Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

dvd για ασκήσεις-αναπνοές ανώδυνου τοκετού???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όχι νατασσούλα..

εγώ έκανα μαθήματα στο Ελενα που μου φάνηκαν κ πολύ χρήσιμα :wink:

Πάντως επειδή χρειάζεται αρκετη προπόνηση για να καταφέρεις τις αναπνοές τις κρίσιμες ώρες καλό είναι να βρεις κ το dvd κ να κάνεις κ τα μαθήματα!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Τα μαθήματα ανώδυνου είναι πολύ χρήσιμα, πολύ χαλαρωτικά και παράλληλα πολύ ωραία. Εγώ τα είχα κάνει σε δημόσιο κτίριο του ΙΚΑ στην πόλη μου και για πρώτη φορά έκανα κάτι καλό μέσω του ΙΚΑ, γιατί κατά τα άλλα δεν το χρησιμοποιώ πουθενά και μόνο τις κρατήσεις, μου παίρνουν.

Η μαία ήταν πολύ καλή και μας έλυνε όλες μας τις απορίες. Με βοήθησε πολύ στις αναπνοές και έτσι κατά τη διάρκεια της γέννας μπορούσα να συνεργάζομαι σωστά για να εξωθώ καλύτερα.Επίσης ένοιωθα σιγουριά και είχα αποφασίσει να μην κάνω και επισκληρίδιο.Νομίζω ότι και ένα πράγμα να συγκρατήσεις από τα 10 που θα ακούσεις στα μαθήματα, πάλι χρήσιμο θα σου φανεί!!! :wink::D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Κορίτσια μηπως μπορείτε να μου πείτε το όνομα κάποιου DVD για μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Μου είναι δύσκολες οι μετακινήσεις ιδίως τώρα με τη ζέστη..................

• 2 months later...

απο που το κατεβασατε κοριτσια δεν καταλαβα....

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

• 5 months later...

Τελικά έμεινα με την απορία: υπάρχει κάποιο dvd με ασκήσεις αναπνοών για τον τοκετό; Θα ήταν πολύ βοηθητικό να μας πει αν γνωρίζει κάτι μία μέλλουσα (ή μη!) μανούλα...

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Καλησπερα σε ολες! Για οσες ενδιαφερονται για ανετη γυμναστικη κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης με απλες ασκησεις τοσο για το σωμα οσο και για το περινεο, δειτε http://www.salto.gr/customer/home.php?cat=795 , εγω εχω το τριτο dvd prenatal yoga , σας το συνιστω. Οσο για dvd με αναπνοες δεν εχω βρει, ομως να ξερετε οτι με την yoga μπορειτε να βοηθηθειτε αρκετα στον ελεγχο της αναπνοης.

LQvip2.png