Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδρύματα που ασχολούνται με τη βάπτιση;

rita-

Recommended Posts

κοίταζα παλιότερες δημοσιεύσεις και είδα ότι κάποιες φίλες έφτιαξαν προσκλητήρια & μπομπο απο το χαμόγελο του παιδιού...φυσικά μιλάμε για πολύ απλά πραγματάκια, που όμως πιάνουν τόπο τα χρήματα που δίνουμε (ή μήπως δεν πιάνουν;.....ψάξε βρες τώρα...)ποιοι άλλοι σύλλογοι ασχολούνται με το θέμα;

Διαφημίσεις

σκεφτηκα και εγω ακριβως το ιδιο. να παραγγειλω μπομπονιερες και προσκλητηρια για τη βαπτιση των μωρων μου απο καποιο συλλογο. το ψαχνω. ξερω και για τα παιδια με συνδρομο DOWN. αν βρω καποια ιστοσελιδα θα στη στειλω

έχω επικοινωνήσει με το σύλλογο Down, είδα και δείγματα προσκλητηρίων. μπομπονιέρες δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν...ρώτησα και στο χαμόγελο του παιδιού, ωραίες μπομπονιέρες όμως τα προσκλητήρια σε περιορίζουν πολύ. ζήτησα να μου το τυπώσουν σε απλό ροζ και δεν γίνεται...κρίμα

rita ποτε ειναι η βαπτιση και δεν προλαβαινουν?για να ξερω και εγω γιατι ελεγα να επικοινωνησω μαζι τους. Εισαι απο Θεσσαλονικη?

όχι, στην αθήνα μένω. η βάπτιση είναι στις 16 μάη. λες να φταίει αυτό; μπα, δε νομίζω. θα μπορούσαν να μου στείλουν τις μπομπο μαζί με τα προσκλητήρια...προφανώς τρέχουν και δε φτάνουν! ή είναι λίγα τα άτομα που ασχολούνται με κατασκευές...

Διαφημίσεις

κι εγω για το χαμογελο προσανατολιζομαι,αλλα καπου ειδα οτι κανει και το ιδρυμα -κανε μια ευχη- μπομπονιερες.επιπλεον αφου βρισκεσαι αθηνα εχεις επιλογες για να πας και να τα δεις και απο κοντα.εχω τηνεντυπωση οτι κανει και το χατζηκυριακειο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη γι αυτο.θα το ψαξω ομως

και το μαργαρίτα (εργαστήρι για αμεα)στην λεωφόρο πεντέλης κάνει καταπληκτικες μπομπο

Η ύπαρξή μας είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας ...

• 2 months later...

Κορίτσια ξέρει καμία που περίπου κυμαίνοντε οι τιμές για μπομπονιέρες σ'αυτά τα ιδρύματα και που μπορώ να απευθυνθώ για Θεσσαλονίκη ??

Τα παιδάκια με σύνδρομο down που επικοινωνήσαμε δεν μπορούνε πρέπει να κλείσεις αρκετό καιρό νωρίτερα

rQGhp3.png

στο χαμόγελο του παιδιου που είχα ρωτήσει οι μπομπονιέρες είχαν μεχρι 2-2,50. είχε και κατι ωραια κουτάκια με λουτρινο μπρελοκ μεσα στα 1,70 αν θυμάμαι...

Διαφημίσεις

rita μου, επειδή με ενδιαφέρει και στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου δεν βρήκα τίποτα, πως έμαθες τιμές και είδες μπομπονιέρες? Από ποια τιμή ξεκινούν? Τα δίνουμε που τα δίνουμε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάνε σε κάποιο ίδρυμα?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 weeks later...
rita μου, επειδή με ενδιαφέρει και στην ιστοσελίδα του Χαμόγελου δεν βρήκα τίποτα, πως έμαθες τιμές και είδες μπομπονιέρες? Από ποια τιμή ξεκινούν? Τα δίνουμε που τα δίνουμε αυτά τα χρήματα, γιατί να μην πάνε σε κάποιο ίδρυμα?

Πολυ καλή ιδεα - οριστε κ η ιστοσελιδα

http://www.hamogelo-eshop.gr/index.php?target=categories&category_id=174

Patri

My prince was born on 2/12/08

[/url]line_m121_beg_40_time_1228194000_text_cf20f0f1e9e3eae7f0dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

• 2 years later...

γεια σας. ενδιαφερομαι για προσκλητηρια κ μπουμπουνιερες απο κάποιο συλλογο ή ιδρυμα που βοηθαει άτομα ή παιδια που έχουν αναγκη. γνωριζετε καποιο? εχετε απευθυνθει σε καποιο?

Τον περασμένο μήνα, βαπτίσαμε τον μικρό με μπουμπουνιέρες από το Χαμόγελο του Παιδιού. Εχουν στο site κάποια σχέδια, αλλά και εκθετήριο...

Διαφημίσεις