Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δευτερη συνεχομενη αδεια κυησεως

Recommended Posts

καλησπερα σας, εχω ενα προβληματισμο ειμαι στρατιωτικος εποπ και τον μαρτιο του 2008 πηρα αδεια κυησεως και τελειωνει τον μαιο σε δυο μηνες δηλαδη, το θεμα ειναι οτι ξαναεμεινα εγκυος τωρα ειμαι 1μηνων αρα με το που θ γυρισω θα ξαναπαρω αδεια κυησεως.. μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει προβλημα δηλαδη αν απαγορευεται να ξαναπαρω αδεια κυησης και αν κινδυνευω να με απολυσουν, αγαπαω πολυ τη δουλεια μου και με απασχολει πολυ αυτο.. ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

22/09/2008

30/05/2011

01/04/2013 ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

1. Απο 3 μηνων θα παρεις αδεια?

2. Χεστ'ους ολους. Εχεις ενα θαυμα στην κοιλιτσα σου. Αυτο να σε νοιαζει μονο.

3. Δεν ξερω απο αυτα αλλα στρατιωτικοι υπαρχουν πολλοι. Θα ζησουν για λιγο και χωρις εσενα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

απο τον 4ο μηνα παιρνουμε την αδεια κυησης εννοειτε οτι το μονο που με απασχολει ειναι να πανε ολα καλα με τ καινουργιο μωρακι :) μου απλα ανυσηχω να μην χασω τη δουλεια μ γιατι ειναι δυσκολοι η καιροι τωρα!!!

22/09/2008

30/05/2011

Θα ξαναγυρίσεις κανονικά στην δουλειά σου για 1 μήνα, πάς κανονικά εκεί που βγαίνει η μετάθεση σου και λές οτι είσαι έγκυος. Ξεκινάς μετά με τον γιατρό σου κανονικά διαδικασίες για να ξαναβγείς σε άδεια κυήσεως. Αν είναι στρατιωτικός ο γιατρός θα σε καλύψει και για κανα μήνα παραπάνω. Κανείς δεν σε διώχνει μήν ανησυχείς, απλά ίσως να καθυστερήσεις λίγο σε σχέση με τους υπόλοιπους της σειρά σου για να πάρεις τον επόμενο βαθμό.

Με το καλό να σου έρθει και το δευτερο. :D

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Η κουνιάδα μου (είναι στο δημόσιο) έχει 5 παιδιά: 5,5 3,5 2 και τα διδυμακια 11 μηνων. Σχεδόν όλον αυτό τον καιρό από 2001 και συνεχίζει έως και τώρα είναι σε άδεια πρέπει να έχει δουλέψει για κάνα εξάμηνο μόνο !!! Οπότε μην το σκέφτεσαι!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια με καθυσυχασατε τωρα το μονο που θελω να μ απασχολει ειναι να πανε ολα καλα με τν εγκυμοσυνη μου

22/09/2008

30/05/2011