμναστικό σύλλογο Καζαντζάκη που πάει τα παιδιά της μια φίλη μου αλλά αυτά είναι λίγο μεγάλα, 7 κ 10 αλλά δεν γνωρίζω απο ποια ηλικία μπορούν να δεχθούν παιδιά...

αν μου έρθουν κ αλλά θα επανέλθω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα

Είναι γεγονός ότι το Ηράκλειο δεν προσφέρει την ποικιλία της Αθήνας σε θέματα απασχόλησης παιδιών, υπάρχουν όμως αρκετά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει με λίγο ψάξιμο.

Πάρκα στο κέντρο και κοντά στο κέντρο της πόλης:

Γεωργιάδη: (το αγαπημένο μας) Η παιδική χαρά είναι πολύ παλιά (της εποχής μου), αλλά τα μικρά παρ' όλα αυτά την ευχαριστιούνται. Ωραίο καφενεδάκι, καθόμαστε άνετα ως αργά το βράδυ. Συνήθως μαζεύει πολλά παιδάκια.

Θεοτοκόπουλου: παιδική χαρά οκ, αλλά μες στον ήλιο.

Πλατεία Προσκόπων-Βίγλα(ο λόφος πάνω απ'το Πάρκο Γεωργιάδη):Αξιοπρεπέστατη παιδική χαρά και καινούρια. Κι εδώ αρκετός ήλιος.

Όαση-στην είσοδο του Κηποθεάτρου Καζαντζάκη: Καλή παιδική χαρά, αν και τελευταία το καφενεδάκι δίπλα έχει βάλει κάτι ελεεινά φουσκωτά με είσοδο που βάζουν την πιτσιρικαρία σε πειρασμό.

Πλατεία Νικαίας στο Μασταμπά: παιδική χαρά και πλατεία αρκετά μεγάλη. Μαζεύει πολύ κόσμο και όλες τις ηλικίες.

Στην τάφρο των τειχών έχει δύο παιδικές χαρές: μια κάτω απ' το Μαρτινένγκο με πολύ καλά παιχνίδια, αλλά πολύ βρώμα και δυσκολία πρόσβασης και μια ανατολικά απ'το Κομμένο Μπεντένι(μόλις βγεις απ'τα τείχη αριστερά) με πολύ καλά παιχνίδια επίσης και πολύ χώρο.

Λιμάνι-Μαρίνα: αρκετά καλή παιδική χαρά, νομίζω ότι πρόσφατα αντικατέστησαν και κάποια παιχνίδια.

Παραλιακή-απέναντι απ' το Ιστορικό Μουσείο: κλασική παιδική χαρά και μικρή πλατεία με οκ παιχνιδάκια.

Παραλιακή-απέναντι απ' το μουσείο Φυσικής Ιστορίας: "εναλλακτική" παιδική χαρά με περίεργη αρχιτεκτονική και παιχνίδια που έχουν να κάνουν με τον αέρα-νερό-όραση. Δυστυχώς τα παιχνίδια δούλεψαν τον πρώτο μήνα και αν...

Παραλιακή-Τάλως: Το πειρατικό καράβι, μια χαρά παιδότοπος, αν και επικρατεί ολίγη δυσωδία και εκεί...Επίσης υπάρχει δυνατότητα γυμναστικής σε υπαίθρια όργανα και δωρεάν ποδήλατα για βόλτες.

Αυτά για τις παιδικές χαρές που έχουμε επισκεφθεί.

Εκτός πόλης υπάρχει ο αρχαιολογικός χώρος του Φουρνιού, στο δρόμο προς Αρχάνες. Τον προτιμάμε ιδιαιτέρως για πικ-νικ και βόλτα. Έχει μια οκ παιδική χαρά μέσα και παγκάκια με τραπέζια, καθώς και πολλά μονοπατάκια για βόλτα στο λόφο. Ακολουθείτε τις ταμπέλες μέσα από τις Κάτω Αρχάνες προς μινωικό νεκροταφείο.

Από παιδότοπους δεν τους προτιμώ ιδιαιτέρως, λόγω ιδεολογίας και ιώσεων! Συνήθως τη βγάζουμε στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα, όπου δεν γίνεται κακός χαμός και έχω ακούσει καλά και για το Liddo Soccer στις Μαλάδες.

Δραστηριότητες τώρα:

Από κολυμβητήρια υπάρχει το δημοτικό στο Λίντο (δίπλα στο Παγκρήτιο Στάδιο) που έχει πισίνα παιδική και δέχονται από 3 ετών. Έχει όλα τα θετικά και αρνητικά του ελληνικού δημοσίου. Καλή τιμή: από 25-35? το μήνα, αλλά τραγικά αποδυτήρια, χλώριο-χλώριο-χλώριο, όχι κλειστή πισίνα, οπότε το χειμώνα γονείς και παιδιά αποκτάμε γερά αντισώματα(ναι, βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο!)και αναξιοπιστία δλδ φέτος δεν έχουν ανοίξει ακόμα γιατί χρωστάνε της Μιχαλούς.

Κάτι άκουσα ότι έχει παιδικά τμήματα η πισίνα που είναι μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο και μάλιστα ότι ψάχνονται για βρεφική κολύμβηση, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, ούτε ξέρω λεπτομέρειες για την πισίνα.

Το Mythos Land έχει όντως κολυμβητήριο, αλλά διαφωνώ με την αισθητική του κτιρίου, οπότε δεν έχω πατήσει πόδι εκεί. Έχω τις ευαισθησίες μου, αρχαιολόγος γαρ...

Δύο ακόμη κολυμβητήρια που υπάρχουν είναι το Πλιτς-Πλατς και το Aqua Babies και τα δύο τέρμα Θερίσου-Κορώνη Μαγαρά. Επίσης δεν έχω άποψη για αυτά.

Πέρα από τα κλασικά τώρα μπαλέτα-καράτε-τένις-ποδόσφαιρα, κτλ υπάρχει παιδικό τμήμα capoeira, πάω τον μικρό εκεί και του αρέσει πολύ. Να σημειώσω ότι κάνουμε κι εμείς, οπότε ξέρει περί τίνος πρόκειται. Γενικά είναι για παιδάκια άνω των 6.

Καλή ευκαιρία για βόλτα είναι και τα μουσεία της πόλης. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λιμάνι, το Ενυδρείο στις Γούβες, το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη Μυρτιά μπορούν να συνδυαστούν με μια ωραιότατη κυριακάτικη εκδρομή.

Τώρα, κάτι που θέλουμε να καθιερώσουμε δυο-τρεις φίλες είναι οι "ηλιόλουστες Κυριακές". Θέλουμε δλδ τις Κυριακές με καλό καιρό, να οργανώνουμε ένα μικρό πικ-νικ και να διαβάζουμε και ένα παραμύθι με δραματοποίηση στα παιδάκια μας, στο μέρος που θα πηγαίνουμε. Όταν θα έχω περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω.

Με συγχωρείτε για το μακροσκελές μήνυμα, αν έχω νεώτερα θα ενημερώνω το θέμα.

Στέλλα

Τώρα που το λές φίλη Στέλλα πήγα και στο Liddo soccer και ο μικρός μου τρελάθηκε! Δεν ήθελε να φύγουμε! Το ίδιο κ στο ενυδρείο!! Οσο για την αισθητική του χώρου του Mythos Land συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτος! Εμείς πήγαμε όμως σε παιδικό πάρτυ και περάσαμε μικροί μεγάλοι καταπληκτικά! Ο εξωτερικός του χώρος είναι πολύ ωραίος, και εμείς πάντως...οι μεγάλοι, ξαναγίναμε παιδιά και τα παιδιά...όχι απλά το απόλαυσαν....!!! Απο τότε με ρωτάει ο γιός μου πότε θα ξαναπάμε να κάνει τραμπολίνο!!

Πάντως οι πληροφορίες σου, δεν μπορώ να πώ...χρησιμότατες!!

Εγώ προσωπικά...σε ευχαριστώ!

• 2 weeks later...

καλημερα και απομενα!Μια ωραια βολτα ειναι και στον Ιππικο ομιλο Καρτερου που μπορουν να δουν τα παιδακια μας εκτος τα αλογα και αλλα ζωακια.

• 4 weeks later...

STELLINA,ευχαριστούμε για τις τόσες πολλες πληροφορίες!

Εμείς ( σχεδόν 2,5 ετών) πηγαίνουμε στο κολυμβητηριο "δελφίνια" στν Αγ. Ιωάννη το Χωστό και η μικρή είναι ξετρελαμένη.

Από 3 ετών ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερες δραστηριότητες π.χ. στο εθνικό ωδείο κάνουν μαθήματα- παιχνίδι με μουσικά όργανα.

• 6 months later...

καλησπερα...εσεις που ξερετε σιγουρα πιο πολλα απο εμενα εδω στο ηρακλειο για δωστε μου τα φωτα σας! αρχικα ψαχνω για το ονομα ενος παιδ. σταθμου/ δημιουργικο εργαστηρι, κατι τετοιο που βρισκεται πισω απο το μυθος λαντ. θελω να δω αν εχουν καποιο τμημα απασχολησης για τη κορη μου που θα ναι σχεδον 4ων για τον αυγουστο που θα ναι οι παιδικοι κλπ κλειστα. για πρωι εως μεσημερι γιατι δουλευουμε και η πεθερα μου δε θα μπορεσει να τις παλεψει τοσο καιρο και τις 2 μαζι. ειχα μιλησει περσι μαζι τους αλλα δε τους χρειαστηκα και φετος δε θυμαμαι ουτε την επωνυμια! επισης αν ξερετε καπου αλλου να κανουν τετοια απασχοληση σε παιδακια για καλοκαιρινους μηνες δεκτον! εχω ακουσει πχ για τη σβουρα αλλα μου ειπαν απο 5 ετων και πανω και συνηθως του δημοτικου οποτε δε μας κανει...

Ψαχνω απο οτι καταλαβαινετε εναλλακτικες για το τι θα την κανω ολο τον αυγουστο και μεχρι μεσα περιπου σεπτεμβρη που πανω κατω θα ξεκινησει το σχολειο...ευχαριστω!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

καλημέρα σας. ξέρω για ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης λίγο πριν το Τσαλικάκι, κάπου απέναντι από τη ΔΕΗ. το καλοκαίρι έχει τμήμα κάπου 8-2 με ζωγραφική & θεατρικό παιχνίδι, ξέρω ότι οι πληροφορίες είναι κάπως αόριστες, αλλά αξίζει να ρωτήσετε, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από κοντινό άτομο & ψαγμένο. από τιμές δεν ξέρω, αλλά σύμφωνα με τους γονείς προσιτές. αυτό βέβαια είναι απολύτως υποκειμενικό. αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι παίρνει παιδιά από 3,5 ετών & ότι στα αδέρφια κάνει έκπτωση (10% νομίζω) στο 2ο παιδί

καλησπερα...εσεις που ξερετε σιγουρα πιο πολλα απο εμενα εδω στο ηρακλειο για δωστε μου τα φωτα σας! αρχικα ψαχνω για το ονομα ενος παιδ. σταθμου/ δημιουργικο εργαστηρι, κατι τετοιο που βρισκεται πισω απο το μυθος λαντ. θελω να δω αν εχουν καποιο τμημα απασχολησης για τη κορη μου που θα ναι σχεδον 4ων για τον αυγουστο που θα ναι οι παιδικοι κλπ κλειστα. για πρωι εως μεσημερι γιατι δουλευουμε και η πεθερα μου δε θα μπορεσει να τις παλεψει τοσο καιρο και τις 2 μαζι.

καλημερα. το βρηκα και μπορω να σας πω πως μου κανει απολυτα! λειτουργει καθημερινα ολο το χρονο σαν παιδικος σταθμος με 200 ευρω το μηνα και εχει και ευελιξια για να πηγαινεις το παιδακι 3 φορες τη βδομαδα ακομα και 2, με λιγοτερα χρηματα. εχει πρωινο για τα παιδακια ειναι χωρις ομως πουλμαν και μεσημεριανο το οποιο το προμηθευεις εσυ και ειναι ανοιχτο ολο τον αυγουστο ως τις 4¨30. ειναι 2 τμηματα με λιγα παιδακια και ο χωρος πολυ ωραιος και αυλιτσα με σκια. Μαγικη αυλή το λενε...

καλημερα. το βρηκα και μπορω να σας πω πως μου κανει απολυτα! λειτουργει καθημερινα ολο το χρονο σαν παιδικος σταθμος με 200 ευρω το μηνα και εχει και ευελιξια για να πηγαινεις το παιδακι 3 φορες τη βδομαδα ακομα και 2, με λιγοτερα χρηματα. εχει πρωινο για τα παιδακια ειναι χωρις ομως πουλμαν και μεσημεριανο το οποιο το προμηθευεις εσυ και ειναι ανοιχτο ολο τον αυγουστο ως τις 4¨30. ειναι 2 τμηματα με λιγα παιδακια και ο χωρος πολυ ωραιος και αυλιτσα με σκια. Μαγικη αυλή το λενε...

γιατί δεν κοιτας και ενα καινουργίο που είναι στην οδό Ιωνίας και ανηκει στο παιδίκό σταθμό της Μαριλου?

Λέγεται family και ειναι αυτό που ψαχνεις, για τον Αυγουστο καποιες ωρες απασχοληση, ειναι καινουργιο, καθαρο και νομιζω 150ευρω τον μηνα. Τα εμαθα γιατι πηγα να γραψω τον μικρο μου στην Μαριλου, αλλα θα δουμε τωρα με τα προγραμματα τι θα κανουμε...

σε ευχαριστω πολυ

πηρα ηδη τηλ.αν το ψαχνει κανεις θα το βρει εδω http://www.pancreta.gr/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,1349/Itemid,80/

Δεχεται παιδακια απο 2 ετων, χωρις διατροφη μεσα στη τιμη το φαγητο το δινουμε εμεις.ειναι απο τις 7μισι το πρωι ως τις 9 το βραδυ ( εμενα αυτη τη τιμη που γραφεις μου την ειπε για 9-5 που ρωτησα δε ξερω αν αλλαζει με το ωραριο)...

Μου τονισε οτι μεσα εχει νηπιαγωγους. Θα το σκεφτω πολυ σοβαρα και αυτο σαν επιλογη,ειδικα αν δε μας δεχτουν στο εσπα φετος η αν μου παρουν μονο το ενα παιδι. και η μικρη μου θα ειναι 2 το σεπτεμβρη οποτε με βολευει

Αν και το αλλο που γραφω πιο πανω ειναι σχεδον διπλα στη δουλεια μου και δινει πρωινο, εχει 50 ευρω παραπανω το μηνα...

και παλι ευχαριστω!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Γεια σας και από μένα!!

Καταρχήν να ευχαριστήσω καθυστερημένα όλους όσοι απάντησαν στην αρχική μου ερώτηση. Δεν το παρακολουθούσα το thread και έχω μείνει πίσω

Μετά από 2,5 χρόνια στο Ηράκλειο και με τα παιδιά μου τώρα μεγαλύτερα και περισσότερα (δύο αγόρια 5 και 3,5 ετών και ένα κορίτσι 8 μηνών) έχω και εγώ λίγα να προσθέσω στην πληρέστατη απάντηση της Στέλλας.

Κολυμβητήριο εμείς επιλέξαμε το "Πλιτς Πλατς" στην Ματθαιάκη, κοντά στο παλιό bowling (τηλ. 2810263263). Είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχει και τμήματα baby swimming από 6 μηνών έως 3 ετών στα οποία πήγαινε ο μικρός μου γιος και τώρα πηγαίνει η κόρη μου (8 μηνών όπως είπα).

Επίσης, τον περασμένο χρόνο ο μεγάλος πήγαινε σε τμήμα χοροκίνησης στη μουσική σχολή "Ωδή" που είναι στη Μίνωος λίγο πριν τη Θερίσσου (τηλ. 2810250175). Του άρεσε αρκετά και φέτος σκέφτομαι να στείλω τον μικρό. Εκεί λειγουργεί και κέντρο δημιουργικής απασχόλησης τα πρωινά για μικρά παιδάκια αλλά δεν ξερω αν είναι ανοιχτά τον Αύγουστο.

Για παιδιά από 5 ετών και πάνω υπάρχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας στα περισσότερα ωδεία. Μου έχουν πει ότι το πιο οικονομικό είναι το Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου (τηλ. 2810229857). Τους τηλεφώνησα εχθές και μου είπαν να ξαναπάρω αρχές Οκτωβρίου, οπότε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες.

Το Λύκειο Ελληνίδων επίσης έχει διάφορα τμήματα για παιδιά (Θεατρικό παιχνίδι, χορούς , κ.α.) σε καλές τιμές. Είναι στη Γιαμαλάκη, τηλέφωνο δεν έχω αλλά μπορεί να βρει κανείς εύκολα.

Ο Ιππικός Όμιλος Καρτερού έχει μαθήματα ιππασίας για παιδιά. Κοστίζουν 15 ευρω το μάθημα που διαρκεί 20 λεπτά. Μετά από μερικά ατομικά μαθήματα το παιδί μπορεί να συμμετέχει σε γκρουπάκια, αλλά δε γνωρίζω το κόστος (φαντάζομαι ότι είναι οικονομικότερα). Εμείς θα το δοκιμάσουμε φέτος και για τα δύο αγόρια, να δούμε πώς θα πάει. Είναι βέβαια λίγο ακριβό αλλά το καλό είναι ότι πας όσες φορές θέλεις εσύ και όποτε θέλεις (κλείνεις ραντεβού).

Τέλος, υπάρχει και το "Μαθαίνω αγγλικά παίζοντας", το οποίο εχει μία πολύ καλή νηπιαγωγός που έζησε στην Αμερική 15 χρόνια. Τα παιδιά κάνουν χειροτεχνίες, παίζουν λένε τραγουδάκια και η δασκάλα τους μιλά απλά στα Αγγλικά. Υπάρχει και δανειστική βιβλιοθήκη με παραμυθάκια στα αγγλικά. Το κάναμε πέρσι και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Για παιδιά από 2 έως 9 ετών (Λεωφ. 62 μαρτύρων 41, τηλ. 6972207405).

Για γυμναστική, υπάρχει ο σύλλογος "Ν. Καζαντζάκης" στον Μασταμπά και η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου στο Στάδιο. Δεν έχω ρωτήσει ακόμα όμως για ηλικίες και προγράμματα.

Αν έχω νεότερα θα επανέλθω. Καλή σχολική χρονιά σε όλους με υγεία!

Καλησπέρα ξανά!

Είχα ξεχάσει το θέμα για αρκετό καιρό και τώρα σας θυμήθηκα! Με αφορμή αυτό που ανέφερε η φίλη etrian για το μαθαίνω αγγλικά παίζοντας, θέλω να σας ενημερώσω για το εξής. Η νηπιαγωγός που αναφέρει η etrian και κάποιοι γονείς που μας παρακίνησε η εν λόγω εκπαιδευτικός (παρεμπιτπόντως καταπληκτικός άνθρωπος-υπέροχη δασκάλα) αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με άξονα τα παιδιά στο Ηράκλειο. Ο γενικός σκοπός μας είναι να οργανώνουμε δραστηριότητες για γονείς και παιδιά. Έχουμε ήδη κάνει μια συνάντηση γονέων και μια συνάντηση με τα παιδιά για παιχνίδι (δείτε εδώ

). Η επόμενη συνάντηση γονέων είναι για τις 22/9/2011, 8.30 το βράδυ στο Starbucks στη Δημοκρατίας 83. Εκεί θα συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους και τις δράσεις της ομάδας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

• 7 months later...

Είμαι η Χριστίνα, νέα σχετικά μαμά (έχω ένα κοριτσάκι 7 μηνών) και, όπως εσείς πριν κάποιο καιρό, αναζητώ δραστηριότητες στο Ηράκλειο. Επειδή δεν είμαι από εδώ (μετακόμισα πριν 3 χρόνια), θα με ενδιέφερε να γνωριστώ με άλλες μαμάδες ώστε και εγώ και η κορούλα μου να έχουμε παρέα στις βόλτες μας. Στέλλα πως πάει η ομάδα που φτιάξατε; Συνεχίζετε να συναντιέστε; Θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Επίσης πρόσφατα έφτιαξα μια ομάδα στο facebook, cretamums την ονόμασα, με στόχο να συνδεθούμε οι μαμάδες στο Ηράκλειο και να διοργανώνουμε συναντήσεις: πρωί ή απόγευμα σε πάρκα και παιδικές χαρές με τα παιδιά, βραδάκι μόνο οι μαμάδες για να ξεσκάσουμε, μεσημέρια Κυριακής για πικ-νικ με όλη την οικογένεια... Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις συναντήσεις, μπείτε στη σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/cretamums) και κάντε like ή, αν δεν έχετε προφίλ στο facebook, στείλτε μου μνμ με το email σας.

Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλες.

Χριστίνα